שרשור מכירה/החלפה/קנייה

שרשור מכירה/החלפה/קנייה

ספרים/דיסקים/תקליטים/סרטים ועוד כל הודעות המכירה/קנייה לכאן בלבד, שרשרו או שתמחקו! וגם חשוב לשרשר למקום הנכון! הודעות של מכירת/קניית דיסקים לדוגמא על ההודעה של ספרים או ההודעה הכללית גם ימחקו! אין להגיב להודעה זאת!!!

../images/Emo63.gif ספרים יד שניה לכאן בלבד../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מכירת / קניית / החלפת ספרים וכו' לכאן

noaaaa

New member
ספרים להחלפה

יש לי את הספרים שבחתימה. מי שמעוניין באחד ו/או יותר מוזמן לכתוב לי למסר ולהציע ספר/ים אחר/ים במקום. קריאה מהנה

beky1

New member
למכירה ספרי קריאה ומעט עיון../images/Emo141.gif../images/Emo47.gif../images/Emo23.gif

למכירה ספרי קריאה ומעט עיון כולם כחדשים ,פרטים במסרים למסירה ישירה באזור השרון והמרכז (בהתאם לנגישות) סגנון חיים - ליאת תימור - אלבום בנושא עיצוב. מורשת - עם ישראל בתרבות האנושית - אבא אבן. תהליך התוכנית העיסקית - דן גלאי , ליאור הלל. דימויים מהספרים - פרוזה/מקור/תרגום - ריקי גושן מודל תפן - סטף והטהיימר העולם עודנו צוחק - יצחק לבנון המלצה רומנטית - ורדה הורביץ עסקים במהירות המחשבה - ביל גייטס קיי פקס - ג'ין ברואר. ארץ הצבי - אריה לובה אליאב מנהלים עצמם לדעת - מולי אלדר ריקוד הכעס - ד"ר הרייט גולדהיר לרנר למה דווקא אני - פסח קראוס ומורי גולדפישר הלולאה - ניקולס אוונס הברק - דני שטיין חופן של ערפל - סמי מיכאל חסות - סמי מיכאל הגורם האנושי - גרהם גרין ארמון הקרח - טרי ואסוס סיפור גן עדן - איציק מאנגר נוצות - חיים באר החקירה של סיפור רעואל - חיים גורי תרנגול כפרות - אלי עמיר צופן דה וינצי' - דן בראון כל בית צריך מרפסת - רינה פרנק מיטרני אשטרלינה אהובתי - אלמוג אטינגר נערה עם עגיל פנינה - שבלייה מראות מצחיקות - עליזה אלרואי על ראש הגבעה - קריסטין גור ליבי הפצוע - מרטין דרי רודף העפיפונים

fots

New member
ספרים רובתי, ספרים

במשעול הצר / א. א. קבק הקטרקט בעיני הרוח / אופיר טושה גפלה אשתו המנודה / אידה צורית נשים שקופות / אדיבה גפן שקרים שסיפרתי לעצמי / אבי ולנטין אבישג / דוד שיץ ספר האלף-בית / דן צלקה לכבות את האהבה / יוכי ברנדס לגעת בחלום / יגאל לב הודו תאהב אותי / דריה מעוז כורסת השיש / יהונתן גפן 181 נשים על מגש בסלון / יאיר טריבלסקי ספר על בלאם / אלכסנדר טישמה הסימפוניה הגמורה / אַאוּגוּסטוֹ מוֹנטֶרוֹסוֹ מסיבת גן / קתרין מנספילד הגמד / פֶר לַאגֶרקויסט מלכות העולם הזה / אלחו קרפנטייר הזר / אלבר קאמי הירושימה אהבתי / מארגריט דיראס המלך ואני / מרגרט לאנדון בוּשה / סלמאן רוּשדי הגנן המתמיד / ג'ון לה קארה אף אחד לא אמר שום דבר / ריימונד קארבר רשימת שינדלר / תומס קנילי אופוס 200 / אייזק אסימוב צוערי החלל / רוברט הינליין קרן המוות / רוברט מוס קיר החלומות / גרהם דנסטן מרטין לווייתן ושמו יונה / איאן ואטסון סיר-החלל ופרחי מאדים / א. מק-ויקר צמא / צרלס א. מיין ארץ לא נודעת / קוני ויליס בסימן התוהו / רוג'ר זילאזלני האביב החדש / רוברט סילברברג המרחב והזמן של הדוד אלברט / ראסל סטנארד מירקהיים / פול אנדרסון לגעת בשמש / אורנה טאוב פנג שווי - מדריך מעשי / וילאם ספיר המסע המקודש / לזריס מעברים / גייל שיהי התגברות על דיכאון / ס. א. ווטס נשים ורודות / תמר קרון מתנת התרפיה / ארווין יאלום חדוות המין / אלקס קומפורט נשים בעלות כוח / לואיז ל. היי סקס עכשיו - המדריך לתרבות המין למבוגרים מכל הגילים / פול ג'ואנידס דרמה ותיאטרון / דן אוריין תיאטרון האבסורד / מרטין אסלין בנוסף לרשימה שציינתי ישנם עוד מאות ספרים תחת ידיי וכולם במצב טוב מאוד ועד כחדשים. מחירי הספרים שלי נעים מ 11 ש"ח ומעלה, ברכישה מעל 3 ספרים המשלוח בדואר רשום על חשבוני. ספרים נוספים ניתן לראות באתר: http://web.2all.co.il/fots

