** שרשור לילה היום ה-80 בבית - עדכונים **

מצב
הנושא נעול.

ערן .

Well-known member
קצב ההדחות איטי מדי. לא יכול להיות שביום ה-82 יישארו בבית 9 דיירים כשבגמר יהיו 6 או 5.
אי אפשר לעשות הדחה ביום ה-100 3 ימים לפני הגמר.

יש פה חלון מאוד מאוד קצר להדחה של 3 או 4.

נניח עדן, נגר וליאל מודחים, נשארים 7. אם בגמר יהיו 5 דיירים זה אומר שצריך להוציא 2 ותיקים,
מתי עוז מתכנן להוציא אותם? ביום ה-95, רגע לפני הגמר? זה לא הוגן.

להיות דייר בבית כל כך הרבה ימים ולצאת ברגע האחרון? זה מגעיל

anthropologist

Active member
אוי יענקי יענקי, הגיע לשידור עם חליפת האברך שלו....העלה הילוך. הסתיימו להם 80 ימים של פלורליזם במטבח ועכשיו צריך לגייס קולות.

tarimulu

Well-known member
יש לי הרגשה שהתקציב האישי של אברהם זה פשוט ה140 שקל שמגיע לכל דייר ושהוא יוכל לקחת לעצמו בלי שהוא צריך לצאת/לפוצץ תקציב, ובלי לוותר ולקחת רק 50 לעצמו נניח

אין מצב שזה מה שבא לו בלי הגבלה. לא נראה לי שהוא יכול להוציא אלפי שקלים על נתחי אנטריקוט ופאקטים של סיגריות

KAPSULA1

Well-known member
יש לי הרגשה שהתקציב האישי של אברהם זה פשוט ה140 שקל שמגיע לכל דייר ושהוא יוכל לקחת לעצמו בלי שהוא צריך לצאת/לפוצץ תקציב, ובלי לוותר ולקחת רק 50 לעצמו נניח

אין מצב שזה מה שבא לו בלי הגבלה. לא נראה לי שהוא יכול להוציא אלפי שקלים על נתחי אנטריקוט ופאקטים של סיגריות
אבל גם ככה יש לו תקציב אישי כמו לכולם. כרגע הוא לוקח בזה 50 שקל לסיגריות, אז מה הפינוק בזה?

tarimulu

Well-known member
מעניין אם הם פתחו את שאר הקופסאות לראות איפה היה מה

willing

Well-known member
לא מספיק אברהם בתחתית, הוא מקבל תקציב אישי שימשוך אליו יותר אש והוא יכנס יותר לדאון ברמה האישי.

אברהם לא חזק והוא רגיש.
בר אגב אמרה משהו מאוד יפה בפאנל על מה שאברהם סופג משניר

מצב
הנושא נעול.
למעלה