מלאניאותנטיות עולה בהדחה וחוסר זכייה בתוכנית הרבה יותר קל בגמר להצביע למישהו שהוא לא שנוי במחלוקת או רע או אגואיסט או דוש
זה קרה עם טליה אחר כך מעתוק ועכשיו זה יהיה יוסי
מלאניאותנטיות עולה בהדחה וחוסר זכייה בתוכנית הרבה יותר קל בגמר להצביע למישהו שהוא לא שנוי במחלוקת או רע או אגואיסט או דוש
זה קרה עם טליה אחר כך מעתוק ועכשיו זה יהיה יוסי
מלאני לא תזכה למרות שלא אכפת לי שזה יקרה אבל זה עוד צעד שיראה שעדיף לבוא לנופש לא לריב ולהיות שנוי במחלוקת וככה ימשיכו ללהק רק אנשים שלא מביאים הרבה עניין לתוכניתמלאני
יש מי שעושה את העניין ויש שמי "ראוי/פרזנטטיבי" לזכיה - לרוב אין סינכרוןמלאני לא תזכה למרות שלא אכפת לי שזה יקרה אבל זה עוד צעד שיראה שעדיף לבוא לנופש לא לריב ולהיות שנוי במחלוקת וככה ימשיכו ללהק רק אנשים שלא מביאים הרבה עניין לתוכנית
אני מבינה את ההגיון,מלאני לא תזכה למרות שלא אכפת לי שזה יקרה אבל זה עוד צעד שיראה שעדיף לבוא לנופש לא לריב ולהיות שנוי במחלוקת וככה ימשיכו ללהק רק אנשים שלא מביאים הרבה עניין לתוכנית
מלאני עדיפה לי על יוסימלאני
בדיוקמלאני עדיפה לי על יוסי
קצת פקאצה, לא חברותית אבל יחסית שפויה ואמיתית בבית משוגע.
זה די מחזיר אחורה לרגעי הרושם הראשוניים שלה כגאיה שרובנו התאהבנו בה ובזמן שהיתה בחוץ עוד אמרתי חבל שהיא לא רוצה להיכנס
בחורה מקסימה כמוה לוקחת את כולם בהליכה.
כשנכנסה בכל זאת כעצמה שמחתי מאוד אבל גם הייתי מסויגת כי מצד שני מי יודע איך תהיה כמלאני.
לא ציפיתי שתיצמד לאור ותצדיק אותו בהכל
חשבתי שתהיה יותר דעתנית כלוחמת שהיא
ודי ירד לי ממנה כחברה בבית.
אבל היא עדיין מרגשת ושוב, צריך לקחת בחשבון התמודדות בבית משוגעים, ואולי הקטע שלה היום בו היא מבטאת צער על מקום שני תמיד בחייה רומז לבאות - מקום ראשון פעם ראשונה בחייה
לכל פקק יש בקבוק ולכל דלי יש סמרטוט.שילה בראיון הדחה טוען שהוא ואמילי אמרו שינסו בחוץ.
נראה אותם הרבה במדורי הרכילות בקרוב.לכל פקק יש בקבוק ולכל דלי יש סמרטוט.
הם מתאימים, שיירקבו ביחד.
אור מאוד שחקן מחושבנראה אותם הרבה במדורי הרכילות בקרוב.
אגב אור הכי לא שחקן שיש, זה הבנאדם. אם היה טיפה מזייף ויותר משחק היה יכול לזכות.
גם מיכל לא שחקנית, זאת הטיפוס.
אור אמר שבבית קשה לו עם המשחק, הםרצופים והסצנות שהיא מייצרת בכוח (כמו עם המרק). בגלל כל המניפולציות שהוא זיהה הוא כבר לא יודע מתי פגיעה שלה היא אמיתית ומתי זה בשביל לעשות סרט.אור מאוד שחקן מחושב
זה לא חייב להתבטא בכל צעד וצעד
אבל רק עצם ההתעקשות על הדר כאויבת בבית אבל כן חברה בחוץ חושף כמה הוא אסטרטג.
חשוב לו להשאיר אותה כשנואה כי הוא מעריך שתהיה בגמר מולו כדומיננטית ומעורבת בכל בבית והוא ינצח אותה.
הוא כבר בטוח שזה בהישג ידו אוטוטו אז רק לדמיין אותו מפסיד בכל מקרה מצחיק אותי.
