** שרשור לילה - היום ה-94 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

סטיריקון9

Well-known member
לא סתם לא היו לה חברות כל החיים...
ועם מי שיצרה קשר נאחזה בו, אבל כשהיו חילוקי דעות היא האחרונה שידעה לגשר ורק החריפה וליכלכה. גם בהתחלה של האח טרחה לציין שהיא לא ניגשת וניגשים אליה ואז היא מצטרפת בלי שיש לה העדפה. הקישורים שלה גרועים, אולי בהשפעת אמה השתלטנית או בגלל העדר יכולת. על אור התעקשה, היה לה קל לפצח אותו והוא גם היה מוקף לאורך כל החודשים.

svtar25

Well-known member
אמילי חרא של בן אדם

כבר ראיתי בכמה ראיוניות שהיא בחרה באור כמנצח העונה
ולא בהדר הייתה חברה קרובה שלה כל העונה
אם הייתי הדר, הייתי חוסמת אותה ואת עינב בכל פלטפורמה אפשרית
אמילי בחרה באור כמנצח, יחד עם זאת היא אמרה בראיונות שהיא תשמח אם אור או הדר ינצחו.
שאלו אותה לגבי ניצחון של הדר, והיא אמרה שהיא תשמח אם הדר תנצח. מנצחים שלה אור או הדר!

סטיריקון9

Well-known member
אמילי בחרה באור כמנצח, יחד עם זאת היא אמרה בראיונות שהיא תשמח אם אור או הדר ינצחו.
שאלו אותה לגבי ניצחון של הדר, והיא אמרה שהיא תשמח אם הדר תנצח. מנצחים שלה אור או הדר!
אז חשבה פעמיים ןתיקנה כדי שלא יראה רע ויפגע בה יותר. ספונטאנית כשיצאה אמרה שזה ברור שאור

רותרות7

Well-known member
יודעים כבר מי נתן למי או הכל הערכות והשערות? מי אמר שלא נתנה למלאני?

yoni564712

Well-known member
אגב
אין שום סיבה לתת ליוסי כרטיס לגמר
בשונה ממעתוק הוא כן נכנס לגמר בכל סקר אפשרי
בשונה ממעתוק כן כבר תקופה מדברים עליו כמי שיכול לזכות

גם בלי הכרטיס הוא בגמר בליינד

ולכן זה מטופש לתת עונה שניה ברציפות כרטיס לגמר למנצח המיועד

רותרות7

Well-known member
אילנה בעונה שלה הייתה מיודת להיות המנצחת? ממש לא...הכרטיס הוא עבור כניסה לרשימת הגמר ולא למנצח בגמר!

Banshee2012

Well-known member
הגמר האמיתי יהיה בין הדר לאור מעניין מי יסיים במקום גבוה יותר בהנחה שיוסי עושה מעתוק
למרות שאני לא כזה משוכנע שהדר לא תנצח את זה

אחרת למה עוז כל כךךךך מנסה ליצור לנו דמות בדיונית ששמה הדר במקום החשש שהיא באמת?

yoni564712

Well-known member
הגמר האמיתי יהיה בין הדר לאור מעניין מי יסיים במקום גבוה יותר בהנחה שיוסי עושה מעתוק

אחרת למה עוז כל כךךךך מנסה ליצור לנו דמות בדיונית ששמה הדר במקום החשש שהיא באמת?
זה אמור להיות יוסי ואור 2 אחרונים

KAPSULA1

Well-known member

האמת, לא הראה שום טינוף עליה. כל פרק בחדר האח בסצנה, פעם משעשעת בכאילו ופעם פגועה ובוכה. מחר השיר, הביא לה את יהב אביבית להעצים אותה. אין לי ספק שאם עוז לא החליט על יוסי אז היא הזוכה

foreigner 3

Well-known member

חשש זה בראש החולני של אורית ושל אור.
אין באמת מישהי כזאת.

willing

Well-known member
חשש זה בראש החולני של אורית ושל אור.
אין באמת מישהי כזאת.
נכון, אבל יש להם חשש.
לכן הם אובססיביים אליה

אבל עכשיו אור בשלב של למכור את עצמו כחמוד וחביב להדר. נגמר שלב המניאק, עבר תהליך למליון הקרב.
עכשיו הוא בחובות ואבא+סיפור אישי

טוויגיי

Well-known member
אין צורך לסגור מעגל כי זה ברור שהיא מחפשת יחסי ציבור על הגב שלו תרגיל קלאסי של אמא שלה והיא רק המבצעת חבל שהוא אדיוט ונופל בזה
צודק

ויחד עם זאת בוא נודה באמת, גם הוא נהנה מהיחצ
הבאזז עושה טוב לכולם

מצב
הנושא נעול.
למעלה