foreigner 3
Well-known member
ברור שמיכל . היא באמת פסוריאזיס.אנחנו מדברים על הדר או מיכל?
אני צופה בתוכנית רק בגלל הדר המקסימה
ברור שמיכל . היא באמת פסוריאזיס.אנחנו מדברים על הדר או מיכל?
שילה לא יצא מופסד מהחסינות .. כי כל מה שקרה בפרק נוצר בגלל החסינות.. והוא קיבל עכשיו תמיכה יותר בגלל ההתנהגות הדוחה של חלק מהדייריםבתאכלס מה שיצא לשילה זה להיות חסין שכל הבית מועמד? הוא הרי לא היה הולך בהדחה כזאת, היה צובר קהל. בשורה התחתונה יצא מופסד.
ובינינו החסינות הזאת כל כך מיותרת, לא בגלל התקציב שגם ככה היה מגיע לבסיסי אלא בגלל שהיה מראה להם שבקולקטיבית הוא נשאר על פני החדשים ואולי על פני הותיקים.
לדעתי זה בין איציק לבין אחי ההדחה. אם עוז רוצה להפציץ יוציא ותיק, אני לא רואה על איזה ותיק הוא ייותר, לא על יוסי ולא חיים..
מלאני, עידן ועינב עדיין חזקים הפעם על שלושת החדשים המועמדים.
נועם, הדר, אמילי, אור בטוחים. דני לדעתי עלו לו המניות.
זה בין איציק לאחי. מיכל נראה לי תשרוד השבוע, זה עוזר לאח לחזק את הדר.
עוז רוצה את הדר מול פרידה או מול אור בשניים האחרונים
שבוע זה המון זמן באח הגדול....ובשביל דייר חדש שהסיכויים שלו להיות מודח גבוהים יותר כי עוד לא נקשרו אליו... עוד שבוע בבית זאת הזדמנות פז שחבל לא לקחת, זה יכול לגמריי לשנות את מקומו במשחק.בתאכלס מה שיצא לשילה זה להיות חסין שכל הבית מועמד? הוא הרי לא היה הולך בהדחה כזאת, היה צובר קהל. בשורה התחתונה יצא מופסד.
ובינינו החסינות הזאת כל כך מיותרת, לא בגלל התקציב שגם ככה היה מגיע לבסיסי אלא בגלל שהיה מראה להם שבקולקטיבית הוא נשאר על פני החדשים ואולי על פני הותיקים.
לדעתי זה בין איציק לבין אחי ההדחה. אם עוז רוצה להפציץ יוציא ותיק, אני לא רואה על איזה ותיק הוא ייותר, לא על יוסי ולא חיים..
מלאני, עידן ועינב עדיין חזקים הפעם על שלושת החדשים המועמדים.
נועם, הדר, אמילי, אור בטוחים. דני לדעתי עלו לו המניות.
זה בין איציק לאחי. מיכל נראה לי תשרוד השבוע, זה עוזר לאח לחזק את הדר.
עוז רוצה את הדר מול פרידה או מול אור בשניים האחרונים
חרם זה אם לא היו מבשלים גם עבורו או לא היו מסכימים שהוא יישב איתם. הם לא חייבים להיות צבועים ולדבר איתו עם כועסים.למי שכתב פה על סויסה-
סויסה מחזק את מי שההפקה רוצה לחזק..
לא אתפלא אם משלמים לו על זה.
זה שהוא הרים לשילה על כל הקטע של החרמות זה השיא.
״חרם״ נזרק כל כך בקלות באח הגדול שזה מעצבן ברמות
נכון, אני ממש גאה בה על זהשמחה שפרידה לא התרחקה מהסווטשירט הירוק
הוא פירגן מאוד לקשר של פרידה ואחי. לא נראה לי שפרידה מושכת אותו בסגנון שלהדני יעשה מהלך על פרידה?
לפי מה שאמר בחדר האח , הוא לגמרי שם
לא. הוא החליט לחזור להיות חבר טובדני יעשה מהלך על פרידה?
לא, היא עם אחידני יעשה מהלך על פרידה?
כל מה שצריך זה שיר מעפן אחד
והמשפט שזרק שאם כבר חיים מעיר/ שם לב אז בוודאי שזה אמיתי?וואי וואי, איך עידן עולה לי.. זה הופך להיות ברמת האמילי.
קודם כל, מול שילה, עידן אכן נתן לשילה אור ירוק ואמר לו שאם זורם לשניהם אז שילכו על זה.
ההתקרבנות שלו הכי לא קשורה לחיים, שילה לא חייב לו כלום ובטח לא אחרי שנתן לו אור ירוק.
דבר שני, שיגע את ראאאאבי עם האני כן רוצה, אני לא רוצה, אני כן רוצה, לא רוצה.
גבר בן 30, מה נדפק עם הבנאדם הזה שכל יומיים מנגן תקליט אחר? לכל בחורה שתצא איתו בעתיד - בהצלחה.
דבר שלישי - הנאום הזה על האגואיסטיות של שילה בזמן שהם דפקו בבית 70 פסילות במשימה רק מוכיח לי שוב כמה הוא פחדן ולקקן.
פשוט בלתי. לא סובלת אותו כבר.
אני רואה בדיליי, עכשיו ראיתי את הנאום על חיים הקדוש שאם התעצבן כנראה קורה כאן דבר נורא.והמשפט שזרק שאם כבר חיים מעיר/ שם לב אז בוודאי שזה אמיתי?
והטוויסט שעשה מ30 ל100 מיד אחרי השיר?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.