שרשור מכירה/החלפה/קנייה

lollapalooza

New member
מה פתאום 88? ../images/Emo12.gif

הדיסק יצא מתישהו בסוף שנות התשעים בכלל...

daniel9977

New member
להחלפה: התקליט After-Math של האבנים המתגלגלות

להחלפה התקליט After-Math בהדפסתו הישראלית האורגינלית מ-1966 של האבנים המתגלגלות. למען הסר ספק: מדובר בעטיפה הישראלית המקורית שעל גביה תמונת ההופעה היחודית. העטיפה במצב טוב מאוד. התקליט במצב טוב. מעוניין להחליף עם: חומרים של להקות קצב ישראליות/תקליט פסטיבל הקצב הישראלי/תקליט להקת גן עדן/ביטלסים שונים. פתוח להצעות החלפה נוספות. תמונה של העטיפה הקדמית מצורפת להמחשה בלבד. ניתן להתקשר אלי לאחד משני המס' האלה: 03-6023132 052-3239388 בברכה, דניאל.

Mayweed

New member
דיסקים למכירה!

הדברים שהפסקנו לשמוע או לא פתחנו מעולם- שלמה ארצי - ירח : 30 שקל שלמה ארצי - אהבתיהם - 25 שקל חמי רודנר - חמלה - 30 שקל sting - brand new day - עשרים וחמש שקל emma shapplin - carmine meo - ארבעים שקל (עוד לא נפתח מהניילון) electric light orchestra - no answer - עשרים וחמש שקל countion crows - this desert life - שלושים שקל [email protected]

Drowned World

New member
סינגלים ישראלי/לועזי למכירה (חדשים) ../images/Emo220.gif

לועזי: Paris Hilton- Nonthing In This World Paris Hilton - Stars Are Blind Justin Timberlake- SexyBack Sean Paul- Never Gonna Be The Same *Sean Paul - Ever Blazin' Sean Paul - I'm Still In Love With You. feat Sasha* Christina Aguilera - Hurt* Christina Aguilera - Ain't No Other Man* Christina Aguilera - Ain't No Other Man REMIX- נדיר
Madonna - Hung Up רדיו פרומו (נדיר) * Madonna - Jump * כולל רמיקסים ובי סייד HISTORY Kelly Clacrkson - Walk Away * Pink- Who Know* ישראלי: לחיי האהבה- שיר הנושא סופי צדקה- עכשיו לבד מלי לוי- מאוהבת שרית חדד- בין כל הבלאגן שרית חדד- חגיגה דנה אינטרנשונל- הכל זה לטובה יש עוד של קרן פלס, איילה, שרון חזיז ואורלי ויינרמן סינגלים טראק 1= 20 ש"ח סינגלים 2 טראק= 30 ש"ח סינגלים + רמיקסים = 40 ישראלי= 15 ש"ח

../images/Emo41.gifשני דיסקים למכירה!../images/Emo41.gif

הראשון- Bryan Adans- Waking Up The Neighbours השני- נינט טייב- יחפה שני הדיסקים ימכרו באותו מחיר- חמישים שקלים. שניהם במצב מעולה. אם מישהו מעוניין, שיכתוב, ואני אביא לו פרטים ליצירת קשר. יום טוב
.

YugiBoy

New member
אתה מוכר

את שניהם ב50? או כל אחד? כי אפשר להשיג חדש ב50 (נינט)...

*את../images/Emo9.gif

הדיסק של נינט עולה בחנויות בסביבות ה 60-65, אצלי המחיר הוא חמישים שקלים לכל דיסק, והדיסק של נינט עדיין עטוף וסגור, לא פתחתי אותו בכלל.

bleeding guitar

New member
רק בטאוור אולי עולה מעל 50 ש"ח ../images/Emo168.gif

הנה סתם דוגמא באתר של דיסקלאב הדיסק עולה 50 http://www.discclub.co.il/product.asp?Product_id=5618&Cat_id=7 באתר של מוזיקה נטו עולה 55 אני בטוחה שבדיסק סנטר הוא עולה גם 50, ככה שהמחיר שלך לדיסק יד שנייה הוא גבוה מידי. [והלכתי על מחירים באזור ת"א כי זה החנויות שאני מכירה] בכל מקרה ישר כוחך שאת מוכרת את הדיסק ולא שמעת אותו