נחום^

New member
ספרים למכירה

רובם בין 15 ש"ח ל- 20 ש"ח לספר. חלקם ב- 30 ש"ח. רובם במצב טוב, חלקם הגדול כחדשים. יצר לב האדמה – שהרה בלאו אוסטרליץ – וו. ג. זבאלד המרדף אחר אור היום: כיצד מותי המתקרב שינה את חיי – יוג'ין או'קלי עקרון הארבעה – איאן קולדוול, דסטין תומסון גרעינים לבנים - יוכי ברנדס אצל באבו - שולמית לפיד 2020 - חמוטל שבתאי עיוור צבעים – יעקב בוצ'ן טעם הדבש – רבקה קרן עד גיל 21 תגיע לירח – גפי אמיר ארצות מולדת – הילל רזניצקי החורף בליסבון – אנטוניו מוניוס מולינה קץ האוטופיה – הרברט מרקוזה אילוף הסוררת: הכלכלה המודרנית ובעיותיה – אבא לרנר ליל זכרון – ישראל המאירי מסע דניאל – יצחק אורפז מקלט – וויליאם פוקנר ארצות התן – עמוס עוז מלאכיה נרדמו כולם – מירה מגן כל הדרך הביתה – מירי רוזובסקי שלושה סוסים – ארי דה לוקה בעל ואישה – צרויה שלו בשוכבי ובקומי, אישה – מירה מגן אישה יקרה – יונתן גפן העולם הוא ספר פתוח – ספריית מסע אחר נוסעים גדולים – ספריית מסע אחר מקומות שחייבים לראות – סטיב דייוי בגוף אני מבינה – דויד גרוסמן ארבע אמהות – שפרה הורן גן השבילים המתפצלים – חורחה לואיס בורחס מהפכים – אברהם שוייצר רמון: ביוגרפיה פוליטית – אמנון ברזילי אופטימיות נצחית – לני רביץ הריון ולידה – שילה קיצינגר התינוק והילד – פנלופה ליץ' אומנות המכירה הטבעית – מייקל אוליבר שירים: שירי חרב וההולכי בחושך – יונתן רטוש מסיכות מקסיקאיות – אוקטביו פז מקום של אש, שירים מן המלחמה (1975) הנזיר שמכר את הפרארי שלו – רובין שארמה HISTORIA UNIVERSAL – Charles Seignobos (1967) (8 כרכים מהודרים בספרדית) ילקוט המסות – הוצ' קרני (1972) מקורות לתולדות הרעיון המדיני – ערך: פרופ' זליגר, הוצ' אקדמון, תשמ"א מקורות לתולדות הרעיון המדיני תקופה ב', חוברות א' וב', כנ"ל, הוצ' אקדמון כרכים בודדים של קאסוטו: יהושע-שופטים, שמואל, מלכים, תרי-עשר, תהילים, משלי, דניאל-עזרא-נחמיה, דברי הימים. אטלס כרטא לתולדות מדינת ישראל, עשור שני (1980) מדריך כיס לונדון AA מודן, 1996 מדריך כיס הולנד AA מודן, 1996 עכבר עולם לונדון, 1998 עכבר עולם אמסטרדם, 1999 מדריך כיס תורכיה: אתרי נופש לחוף הים התיכון, 1997, Lonely Planet . קפריסין, מדריכי שיחור (1997) ישראל מגה אטלס, 64 ערים בישראל, כרטא, 1997 ישראל אטלס הזהב, כל הכבישים והרחובות, 143 ערים ויישובים, מפה, 2005 מי שמעוניין, מוזמן לפנות במייל: [email protected]