על מיכל אין מה לדבר - מעבר להתנהלות הסכסכנית והסופר גלו המיידי לאור עצם הסרטונים לפני אומרים את שלהם ככניסה בין המזויפות שיש
אבל זה אפשר להגיד רק מניסיון, איך אפשר לדעת מראש איך תרגיש...לא נראה לי ששי חי בתוך הבית היה מדמיין שיהיה חבר של מה שמו בר נתן חמוריקו בחוץאור אמר שבבית קשה לו עם המשחק, הםרצופים והסצנות שהיא מייצרת בכוח (כמו עם המרק). בגלל כל המניפולציות שהוא זיהה הוא כבר לא יודע מתי פגיעה שלה היא אמיתית ומתי זה בשביל לעשות סרט.
אמר שכולם כולל כולם בחוץ הוא יהיה בסבבה ויזמין אותם לבילוי.
בתאכלס שנגמר המשחק המשקעים נשכחים. ראו שי חי וכל האנטי שהיה ליברים נגדו בבית והיום הוא חבר של כולם (חוץ מסיונוב כמובן״
כן, אבל אור אמר שאחרי שיגמר הוא לא ישמור טינה ולא מתכוון להתחשבן ולהתקטנן על משהו שהיה ונגמר ואם מישהו רוצה לכעוס ולהתרחק אז זה שלו. הוא מצידו יהיה בסדר עם כולם, גם אם מי שהיה חבר וגם אם מי שלא.אבל זה אפשר להגיד רק מניסיון, איך אפשר לדעת מראש איך תרגיש...לא נראה לי ששי חי בתוך הבית היה מדמיין שיהיה חבר של מה שמו בר נתן חמוריקו בחוץ
לגמרי.אור מאוד שחקן מחושב
זה לא חייב להתבטא בכל צעד וצעד
אבל רק עצם ההתעקשות על הדר כאויבת בבית אבל כן חברה בחוץ חושף כמה הוא אסטרטג.
חשוב לו להשאיר אותה כשנואה כי הוא מעריך שתהיה בגמר מולו כדומיננטית ומעורבת בכל בבית והוא ינצח אותה.
הוא כבר בטוח שזה בהישג ידו אוטוטו אז רק לדמיין אותו מפסיד בכל מקרה מצחיק אותי.
על מיכל אין מה לדבר - מעבר להתנהלות הסכסכנית והסופר גלו המיידי לאור עצם הסרטונים לפני אומרים את שלהם ככניסה בין המזויפות שיש
שילה משקר. שילה תמיד קצת משקר.שילה בראיון הדחה טוען שהוא ואמילי אמרו שינסו בחוץ.
שחקנים בבית לדעתו אור, מיכל, נועם ופרידה.
אולי הבטיחה לו שהיא תיתן לו לנקות את הבית של סטלה במקומהשילה משקר. שילה תמיד קצת משקר.
שום כלום לא אמרה לו אמילי.
אפילו זה לאאולי הבטיחה לו שהיא תיתן לו לנקות את הבית של סטלה במקומה
תיראי את הראיון, הוא אומר היתה כימיה, היו דברים שלא ראיתם ואמר שדיברו על זה שיראו מה קורה בחוץ.שילה משקר. שילה תמיד קצת משקר.
שום כלום לא אמרה לו אמילי.
לא מזהה אצל שילה שקר, לגמרי אותנטי ומקסים, אצל אמילי הממזרתה כן - פלירטטה איתו בצורה שלא משתמעת לשני פנים אבל לאנשים אחרים דאגה לצחוק על זה שהוא רוצה אותה והיא לא אז אין לדעת מה עוד נאמר ביניהם חוץ ממה שכבר ראיתי גם בחי.תיראי את הראיון, הוא אומר היתה כימיה, היו דברים שלא ראיתם ואמר שדיברו על זה שיראו מה קורה בחוץ.
הוא לא משקר הוא פשוט חי בתסריט שהוא כתב לעצמו.
יקבל כאפה שיראה שלא אוהבים אותו ולא מתחברים לסרט שיצר לו בראש.
איך הוא היה בטוח שהוא נשאר, עד השניים האחרונים.
לפני שבועיים אמר לאמילי אתֶ תסריט הגמר שלו
הוא, אמילי, חיים, אור ודני.
בינתיים רק אור ודני נשארים. לפי ההערכה שלו ועיוות המציאות אז יכול להיות שגם דני בסוף יודחו.
אמר שפרידה לא תגיע לגמא אחרי האיב עם אמילי
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.