** שרשור לילה 2 - היום ה16 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

בוףףברכה

Well-known member
"אני לא מדברת מאוחרי הגב.....
אני הכל בפנים......
אני לא מלחששת.....אל תתנו להם אוכל...זה
אוכל 'בשבילהם'....
אמאאא....אמאא....תרגיעי...לאא ..
תשימי את השוקלד פה...אל תשימי בחדר...
אמאא... אני דןך... הכל בפנים...
אני לא צבועה... כמוהם..."....

alesandro2

Well-known member
כאלה סתומים , מתנגדים לעוגה שעינב ביקשה להכין ליום הולדת של חבר שלה, עוגה שהם בסוף יהנו ממנה

nicknick

Well-known member
בא לי משימה מעניינת מחר
השקעה, תפאורה, לחלק את הבית, להקרין קטעים…
אבל יש רצוי ויש רועי עוז.
לגמריי....גם אם המשימה עצמה גרועה, יש משהו נורא יפה בשינוי של הבית לעולם אחר , בתחפושות.
זה משנה רגע אווירה. וגם להם זה ייתן קצת חוויה מעניינת, הם כבר אוכלים את הראש משעמום.
יותר מוקדם הערב הם דיברו על זה שהם שומעים הרבה קדיחות....מי יודע, אולי זה אומר שמכינים איזה תפאורה למשימה?

אבל כך או כך לא נעלו אותם, אז גם אם תהיה תפאורה , היא כנראה לא תהיה אינטנסיבית במיוחד, כי בדרך כלל נועלים אותם בלילה לפני כדי שיוכלו להכין אותה.

yoni564712

Well-known member
למה יש להם תקציב אם לא היתה להם משימה ................................................

מרגוליקו

Well-known member
״האלטרואיזם״ של עידן והליקוקים והחנופה לאורית עולים לי על העצבים.
מה זה התירוץ הזה של אישה מבוגרת? אז בגלל זה צריך לקנות לה כוסות חד פעמיים? סיריסלי עידן? אולי שתשטוף לה כוס ״בקולומיקה״ לפני שהיא שותה?

פאף פה

Well-known member
״האלטרואיזם״ של עידן והליקוקים והחנופה לאורית עולים לי על העצבים.
מה זה התירוץ הזה של אישה מבוגרת? אז בגלל זה צריך לקנות לה כוסות חד פעמיים? סיריסלי עידן? אולי שתשטוף לה כוס ״בקולומיקה״ לפני שהיא שותה?
ההסכמה של עוז להכניס כלים חד פעמיים אחרי כל ההטפה והמשימות למיחזור וירוק וכל זה! מה זה הכוסות החד פעמיות שלה? למה? שתשתה מכוס זכוכית, מה הקטע אני לא מבינה!

JU34

Well-known member
השלמתי עכשיו את הריב על הגזענות
קורלי בלתי
יהב בלתי בלי קשר
פרידה ועינב היו קול ההיגיון

וההדחה של לירון היא מכה גדולה לעונה מתה בכל מקרה
הטנג'יות יצרו כל כך הרבה כאוס שלא הצליחו להכניס את כל הדרמות שלהן לפרקים (הסיפור על השוקולד אגוזים נעלם לגמרי, לעומת הריב על המקלחת שאני בהלם שהכניסו בכלל)

מצב
הנושא נעול.
למעלה