** שרשור לילה - היום ה-94 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

מרגוליקו

Well-known member
מקודם יוסי שר עץ ירוק מפלסטיק של מרגול אז עשיתי מיוט כי הוא רצח את השיר ושמתי לי אותו ביוטיוב כי אני מאוד אוהבת את השיר הזה.
אז לין הפיליפינית שלי פתאום אומרת לי- איפה מרגול נעלמה? מה היא מתה בקורונה? ואני בבהלה עונה לה - חס וחלילה.....
ככה שהפיליפינים נהיים ישראלים ( היא כבר 18 שנים בארץ מתוכם 8 אצלי) הם נהיים משוגעים כמונו...

Banshee2012

Well-known member
מקודם יוסי שר עץ ירוק מפלסטיק של מרגול אז עשיתי מיוט כי הוא רצח את השיר ושמתי לי אותו ביוטיוב כי אני מאוד אוהבת את השיר הזה.
אז לין הפיליפינית שלי פתאום אומרת לי- איפה מרגול נעלמה? מה היא מתה בקורונה? ואני בבהלה עונה לה - חס וחלילה.....
ככה שהפיליפינים נהיים ישראלים ( היא כבר 18 שנים בארץ מתוכם 8 אצלי) הם נהיים משוגעים כמונו...
הזכרת לי שפעם קרוב משפחה שלי שר את השיר הזה בתוכנית ריאלטי :D

KAPSULA1

Well-known member
תחזור כבר לדוכן השניצל שלך יא מאוס
אשכרה זה מה שהוא עושה בֶתוכנית. צורח קצת בלילה וביום כולם עולים להרמון שלו בשביל שיגיד להם אמן על כל מה שהם אומרים למרות שהוא לא מקשיב להם בכלח

טוויגיי

Well-known member
מלאני היחידה שהמסכה הוורודה עליה לא נראית כמו קיא של חייזר מסרט אימה
הלוואי שיקחו אותה לפרסם כפנים שלהם

שתהיה לה רווחה כלכלית

ראש גזר54676534254

Well-known member
מלאני היחידה שהמסכה הוורודה עליה לא נראית כמו קיא של חייזר מסרט אימה
הלוואי שיקחו אותה לפרסם כפנים שלהם

שתהיה לה רווחה כלכלית
לדעתי היא צריכה לזרוק את הסוכן שלה ולעבור ליוני שהוא יהיה הסוכן החדש שלה בשנייה הוא משכנע אותם לתת לה קמפיינים

newhere333

Active member
1. לפי דעתי יוסי הצביע למלאני או הדר ממש לא פרידה

2. פתאום נזכרתי במשפט שנועם מכולם אמר מתישהו שמדאיג קצת
למרות שאני לא לוקח אותו באופן מילולי
״אור הוא היחיד בבית שגם אם רק החברים שלו יצביעו לו יגיע לגמר״
יש סיכוי טוב שאור ייקח את העונה כי יהיה קשה מאוד להסביר את זה אם הוא לא
יש לו אלפי ״חברים-אחים״ +צבא האמת + יש המון צופים שאשכרה מתחברים אליו

KAPSULA1

Well-known member
1. לפי דעתי יוסי הצביע למלאני או הדר ממש לא פרידה

2. פתאום נזכרתי במשפט שנועם מכולם אמר מתישהו שמדאיג קצת
למרות שאני לא לוקח אותו באופן מילולי
״אור הוא היחיד בבית שגם אם רק החברים שלו יצביעו לו יגיע לגמר״
יש סיכוי טוב שאור ייקח את העונה כי יהיה קשה מאוד להסביר את זה אם הוא לא
יש לו אלפי ״חברים-אחים״ +צבא האמת + יש המון צופים שאשכרה מתחברים אליו
האח הגדול לא צריך להסביר כלום. אם ירצה הוא ידיח את אור גם בשבת מול כולם.
גם בעונה קודמת מעתוק בסקרים היתה על 2 אחוז . שליאל, יענקי ושניר לפניה. נגיד שניצחה אֶת סתיו כי הקולות של כולם הועברו אליה, איך מסבירים שעברה 3 שהיו בסקר לפניה באחוזים גבוהים. לא מסבירים, פשוט נותנים לה להגיע ראש בראש עם סתיו ומשם אפילו עציץ היה מנצח את סתיו.
ככה שאם האח רוצה מישהו כמנצח אז עדיין המישהו הזה צריך לעבור 3 חזקים בכדי להגיע לשניים האחרונים. אף אחד לא בודק או חוקר הצבעות. אין לנו נתונים רק סקרים ודעת קהל כללית אם כי יש המון מצביעים שלא משתתפים בסקרים או ברשתות.
ככה שבשיטת הצבעה של עונה שעברה כל מי שיהיה מול אור בשניים האחרונים יזכה, אפילו שילה.
השאלה מי עוז מתכנן שיעמדו השניים האחרונים. לדעתי זאת הדר והשני אני לא בטוחה מי יהיה מולה

KAPSULA1

Well-known member
אף אחד לא אוהב את זה אבל כנראה שהם היו צריכים לסגור מעגלויותר מזה אחרי כל הראיונות המגעילים של אמילי, העקיצות והביקורת שהיא קיבלה ברשת הם היו צריכים להראות שהכל בסדר והם סגרו בטוב.
בטוחה שהחל ממחר אך אחד לא ישמע עליהם יותר ביחד. היא תבלה זמן עם עינב ויעשו חיים עד שאור ייצא ואמא קופר תדחף אותה להסתובב בחבורה שלו וליצור קשרים

KAPSULA1

Well-known member

צופה15

Well-known member
וגם פנאי פלוס העלו תמונות אחרות באינסטגרם, מטיילים ברחוב. הם נראים שם מאד מחויכים אבל מרוחקים.

צופה15

Well-known member

KAPSULA1

Well-known member
הכל בסדר, היא כבר אצל עינב רואוִ את אמילי הקופר השניה, זאת שבפריז. אם זה היה הולך לכיוון זוגיות הם היו ממשיכים את הערב ביחידות.
סך הכל לדעתי סגרו פערים, מקווה לפחות בשבילו. בטוחה שהיא תוציא הצהרה בקרוב שהם בטוב וכל אחד הלך לדרכו

מצב
הנושא נעול.
למעלה