אחמאודגדול
Well-known member
יש לי הרגשה שעידן יתפוצץ בקרוב
הגיע הזמן....יש לי הרגשה שעידן יתפוצץ בקרוב
להיות האלפא בביתמה עידן רוצה?
הוא לא יכול להיות האלפא. הוא חננה ונשי מדי בשביל זה ויש לו גם טונציה של מורה בקמץ….להיות האלפא בבית
הוא עם אותו מכנס שבועייםהוא לא יכול להיות האלפא. הוא חננה ונשי מדי בשביל זה ויש לו גם טונציה של מורה בקמץ….
מרגוליקו, הקמץ נעלם מזמן מהשפה העברית. במקום קמץ או פתח ואפילו חיריק - מבטאים צירה. זה נורא. לדוגמה - גEאווה במקום גAאווה...הוא לא יכול להיות האלפא. הוא חננה ונשי מדי בשביל זה ויש לו גם טונציה של מורה בקמץ….
בוודאי שהבנתי. אני מהדור בו היה עדיין קמץ בשפה....אבל הבנת אותי. כן?
לא ואור פחחחחעידן מתעופף: "תיכף תיגמר לי הסבלנות" , "ראית שמיקודם הייתי בעצבים".. איזה פחד.. הדבר הכי אלים שעשה עד עכשיו היה להצליף באחוריים של אורית עם הלשון שלו. והאמילי הזו לידו, עם ההבעה החלולה הקבועה וההינהונים.
ואקום.
לא לכעוס, לכולנו יש דיעות שונות.לא ואור פחחחח
כריסי יוני עושה על הכוכב שלנו נאחס תגידי לו שיעבור לעודד מישהו אחרעידן מתעופף: "תיכף תיגמר לי הסבלנות" , "ראית שמיקודם הייתי בעצבים".. איזה פחד.. הדבר הכי אלים שעשה עד עכשיו היה להצליף באחוריים של אורית עם הלשון שלו. והאמילי הזו לידו, עם ההבעה החלולה הקבועה וההינהונים.
ואקום.
הוא עושה לי דווקאכריסי יוני עושה על הכוכב שלנו נאחס תגידי לו שיעבור לעודד מישהו אחר
מעניין אם אמילי נמשכת אליו יותר עכשיו, היא אמרה שהיא אוהבת את הרעיםעידן מתעופף: "תיכף תיגמר לי הסבלנות" , "ראית שמיקודם הייתי בעצבים".. איזה פחד.. הדבר הכי אלים שעשה עד עכשיו היה להצליף באחוריים של אורית עם הלשון שלו. והאמילי הזו לידו, עם ההבעה החלולה הקבועה וההינהונים.
ואקום.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.