אגרסיה כאמצעי להגיד את מה שאת חושב זה ממש לא אחלהאחלה אור
אמיתי
ככה הוא מבטא את עצמואגרסיה כאמצעי להגיד את מה שאת חושב זה ממש לא אחלה
אני לא סובלת את הטייפ, מדובר בהזדהות עם הדמות? או הנאה מהבלגן שעושה? מסכימה איתך שאין אף אחד שמעז להכנס לפה שלו, הוא לא מרפה ומשחרר את הטרף. בלי טרף אין לו מה למכור לקהל שלו,קצת שירה בציבור לא פלא שבקשר עם מיכל מצא מין את מינו היא מדבררת אותוככה הוא מבטא את עצמו
מגזים לעיתים אבל אלה מסוג הדמויות שאני נהנה לראות על המסך שלי בתוכנית שנקראת האח הגדול
יותר מבאס אותי שאין אף אחד עם מספיק ביצים להתעמת איתו
נכון... גם אני שוכחת שהוא שם, הזכרת לישכחתי שDJ....גם בבית....
את השת"פ שהוא יעשה מחרמה הוא ישדר בשבת?
שיכניס להם מחר לבישולי שישי...את השת"פ שהוא יעשה מחר
חחח בופי ,מצחיק שחשבתי על זה גם...שפעם, כמעט כל אמירה באח הייתה מביאה איזה הצהרה מארגון רשמי כלשהיא.נראה לי...מחר...יו"ר... הפסוריאזיס העולמי....
מוציא כתבת תרעומת...
על הדר...
להפך, היא עוררה מודעות לפסוריאזיס, שתמיד חוזר....נראה לי...מחר...יו"ר... הפסוריאזיס העולמי....
מוציא כתבת תרעומת...
על הדר...
לגמרי עוררה מודעות למחלות אוטואימוניות.במקרה של מיכל אין אפילו הקלה,זה עיקשלהפך, היא עוררה מודעות לפסוריאזיס, שתמיד חוזר....
איך עוז הדרדר מבר כהן להדר באמת? לא שהראשונה הייתה נפת צופים אבל היא לפחות הייתה מבדרת והיו רגעים שיכולתי להזדהות איתה
תיעבתי את בר הערסית.איך עוז הדרדר מבר כהן להדר באמת? לא שהראשונה הייתה נפת צופים אבל היא לפחות הייתה מבדרת והיו רגעים שיכולתי להזדהות איתה
בר לא היתה מבדרת, עד היום אני לא יכולה לשמוע אותה ולא את אליאבתיעבתי את בר הערסית.
אני ממש אוהבת את הדר הנפלאה.
מניחה שיצא לעוז במקרה להתעלות.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.