נראית כמו פליצה, השם שלה מתחרז עם פליצה ומתנהגת כמו פליצה. אוויר חם ומסריח.
ואמילי " מה היה בינינו , יד לא שמתי עליך?"
היא מהממת ! אני לגמרי איתה בזה!מה היה ביניהם? בסדר הוא נדלק עליה, זה שלו. למה לא אמר קודם! אמילי הכוכבית ! ואני מארגנת לה כמה שיותר הצבעות אני לא צוחקת אני אוהבסבית עליהואאי היא בלתי נסבלת. בחורה גועל נפש.
היא מהממת ! אני לגמרי איתה בזה!מה היה ביניהם? בסדר הוא נדלק עליה, זה שלו. למה לא אמר קודם! אמילי הכוכבית ! ואני מארגנת לה כמה שיותר הצבעות אני לא צוחקת אני אוהבסבית עליה
אני נהנת ממנהלא התייחסתי לתוכן בכלל. היא בחורה מגעילה ואגוצנטרית עם דיבור מסריח שבלתי אפשרי לסבול.
עונה רדודה בשיחות מעניינותהשיחות של נועם הכי משעממות אותי. ושל עינב
קנאי בעינית והידית של דלת לא הייתי מכניס אותושילה יצא מביך לא רק בהעמדה ובהסבר
גם בשיחות עם אור ועידן
עשה לשניהם העתק הדבק בשיחות
הביא משפטים מגוגל
יהב 2.0
שילה שחקן, רוצה לתפוס פוקוס ולהתבלט. בין השורות יוצא לו השילה האמיתי שיכול להיות אחלה בנאדם.שילה יצא מביך לא רק בהעמדה ובהסבר
גם בשיחות עם אור ועידן
עשה לשניהם העתק הדבק בשיחות
הביא משפטים מגוגל
יהב 2.0
עוז ויתר על חיים ברגע שבחר לשדר את ההתאהבות שלו בגאיה בפרקים...אגב, אצל מלאני מבקשים לחלק הצבעות בין אור ויוסי.
אור בטח לא צריך את זה ויוסי לא בסכנה, יש לו את עוז.
מעניין על מי עוז יוותר הפעם. מיכל לא נראה לי תלך בשביל לזעזע את הבית. זה או עידן או חיים
זה חיים שלא התפתח ולא ניסה להרים את עצמו. זה כבר לא קשור לאור כי חיים הרבה יותר עם אחרים מאשר עם אור. חיים לא יכול להוציא את עצמו מהבועה של החיים שלו ומכניס את סיפור חייו גם לדברים לא רלוונטייםעוז ויתר על חיים ברגע שבחר לשדר את ההתאהבות שלו בגאיה בפרקים...
לדעתי מיכלאגב, אצל מלאני מבקשים לחלק הצבעות בין אור ויוסי.
אור בטח לא צריך את זה ויוסי לא בסכנה, יש לו את עוז.
מעניין על מי עוז יוותר הפעם. מיכל לא נראה לי תלך בשביל לזעזע את הבית. זה או עידן או חיים
לא, מיכל צריכה להישאר בשביל שפעם הבאה שיהיו מועמדים ותיקים אז היא תהיה ההדחה הבטוחהלדעתי מיכל
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.