ליטרט

New member
עוד ספרים למכירה

הקמיע (עור היחמור) - אונרה דה בלזק - 24ש"ח - מצב טוב. כל הימים כולם - כריסטי בראון - 19ש"ח - מצב טוב. חיי מיכלאנג´לו(א´+ב´) - אירוינג סטון - 35ש"ח - מצב טוב. פרפר - הנרי שרייר - 34ש"ח - מצב טוב (כריכה קשה). דון קורליאונה איש המפיה (הסנדק) - מריו פוזו - 34ש"ח - מצב טוב (כריכה קשה). מוכרי הסיגאריות מכיכר שלושת הצלבים - יוסף ז´מיאן - 29ש"ח - מצב טוב (כריכה קשה + מעטפת האבק). אפריקה, אפריקה - תמר גולן (עם אמנון דנקנר) - 34ש"ח - מצב טוב מאד (כריכה קשה + מעטפת האבק). מלחמת האזרחים האמריקנית - ברוס קאטון - 44ש"ח - מצב טוב עסקים במהירות המחשבה / מערכת העצבים הדיגיטלית שלך - ביל גייטס - 44ש"ח - כחדש (כריכה קשה + מעטפת האבק). -------------------------------- 5ש"ח תוספת למשלוח בארץ.

ליטרט

New member
וזרח השמש ובא השמש - צילם: ליאור יונתן

וזרח השמש ובא השמש - צילם: ליאור יונתן (בנו של המשורר נתן יונתן) שנפל במלחמת יום הכיפורים בסיני. בספר הקדשה וחתימה של נתן יונתן - מצב טוב (כריכה קשה + מעטפת האבק) - 50ש"ח.

../images/Emo63.gifספרי ילדים למכירה ../images/Emo140.gif

כל ההתחלות:35 ש"ח כל ספר ספר הצילומים הראשון שלי ספר הטבע הראשון שלי ספר הפעילות הראשון שלי ספר הבישול הראשון שלי פו הדב-א. א. מילן(מחברות לספרות): 65 פעוטים היינו-א. א. מילן: 65 הרוח בערבי הנחל-קנת גרהם (תרגום: אוריאל אופק: 65 (עותק ספריה) מרי פופינס - הסרט: 50 סדרת ספרי אגדות, בהוצאת מסדה, ציורים: מרג´ה - כל ספר: 70 ש"ח - אגדות אנדרסן - ספורי הבלט - אגדות מאץ סין - אגדות אפריקה טומי אונגר: אמיל התמנון הטוב: 70 שלושת השודדים: 50 החיה המוזרה של מסייה רסין: 70 הרפתקאותיו הרבות של פו הדב - סרטי וולט דיסני: 35 מה עושות האילות-לאה גולדברג: 45 הטיול לארץ התוים-גידי קורן: 75 אמיל והבלשים-אריך קסטנר (תרגום חדש): 35 אמיל והבלשים-אריך קסטנר (תרגום ישן): 45 אמיל והתאומים-אריך קסטנר (תרגום ישן): 45 אורה הכפולה-אריך קסטנר (תרגום ישן): 45 מן הטנא: חידות, פתגמים, ספורים-חנה עירונית: 45 ציד הסנרק: מסכת יסורים בשמונה צירים-לואיס קרול: 45 דירה להשכיר-לאה גולדברג: 45 וכולם חברים-לאה גולדברג: 75 פתקים-סמדר שיר: 35 בארץ לובנגולו מלך זולו-נחום גוטמן: 65 המחיר אינו כולל משלוח אפשרות לאיסוף עצמיבחולון/תל אביב 052-4230162

MADMUAZEL

New member
ספרי פנטסיה/מד"ב כמו חדשים למכירה בזול !!!

1. שר הטבעות - אחוות הטבעת - טולקין - כריכה עבה - 35 ש"ח (כל ספר של "שר הטבעות" עלה בחנות כ-70 ש"ח) 2. שר הטבעות - שני הצריחים - טולקין - כריכה עבה - 35 ש"ח 3. שר הטבעות - שיבת המלך - טולקין - כריכה עבה - 35 ש"ח 4. מעוף הדרקון (ספר 1 בטרילוגיית דברי הימים של פרן) - אן מק'קאפרי - 30 ש"ח (עלה בחנות 68 ש"ח) 5. מסע הדרקון (ספר 2 בטרילוגיית דברי הימים של פרן) - אן מק'קאפרי - 30 ש"ח (עלה 68 ש"ח) 6. הדרקון הלבן (ספר 3 בטרילוגיית דברי הימים של פרן) - אן מק'קאפרי - 30 ש"ח 7. אבני הנבואה - פלביה בוז'ור - 25 ש"ח (עלה בחנות 69 ש"ח).

MADMUAZEL

New member
../images/Emo197.gifספר למכירה: אמרות התנ"ך היפות

של גיא זוהר ואליהו זערור - אימרות מהתנ"ך וממקורות ישראל - 20 ש"ח

MADMUAZEL

New member
../images/Emo23.gifספר: "בית.אהבה"מאת לילך גליל - למכירה !!

25 ש"ח בלבד (מחיר מומלץ 79 ש"ח)...

למעלה