אם תכננת לפצל קולות, זה עדיין להחליט מי הרע במיעוטו עבור סתיועדן ממש דפקה לעצמה כשעלה לה ויצאה נגד סתיו התכוונתי להצביע לה כדי להעיף את ליאל שכרגע יותר בסדר עם סתיו מעדן
טבק דוחה משחקשי מצהירה שהיא לא תגע בכלום מהתקציב הנוכחי, בכלום ושום דבר.
(מלבד הקופסאות סיגריות).
אני סומכת על סתיו ובטח יענקי יהיה לידה כמו שהיה ליד ספיר אלא אם כן שי צורחת עליושי מצהירה שהיא לא תגע בכלום מהתקציב הנוכחי, בכלום ושום דבר.
(מלבד הקופסאות סיגריות).
נכון. אבל לדעתי גם אם סתיו תעשה את התקציב הכי מושלם בעולם, כולם יבואו אליה בטענות ויצאו נגדה שהיא ניהלה לא נכון את התקציב.אני סומכת על סתיו ובטח יענקי יהיה לידה כמו שהיה ליד ספיר אלא אם כן שי צורחת עליו
למה יענקי לא על הטאבלט? הוא הכי מתמצא שם. יש סיבה דתית? הטאבלט זו נקבה שאסורה בנגיעה?אני סומכת על סתיו ובטח יענקי יהיה לידה כמו שהיה ליד ספיר אלא אם כן שי צורחת עליו
המממ..לבריאותשי מצהירה שהיא לא תגע בכלום מהתקציב הנוכחי, בכלום ושום דבר.
(מלבד הקופסאות סיגריות).
לא נראה לילדעתי נגלה בפרק שגיא ולירון ו/או נגר העלו את נושא החרם ו/או המקלחת
קרה משהו בלילה שהביא לסוויץ׳ של מעתוק ויענקי שפתאום פתוחים יותר להכיל את סתיו. גם עדן בהתחלה הלכה לכיוון הזה אבל עבר לה מהר
גם ליאל עושה את זה אבל לו יש את התירוץ של לעצבן את שי
לא שמת לב לשינוי פתאומי בהתנהגות קבוצתית כלפי סתיו מאז שגיא ולירון היו ושנגר עזב?לא נראה לי
חחחחחחחחחחחחחחחחחמעתוק: כשספיר היתה פה, הייתה דמוקרטיה
וליאל וסתיו מחובקים במיטהנחזור לאברהם עם שואב, סתיו עם סוכריה על מקל בפה ומעתוק ויענקי מדברים על הקסם של יחסיהם הקדושים
מדמיין כבר שאם נגיד הוא יוצא מקום 3 והיא 2 ויענקי 1באמת שכבר לא אכפת לי מי יזכה
העיקר שאברהם ייצא לפני סתיו.
פותחת שמפנייה.
יש עוד הדחה קולקטיבית, יש סיכוי שרגע לפני הגמר אברהם יעוף, הוא בלתי נסבל וצובר המון מתנגדים שכועסים על ההתנהגות שלו,באמת שכבר לא אכפת לי מי יזכה
העיקר שאברהם ייצא לפני סתיו.
פותחת שמפנייה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.