שרשור מכירה/החלפה/קנייה

ghost35

New member
יש אצלי מצב מצויין

תתקשר ונשמור לך ודרך אגב יש אצלנו עוד הרבה משומשים במצב מצויין במחירים מצחיקים

YugiBoy

New member
_צריך _סינגלים.

בעברית, של זמרים מהתקופה האחרונה (מה5 שנים האחרונות....) באנגלית\ספרדית: בריטני ספירס, לא משנה איזה.. או כל זמרת אחרת... תציעו...

ghost35

New member
רק בתו השמיני בירושלים

רק הם עדיין מיצרים סינגלים

YugiBoy

New member
מייצרים?

אסור למכור סינגלים.... זו תחנת רדיו ? חנות? אפשר מידע? ותודה ((= בכל מקרה אני לא אוכל להגיע לשמה..

bleeding guitar

New member
בעיקרון סינגלים הם לא למכירה ../images/Emo168.gif

אבל אפשר לגשת לאוזן השלישית בת"א הם מוכרים סינגלים, רק צריך לבקש רשות מהמוכרים לראות אותם בתו השמיני מחלקים סינגלים שהם מפיצים

YugiBoy

New member
ידוע לך איזה סינגלים הם מפיצים?

והאם אפשר לשלוח אותם בדואר תמורת תשלום? ותודה.

bleeding guitar

New member
כמו שכבר ציינתי ../images/Emo168.gif

עקרונית סינגלים הם לא למכירה, על כל סינגל יש מדבקה גדולה של לא למכירה. בתו לא מוכרים את הדיסקים, אלא מחלקים אותם לאנשים שקונים נותנים צו'פרים וכאלה. באוזן השלישית בת"א כן מוכרים סינגלים יש להם ארון של סינגלים יד שנייה רק צריך לגשת למוכר ולבקש שיראה זה הכל. בד"כ יש שם אחלה סינגלים במחירי מציאה [אני מצאתי שם כמה סינגלים שווים], כמו כן יש את חור בשחור שגם שם מוכרים סינגלים וחנויות יד שניה

YugiBoy

New member
ובגדול התכוונתי לקנות מאנשים בפורום

כשפרסמתי את ההודעה...

bleeding guitar

New member
זה ברור ../images/Emo168.gif

אבל ברגע שהתחלתם לדבר על חנויות הייתי חייבת להגיב... איזה סינגלים אתם מחפש? של מי? יש לי מלא סינגלים מיותרים בבית, אבל בספק אם הרשימה שלי מעניינת [כי אלו שמעניינים באמת אני לא נותנת...]

YugiBoy

New member
משהו בסגנון

פופ.. נגיד בריטני ספירס.... יש לה המון סינגלים שיצאו בארץ... ושל כל זמרת אחרת (כריסטינה \ריהאנה\אבריל לאבין וכו') וישראלי, כל השירים שיצאו בגלגלץ ב5 שנים האחרונות.... לא מזרחית

YugiBoy

New member
באזן השלישית ובחור בשחור הייתי

מצאתי כמה, אבל לא מה שחיפשתי..... ובגלל שאני מהמרכז, אין מצב שאני אקנה מירושלים... אילו עוד חנויות יש במרכז שיכולות למכור סינגלים יד שניה?

talsh2

New member
אם אתה מעוניין... יש לי שני סינגלים של בריטני

ספירס, Lucky.. יש לי עוד אחד שלה שאני לא זוכר כרגע מהו. וגם את If Ya Gettin Down של Five. אם אתה מעוניין.. אתה יכול לפנות אליי בהודעות פרטיות.

נחום^

New member
דיסקים קלאסיים למכירה

במצב מעולה. חלקם כ- חדשים. בין 15 ש"ח ל- 20 ש"ח ליחידה. להלן הרשימה: • R. Strauss, Concerto for Piano and violin op 8 and sonata op 18 • Mozart, opera "The Abduction of the Seraglio", Bruckner Orch. Linz, Martin Sieghart • Mozart, "Requiem", BBC Symp. Orch., Colin Davis • Dvorak, Piano Quintet Op 81, Jasha Heifetz (violin) recorded in 1956 • Rachmaninov, Piano Concerto No 2 and Rhapsody on a Theme of Paganini. Jeno Jando (piano), Budapest Symp. Orch. • Schubert, Octet D.803 and D.72, Schubert Ensemble • Beethoven, Piano Conc No 1, Claudio Arrau (piano) Royal Concertgebow, Bernard Heitink • Beethoven, Symp No 6 & 8, Chicago Symp Orch., Georg Solti • Charpentier, Psaumes de David and Quatre Saisons, Le Parlement de Musique • Bach: Magnificat; Vivaldi: Gloria; Bach Collegium Stuttgart • Caresana, "Per la nascita del Verbo", Capella de la Pieta de Turchini, Antonio Florio • Pergolesi, "Stabat Mater", Julia Faulkner(soprano), Anna Gonda (alto) • Haydn, Symp No 48,59,92; String Quartet Op 64 No 1,2,3 • Telemann, Corelli, Hasse and others: Pieces for guitar and 2 Violins • Bach, Brandenburg Concerts 1-6, Philarmonic Orch., Alberto Lizzio לפרטים נוספים, אפשר לפנות למייל: [email protected]

אני יותר מאשמח אם למישהו יש למכור לי...

דיסקים של אביב גפן,כל דיסק שלו.. כמו כן דיסקים של רוק ישראלי כמו נגיד איפה הילד,אביתר בנאי,היהודים,ברי,המשכפות,כנסיית השכל באמת שאני מוכנה לקנות את כל מה שאין לי:] דניאל:)

grasshopper2006

New member
אצלי יש כמה שאני רוצה להיפטר מהם

"רוץ ילד" - "כנסיית השכל" "חלון אוורי" - "הגבעות" "השיבולים" - פרוייקט שירי "הגבעטרון" (קאברים של רוק). שני סינגלים של "אביתר בנאי" צור איתי קשר המייל שלי: [email protected]

למעלה