מה מתוק בו? הוא בנאדם טוב אבל מייאש בלי הרבה תוכןנועם ילד מתוק. באמת
אבל 99% מהזמן אני לא מצליחה להבין מה הנקודה שהוא מנסה להעביר
שזה מוזר קצת, כי הוא משתמש בלא מעט מילים
גם הוא לא מבין…נועם ילד מתוק. באמת
אבל 99% מהזמן אני לא מצליחה להבין מה הנקודה שהוא מנסה להעביר
שזה מוזר קצת, כי הוא משתמש בלא מעט מילים
לא בטוח ..עוז יעשה הכול במוצ״שׁ כדי שחיים יישאר. הפרק כולו יהיה מוקדש רק לחיים
הוא ינסה. לא בטוח שיצליח. אם הוא רוצה להשאיר אותו בכוח הוא צריך להוציא את עידןעוז יעשה הכול במוצ״שׁ כדי שחיים יישאר. הפרק כולו יהיה מוקדש רק לחיים
זה ליטרלי הדבר היחיד שאנחנו רואים כבר חודשיים וחציהוא ינסה. לא בטוח שיצליח. אם הוא רוצה להשאיר אותו בכוח הוא צריך להוציא את עידן
אני כבר לא מסוגלת לשמוע אותו. ויוסי בכלל לא ברורים לי התשובות שלוממשיכים להסתיר את עידן ואמילי למרות ששניהם מועמדים...
העיקר את נועם אוכל הראשים משדרים שעה.
אין שיח ביניהםממשיכים להסתיר את עידן ואמילי למרות ששניהם מועמדים...
הראו אותם לפני חצי שעה , אמילי התעצבנה מהנאום של שילה וכבר מבינה שהוא לא רצה להעביר שום מסר אלא רק חיפש להשמיע בלי טעם. חשבו אם ישימו אותם ראש בראש בסוף ועידן יודח. עידן חושב שישימו אותו מול מיכל. עידן אמר שאם הוא יודח אז יהיה להם הרבה יותר כיף בחוץ.ממשיכים להסתיר את עידן ואמילי למרות ששניהם מועמדים...
אהבתי גם קצת, אבל רק הפעםשיחה יפה בין נועם ליוסי ממחישה לכל מי שקורא לו טמבל שהוא רחוק מלהיות כזה, יש לו קשיים והוא ברמת מודעות גבוהה, ייחודי בדרכו וממש נוגע ללב. יוסי מפגין רגישות ואינטליגנציה, מחזק ומחמיא ומגלה עוד צדדים בו שאני מעריכה מעבר לכל צלופחיות.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.