בעוד שבוע לא נשמע עליהם יחד. את אמילי אמא שלה תדחוף בכל דבר. אולי תהיה אח לילה בעונה הבאהמקווה שחודש אחרי העונה לא נשמע על אף אחד מהם
לא נראה לי שהוא נהנה מזה. יותר שמח שיראו שכאילו הם לא אוייבים ונגמר בטוב ואין טינה. וגם אולי לדבר על ליבה שאין צורך להשמיץ וללכלך והם יכולים לסיים בטובצודק
ויחד עם זאת בוא נודה באמת, גם הוא נהנה מהיחצ
הבאזז עושה טוב לכולם
חוץ מה שדני ואור בחרו אחד את השני אין לי בטחון בכלון.חבל לי בשבילו מה יש לו להיפגש עם פאקצה כזאת
וגם במסעדה. שני שרשורים אחורה דנו בזה המון. מעניין שהיא נפגשה איתו אחרי כל הלכלוכים וההצהרות שהוא לא בכיוון שלו, שהמשפחה מתעבת אותו ושהיא סיננה אותו. זה בטוח קשור לזה שעינב היתה אצלה באשדוד ואיכשהוא גישרה והקפיצה אותה לֶל אביב. לא נראה לי שזאת יוזמה של אמילי וגם לא של עידן. איכשהוא מישהו תיווך ואף הדליף על הפגישה. לדעתי, זה לסגור מעגל ולהודיע שהם בטוב, הכל בסדר והם חברים וכל אחד בחייו. אם זה היה משהו רומנטי או זוגי היו נפגשים ביחידות ובודקים לאן זה הולך. זה הכי בקטע מפגש חברים מהבית. כמו שיהב ועינב נפגשו וכמו שבן ועידן נפגשו להשלים פערים, אבל סווטה בטח תדע יותרלפי סוויסה עידן ואמילי נפגשו
יש תמונה ברכב
כבר מזמן אני לא נאיבית לחשוב שיש מי שנכנס לאח ולא מייחל להשאר בתודעהלא נראה לי שהוא נהנה מזה. יותר שמח שיראו שכאילו הם לא אוייבים ונגמר בטוב ואין טינה. וגם אולי לדבר על ליבה שאין צורך להשמיץ וללכלך והם יכולים לסיים בטוב
עד החורך כבר נשמע על כמה בני זוג פוטנצייאלים שלה. אמא תדחוף למישהו מפורסם, לא סתם בחור אקראי שהכירה בעיר שלה.כבר מזמן אני לא נאיבית לחשוב שיש מי שנכנס לאח ולא מייחל להשאר בתודעה
בטוחה שעידן כבר יודע כל מה שאפשר וצריך על אמילי
הוא יעשה כל שביכולתו לסיים בטוב אבל
אם עדיין לא הבין שבכל הנוגע לאמילי
הכל תלוי באמא פאקינג קופר, אז בעיה.
ושאלוהים יעזור לו
החורף מתקרב היא עוד תבוא לשיר לו בגשם מתחת לבית
עד החורך כבר נשמע על כמה בני זוג פוטנצייאלים שלה. אמא תדחוף למישהו מפורסם, לא סתם בחור אקראי שהכירה בעיר שלה.
מישהו שיכול לקדם אוֶתה, אולי איזה זמר דרגה 2.
ועידן הבין הכל בקשר לאמא ובקשר לאמילי ועדיין הוא טיפוס כזה שירצה ליישר את ההדורים. בטוחה שזה לא נעים לו שהיא עוקצת אותו בכל ראיון, למה? מה זה משרת? למה לא לסיים בתור חברים ומלח פלפל, אבא תודה. ביייי
לשניהם יש אינטרס למשוך את זה כמה שיותרעד החורך כבר נשמע על כמה בני זוג פוטנצייאלים שלה. אמא תדחוף למישהו מפורסם, לא סתם בחור אקראי שהכירה בעיר שלה.
ועידן הבין הכל בקשר לאמא ובקשר לאמילי ועדיין הוא טיפוס כזה שירצה ליישר את ההדורים. בטוחה שזה לא נעים לו שהיא עוקצת אותו בכל ראיון, למה? מה זה משרת? למה לא לסיים בתור חברים ומלח פלפל, אבא תודה. ביייי
פרסום כן לצורך קריירה אולי, לא לצורך התבזות. איתה זה הכי להיכנס לברוך, כל דבר היא תפרסם, כל מריבה תספר ואם חלילה הוא ירצה לסיים אז אמילי ואמא קופר יצלבו אותו בכיכר העיר. לא נראה לי שהדרך הנכונה להתפרסם זה דרכה, יותר משאלה להתאבדות אכזרית.לשניהם יש אינטרס למשוך את זה כמה שיותר
הוא רוצה להתפרסם לא פחות ממנה
ברגע שאור יצא היא תדבק אליו כמו קרציה בעידוד אמא שלהעד החורך כבר נשמע על כמה בני זוג פוטנצייאלים שלה. אמא תדחוף למישהו מפורסם, לא סתם בחור אקראי שהכירה בעיר שלה.
היא תקבל כרטיס יציאה בשבת להדחה. היא היחידה שלא יבחרו בה. אפילו לשילה יש סיכוי לקבל קולרק שנכלוליתמיכל לא תקבל בטעות כרטיס לגמר.
אמן!מעניין אם יש סיכוי שהזיכיון של רשת יסתיים וקשת יחליטו לקחת שוב את הפורמט הגוסס הזה שבשום מקום בעולם כבר אין לו יותר משמעות
אולי יורם זק יחליט שמשעמם לו והוא חוזר.
סתם חלומות באספמיא.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.