סטיריקון9
Well-known member
הוא די נפל בכדורסל, בינוני ולא התמיד אחיו עימנואל נחשב לכישרון עולה ביוסטון במכללה ומועמד פוטנציאלי ל NBAאין מצב שהוא בונה על להיות שחקן כדורסל
נכנס לאח כדי לפתוח אפיקי תעסוקה חדשים
הוא די נפל בכדורסל, בינוני ולא התמיד אחיו עימנואל נחשב לכישרון עולה ביוסטון במכללה ומועמד פוטנציאלי ל NBAאין מצב שהוא בונה על להיות שחקן כדורסל
נכנס לאח כדי לפתוח אפיקי תעסוקה חדשים
הוא בסבב תודות לכולם שכח להודות לי בסדר רשמתי בפנקס"תודה רבה לרפי קריקו האיש והאגדה"
גם שביק רשם אותו בפנקס שלו.הוא בסבב תודות לכולם שכח להודות לי בסדר רשמתי בפנקס
שביק היה אצל סטלה היא גנבה לו את הפנקסגם שביק רשם אותו בפנקס שלו.
דפוק בשכל, אין מילים"תודה רבה לרפי קריקו האיש והאגדה"
הוא אומר תודות כאילו הוא על הפודיום וזכה במקום ראשון.דפוק בשכל, אין מילים
די ג'ייאם עוז ימשיך עם מסורת "חדש אחד בגמר"
מיכל או דיג׳יי?
אני מקווה שדי ג׳יי. הוא קצת אהבל אבל ילד טוב. מיכל היא מכשפה מהגיהנום.אם עוז ימשיך עם מסורת "חדש אחד בגמר"
מיכל או דיג׳יי?
די ג'יי
אם עוז יחליט לבד, גם אני חושב שדיג׳ייאני מקווה שדי ג׳יי. הוא קצת אהבל אבל יחד טוב. מיכל היא מכשפה מהגיהנום.
זה כמו לבחור בין שלשול לעצירותאם עוז ימשיך עם מסורת "חדש אחד בגמר"
מיכל או דיג׳יי?
בדיוק באתי לכתוב כשהוא אכל את הדייסה שלו שהוא נראה בשלב זה כמו הדודה טטיאנה בנופש בבית הבראה בנהריהלא נדבר על החולצה של דני?
טוב...
יציאות של סבתא שלו ב-1972אחלה חולצה
של היציאות
אותנטיות עולה בהדחה וחוסר זכייה בתוכנית הרבה יותר קל בגמר להצביע למישהו שהוא לא שנוי במחלוקת או רע או אגואיסט או דושמה שמוזר, בטח בעונות של עוז, שדווקא מי שאותנטי ואיכותי נדחק הצידה ואלה שמזייפים ומלקקים הם המתקדמים...די דומה למציאות, מה לעשות.
העונה הכי פחות מעניינת לעומת עונות קודמות שהיה חשוב לי לראות כל דקה. אין לי מישהו שאני מאוהבת, מאובססת עליו, שזה יותר בריא ומקל עבורי. הניחושים זזים מיום ליום אבל לדעתי בגלל ההצבעה שתהיה זהה לעונה שעברה אני לא רואה איך הדר תזכה. אלה שיצאו יעדיפו כל אחד אחר על פניה והקולות של מי שיוצא ילכו למי שימליץ. לכן הגיוני שלוחם/ת (מתאים לתקופה) ייקח פה - יוסי או מלאני כפי שהשתקף בסקר הבית...בקיצור, האח הגדול הפך להישרדות
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.