tortt
Well-known member
ליוסי לא מגיע שקל.אם מוציאים אותם, אני בעד שיחלקו את המליון לכולם. עבדו יפה, הצליחו מה שהצליחו להסיח אותנו. כמה זה יוצא לכל אחד?
ליוסי לא מגיע שקל.אם מוציאים אותם, אני בעד שיחלקו את המליון לכולם. עבדו יפה, הצליחו מה שהצליחו להסיח אותנו. כמה זה יוצא לכל אחד?
לא הצלחתי להבין מי הוא כדייר. למה דווקא הוא?ליוסי לא מגיע שקל.
אחד הדיירים המשעממים עם דיקציה מעצבנתלא הצלחתי להבין מי הוא כדייר. למה דווקא הוא?
זוכרת שאמרת סכסכן רכלן ועוד משהו.
כי הוא חמוד, עושה קטעים וצחוקים, עושה שניצלים פגז,אחד הדיירים המשעממים עם דיקציה מעצבנת
אני לא מבינה איך התקדם עד כה.
[URL unfurl="true"]https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A6%D7%9C%D7%95%D7%A4%D7%97%D7%90%D7%99%D7%9D[/URL]לא הצלחתי להבין מי הוא כדייר. למה דווקא הוא?
זוכרת שאמרת סכסכן רכלן ועוד משהו.
רק לאיציק מגיע.ליוסי לא מגיע שקל.
אני מחכה כבר לרגע בו איציק יישאר אחרון עם הדר על הספה בערב האחרון של העונה.רק לאיציק מגיע.
היא מכבסת מידי פעם את הסווצ'ר הזה?
לא מבינה אנשים .. בחייהם מצחיקים אותי....
אני חיובי לגביהם...
פרידה..וDJ....
לא שידרו לנו אבל הם התעצבנו גם בגלל ששילה הזכיר שאנחנו במלחמה ואסור להתנהג ככה בבית האח ויוסי אפילו אמר שהוא בתגובה קישר משהו למשפחות החטופים. אם זה באמת היה טוב שלא שידרואני צופה בדיליי,
זו רק אני או שאמילי סתמה כששילה זרק את המילה ׳חרם׳ בקלות כל כך מעצבנת וידעה להגיד לו אחרי זה מה היא חושבת ושהוא הגזים?
אבל את אור, שחבר מאוד טוב שלה, הוכיחה באמצע הדיון שם?
אנחנו מדברים על הדר או מיכל?לא יכול להיות שהפסוריאזיס תישאר איתנו עוד שבוע.
זה נורא. ממש לא כייף לצפות בה.
שיננה כמה מונחים של פסיכולוגיה בגרוש,
והמטומטמים שותים כל מילה ומהנהנים בעיניים פעורות.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.