1. וקטורים - גבי יחזקאל - 4 ו-5 יח' לימוד 2. אלגברה לבגרות חלק א' - מאת פרופ' בנימין זאב אלפסי - לחמן בגרות ופסיכומטרי - 4 ו-5 יח' לימוד 3. אלגברה לבגרות חלק ב'- מאת פרופ' בנימין זאב אלפסי - לחמן בגרות ופסיכומטרי - 5 יח' לימוד 4. אנליזה חשבון דיפרנציאלי ואינטגרלי טריגונומטריה - מאת בני גורן - 3 יחי' לימוד
אתם מוזמנים להציע מחירים או החלפות ל: ../images/Emo140.gif
1. שר הטבעות - אחוות הטבעת - טולקין - כריכה עבה 2. שר הטבעות - שני הצריחים - טולקין - כריכה עבה 3. שר הטבעות - שיבת המלך - טולקין - כריכה עבה 4. מעוף הדרקון (ספר 1 בטרילוגיית דברי הימים של פרן) - אן מק'קאפרי 5. מסע הדרקון (ספר 2 בטרילוגיית דברי הימים של פרן) - אן מק'קאפרי 6. הדרקון הלבן (ספר 3 בטרילוגיית דברי הימים של פרן) - אן מק'קאפרי 7. אבני הנבואה - פלביה בוז'ור 8. אימרות התנ"ך היפות אם מישהו מעוניין באחד או יותר מהספרים האלו ויש לו להציע במקום: ספרי שפות למינהן/ מחשבים/ משפטים/ עסקים/ כלבים וחתולים/ מדריכי נסיעות/ פנטסיה קצרה/ בישול צימחוני ועוד ועוד....אשמח לשמוע מה יש לכם להציע ואולי גם להחליף !!
הקפיצה מהמזח / אן פאקר- 35 ש"ח קורות הציפור המכנית / הרוקי מורקאמי-35 ש"ח דיו חיוור / הרלן קובן-35 ש"ח הבטיחי לי / הרלן קובן-35 ש"ח שלושה דברים לאי בודד/יואב אבני-30 ש"ח פרטים במסרים
אין לי את הספר הזה, אבל בגלל שהזכרת הארי פוטר, אולי יש לך את הספר הראשון בגרסה הבריטית. יש לי את הראשון בגרסה האמריקאית ואני רוצה להחליף אותו בספרים הראשון או השני בבריטית. גם אני מהמרכז
אשתו של הנוסע בזמן / אודרי ניפנגר : 40 ש"ח אחד מתוך מאה / ג'ק קרלי : 35 ש"ח אוגרים סיביריים / ץוצר גרוסברג - 30 ש"ח קנגורו / יוז אלשקובסקי - 20 ש"ח סלמון הספק / דאגלס אדאמס - 35 ש"ח המדריך לרוסי המתחיל / גארי שטיינגרט - 35 ש"ח תושבי חדר הילדים / גון בן-ארי - 35 ש"ח ארוכה הדרך למטה / ניק הורנבי - 35 ש"ח מאחורי כל גבר / דיוויד ישראל - 30 ש"ח ממזר קטן / רודי דויל - 30 ש"ח 300 חוקי מרפי + 300 אמרות של גדולי עולם - 15 ש"ח
הי, יש לי את הספר הראשון בגרסה האמריקאית ואני אשמח להחליף אותו עם מישהו בגרסה הבריטית (מה לעשות, יש לי משהו נגד אמריקאים). זה גם לא חייב להיות הספר הראשון, אני מוכנה גם להחליף תמורת הספר השני או השלישי. אז אם בא לכם, תגיבו כאן או במסרים