חח, בואי נגיד את זה ככה,../images/Emo175.gif

הכיוון שלי למוזיקה יותר נוטה לMCR מאשר לנינט טייב, מישהו קנה לאמא שלי את הדיסק הזה, והיא לא רוצה אותו, אז בלי לפתוח אותו ובלי כלום- החלטתי למכור. אצלנו בחנויות הדיסקים הדיסק עולה מעל חמישים, ע"פ מה שבדקתי

duchamp

New member
5 דיסקים חדשים ב-100 ש"ח

בבקשה שילחו הודעה עם ה-5 שאתם מעוניינים בהם. או כל ה-14 ב- 250 ש"ח בלבד(!) אני גר באזור ת"א. ֿ FUGEES / The score MAZZY STAR / So Tonight That I Might See ZUCO 103 / Outro Lado THE ROOTS / Things Fall Apart GAZZARA / Grand Central Boogie (RARE) TELEVISION / Marquee Moon BETH ORTON / Trailer Park BETH ORTON / Central Reservation BEASTIE BOYS / Ill Communication LENNY KRAVITZ / Mama Said SUEDE / Suede (1st Album) BLIND MELON / Blind Melon (1st Album) IGGY POP / Lust for Life IGGY POP / The Idiot

megadeth19862

New member
אני מעוניין בשניים של איגי פופ

לאסט פופ לייף ודה אידיוט צור איתי קשר 0505794915 או איסייקיו99415752 או מסנג'ר [email protected]

../images/Emo202.gif מחיר כל סרט 25 ש"ח

רשימת הסרטים : החייט מפנמה זהות במלכודת סמסרה פאקינג אמאל אנשי המזימות דוגוויל סוף הרומאן אלכסנדר לצאת נקי ספרטן רוקי 1 - מהדורה מיוחדת לרגל 25 שנה פודינג אירופאי צורה לאהבה גברים במלכודת כל סרט במחיר של 25 ש"ח אנא לפנות במסרים - אני גר בת"א

MADMUAZEL

New member
סרטים מהילדות שהייתי רוצה...מישהו מכיר?

משום מה אלו סרטים שרק אני ובת-דודה שלי מכירות....שצפינו בהם כילדות בנות 6 - במסגרת אייזה מנוי לספריית סרטים: 1. סרט מצוייר שנקרא "ילדת הקשת בענן" או באנגלית "rainbow" - משהו כזה - אם מישהו מכיר - זה סרט על ילדה שיש לה סוס לבן והיא רוכבת עליו והתפקיד שלה זה לעשות מזג-אוויר יפה וקשת בשמיים ואז באה אייזו מכשפה שמנסה להשתלט שם על הממלכה...והילדה פוגשת ילד שעוזר לה והם טסים בחלל לכוכב של המכשפה 2. סרט מצוייר שנקרא " דובוני אכפת-לי ואליס בארץ הפלאות" - חמוד כזה עם שירים, שמראים שם שדובוני אכפת-לי לוקחים ילדה רגילה לממלכה שלהם והיא מחליפה שם אייזו נסיכה שזהה לה לגמריי, כי את הנסיכה חטף חסר-לב (זוכרים אותו?) 3. סרט מצוייר עם כלבים - "כלביית החברים" או "הכלבים החבובים" - אני כבר לא זוכרת- שהייתה כלבייה עם כלבים מדברים ומישהו גנב את העצם הקסומה שבזכותה הכלבים יכולים לדבר עם בני האדם - והכלבים יצאו למסע למצוא אותה - מלא שירים וסרט דומה ל-"המבוך" של ג'ים הנסון - לא יצא לי אף-פעם לראות אותו ואני מאוד סקרנית - קוראים לו "הקריסטל האפל" משהו כזה....את "המבוך" מאוד אהבתי (כבר יש לי) מישהו מכיר???

YUYOYU

New member
המלצה - פורום סרטי DVD

כנסי לפורום סרטי DVD בתפוז, יעזרו לך לאתר את הסרטים בשמחה ולבדוק האם הם יצאו או ייצאו אי פעם על גבי DVD.

natooly

New member
אני מחפשת נואשות

את העונה השישית, השביעית והשמינית של חוק וסדר מדור מיוחד (לא משנה אם יש או אין תרגום לעברית). תבורך לנצח נצחים נשמתו/ה הצדקת של האיש/ה היקר/ה שיכול/ה למכור לי לפחות אחת מהן.

למעלה