לדעתי בדיוק ההפך אבל זה לא כזה משנה כי הויכוח לא היה כזה סוער או מענייןלא יודע מה דעתכם
אבל חיים בעיניי יצא טוב מול פרידה
היא יצאה על הפנים סתם זרקה ססמאות
ואיבדה שליטה עם המניפולציות בוויכוח
לדעתי בדיוק ההפך אבל זה לא כזה משנה כי הויכוח לא היה כזה סוער או מענייןלא יודע מה דעתכם
מסכימהלא יודע מה דעתכם
הוא ייצא רק אם עוז יוותר עליו. לא נראה לי שהוא ייצא. מרגיש לי שעידןתקשיבו מתחיל לכאוב לי על חיים, הוא ייקח את ההדחה ממש קשה
ניסתה להצטדק והפילה עליו את ההחלטה שלה. הבעיה שחיים ישר הולך לריגשי ולא פותח מה שהוא מרגישלא יודע מה דעתכם
כרגיל....לא יודע מה דעתכם
מסכימהלא יודע מה דעתכם
שמת לב באיזו התרגשות הוא הקריא לה את הנתונים של השיר שלה?קרה שעוז אמר לדייר/ת פעמיים בפרק שהוא אוהב אותם?
או שאמילי שברה עוד שיא בעריכה?
נשמע כמו די ג'יישמת לב באיזו התרגשות הוא הקריא לה את הנתונים של השיר שלה?
ועוד אחרי שעידן אמר לה שהוא אוהב אותהקרה שעוז אמר לדייר/ת פעמיים בפרק שהוא אוהב אותם?
אבל לא היא אשמה, זה עוז הצהירקרה שעוז אמר לדייר/ת פעמיים בפרק שהוא אוהב אותם?
אמילי הכוכבית , אתם עצבניים מעולה תתעצבנו! העיקר יהיה לכם מה להגיד! יש מי ששונא ויש מי שאוהב כמוני! אני אוהבת כי היא אותנטית , כנה, לא מושלמת, כן יש בה צדדים פחות טובים כי אין אדם מושלם. היא מניעה עלילה וקל לשחק בה מבחינה רגשית, קל לאהוב ולשנוא. על כל מקרה אולי מחר אעלה סרטון גיוס הצבעות ברוסית לאמילי בפייסבוק לאינסטגרם בו אספר למה אני אוהבת אותה .הוא יודע מה הביקורות של הצופים על העריכה ועל זה שאמרה שיש אח שמביא לה הכל
הרגיש כמו עקיצה לצופים
לא אכפת לו משתין על הצופים
אותנטים לא מחליפים אופי והתנהגות בגלל צעקות כל יומייםאמילי הכוכבית , אתם עצבניים מעולה תתעצבנו! העיקר יהיה לכם מה להגיד! יש מי ששונא ויש מי שאוהב כמוני! אני אוהבת כי היא אותנטית , כנה, לא מושלמת, כן יש בה צדדים פחות טובים כי אין אדם מושלם. היא מניעה עלילה וקל לשחק בה מבחינה רגשית, קל לאהוב ולשנוא. על כל מקרה אולי מחר אעלה סרטון גיוס הצבעות ברוסית לאמילי בפייסבוק לאינסטגרם בו אספר למה אני אוהבת אותה .
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.