** שרשור לילה - היום ה89 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.
ברור שזה לא מכבד, ושהוא איבד את זה מול הדר יצא בו צד לא טוב
אבל אם היו קוראים "ביריון" כל אחד שאמר "תסתכל את הפה" אז 90 אחוז מהדיירים בריונים
בלי קשר, תודה שהזכרת לי לחזור לראות "באנשיי", אחת הסדרות הטובות והנעימות לעין .ואם לא ראית אגב, תראה
Into the badlands , אותו סגנון ולדעתי אותו מפיק.

Banshee2012

Well-known member
בלי קשר, תודה שהזכרת לי לחזור לראות "באנשיי", אחת הסדרות הטובות והנעימות לעין .ואם לא ראית אגב, תראה
Into the badlands , אותו סגנון ולדעתי אותו מפיק.
סדרה ענקית.
מת על אנתוני סטאר, נותן גם תפקיד ענק ב The Boys

EREZG07

Well-known member
אור ממותג "כבריון" בגלל שהוא גבר ובגלל החזות שלו
דיאן, בר וריאווה צרחו את נשמתם באח והתנהגו הרבה יותר מזעזע ממנו ובחיים לא קראו להן ביריוניות.

אז אור קצת צועק מידי פעם ומרים את הקול, וואו
מיד לדווח למשטרה לעצור אותו..
אין לי בעיה עם הצעקות שלו מידי פעם. - הבעיה היא שהוא חושב שהוא שייח ושהוא פוסל אנשים על הסף אם הם לא מסכימים להיות החיילים שלו או לא באותה דעה כמו שלו, יש לו גם אגו מפה ועד לתאילנד, והוא אף פעם לא מסתכל על המראה ורואה מה לא בסדר אצלו. סורי, בדיוק כמו הדר, הוא לא מצליח לגרום לי לחבב אותו. אור מקבל את אהדת הציבור כי הוא הגבר גבר שאומר הכול בפנים, קצת אגרסיבי, כמו שישראלים אוהבים, והסיבה היחידה שהוא מוביל בסקרים זה כי לא קם לו יריב שאפשר להתחבר אליו - אם למשל נועם או יוסי היו קמים עליו, הם היו זוכים באהדת הקהל מזמן, אבל אנחנו נמצאים בתופעות הלוואי שיצרה העונה של מעתוק - שבה אנשים מעדיפים להיות ניצבים ולהשתחל לגמר ואולי לנצח כמו מעתוק כי אם הם יהיו סתיו או אברם, הם יודעים שהם לא ינצחו

Banshee2012

Well-known member
אין לי בעיה עם הצעקות שלו מידי פעם. - הבעיה היא שהוא חושב שהוא שייח ושהוא פוסל אנשים על הסף אם הם לא מסכימים להיות החיילים שלו או לא באותה דעה כמו שלו, יש לו גם אגו מפה ועד לתאילנד, והוא אף פעם לא מסתכל על המראה ורואה מה לא בסדר אצלו. סורי, בדיוק כמו הדר, הוא לא מצליח לגרום לי לחבב אותו. אור מקבל את אהדת הציבור כי הוא הגבר גבר שאומר הכול בפנים, קצת אגרסיבי, כמו שישראלים אוהבים, והסיבה היחידה שהוא מוביל בסקרים זה כי לא קם לו יריב שאפשר להתחבר אליו - אם למשל נועם או יוסי היו קמים עליו, הם היו זוכים באהדת הקהל מזמן, אבל אנחנו נמצאים בתופעות הלוואי שיצרה העונה של מעתוק - שבה אנשים מעדיפים להיות ניצבים ולהשתחל לגמר ואולי לנצח כמו מעתוק כי אם הם יהיו סתיו או אברם, הם יודעים שהם לא ינצחו
הוא גם לא הפייבוריט שלי, רחוק מכך
פשוט משעשע אותי הכינויים שנותנים לו כמו ביריון עבריין ואלים רק על צעקות.

willing

Well-known member
על
זה שהוא כמעט נגע בקורלי. על החוסר גבולות שלו וחוסר רצון להכיר בבעיה שאמרו לו לאורך העונה.
שהוא מתקרב צורח מנופף קרוב. עוד שניה מרביץ
לא מזרחי ולא נעליים

Banshee2012

Well-known member
על

זה שהוא כמעט נגע בקורלי. על החוסר גבולות שלו וחוסר רצון להכיר בבעיה שאמרו לו לאורך העונה.
שהוא מתקרב צורח מנופף קרוב. עוד שניה מרביץ
לא מזרחי ולא נעליים
קורלי התקרבה אליו ראשונה צעקה עליו פלוס נפנופים בידיים.
אז הוא התקרב והחזיר לה
למה לה מותר ולו אסור?

willing

Well-known member
קורלי התקרבה אליו ראשונה צעקה עליו פלוס נפנופים בידיים.
אז הוא התקרב והחזיר לה
למה לה מותר ולו אסור?
היא נבהלה ממנו. הוא התנפל עליה. ראיתי את הסצנה המלאה.
מישהו צריך לספר לאור את האמת לגביו. זה לא מצחיק במציאות

Banshee2012

Well-known member
היא נבהלה ממנו. הוא התנפל עליה. ראיתי את הסצנה המלאה.
מישהו צריך לספר לאור את האמת לגביו. זה לא מצחיק במציאות
ממש נבהלה, שאחריי הצעקות היא עוד הלכה אחריו לשירותים להמשיך לצעוק.
צרחה עליו וקיבלה מנה בחזרה, אור היה בסדר גמור.

foreigner 3

Well-known member
אור מאיים וסוחט.
כופה את השליטה שלו על מקורביו.
מאלף אותם. משפיט אותם.
אם היה עושה לאשה מה שהוא עשה לחיים ולדני,
כולנו היינו מזדעקים שמדובר באשה מוכה.
אפילו האופן שבו חיבק את חיים היה כזה שמאפיין ערסים עבריינים
שמחבקים באינוס את חברותיהם.

foreigner 3

Well-known member
דיאן, בר וריאווה צרחו את נשמתם באח והתנהגו הרבה יותר מזעזע ממנו ובחיים לא קראו להן ביריוניות.

אני כן קראתי לדיאן בריונית.
ואור מתנהל גם כעבריין, לא רק כבריון

lady mahvat

Well-known member

הן היו ביריוניות ואחת מהן גם גזענית מבחילה והוא בריון.
בריון דוחה, שמסמל את כל מה שרע בחברה שלנו.

wellcome2

Well-known member

לדעתי אור בריון כי אצלו יש הצקות שנמשכות ולא רק התפרצות בריב, וההצקות וההסתה של אנשים, הקריאה בשמות פלוס קולות של נחש כמו בריונים בבית ספר והם ממשיכים עם זה ואין מי שעוצר, גועל נפש..

katy2022

Well-known member
נראה לי ביום ראשון משימת אקסטרים
חייבים איזה משימה כייפית של צחוקים
נמאס מכל הסכסוכים והריבים

מצב
הנושא נעול.
למעלה