איך להכין סיר חמין בכמה דקות? /יעלה
לעיתים יש אירועים משפחתיים בשישי בצהריים. חוזרים הביתה לקראת שבת וממש אין זמן לכלום. אם יוצאים ב-12, אפשר להעמיד את הסיר לפני כן, להביאו לרתיחה ולכבות את האש. כשחוזרים, מדליקים שוב ומבשלים עד ריכוך, מעבירים לפלטה או תנור להמשך השבת.
בחמישי מאוחר בערב או שישי מוקדם בבוקר, מכינה את כל חומרי החמין ברוכסניות על מגש במקרר:
ביצים קשות
תפו"א קלופים - לא משחירים ברוכסנית
הקטניות והדגנים אחרי השריה
הקישקע מופשרת
תערובת הבסיס שממנו מתחילה: בצל מאודה עם פפריקה ותבלינים - בצנצנת.
הבשר נקי ומוכן לבישול
מתחילים מהרתחה של מים בקומקום ותוך כדי מתחילים להרכיב את הסיר.
יוצקים את המים הרותחים ומתחילים בבישול
לעיתים יש אירועים משפחתיים בשישי בצהריים. חוזרים הביתה לקראת שבת וממש אין זמן לכלום. אם יוצאים ב-12, אפשר להעמיד את הסיר לפני כן, להביאו לרתיחה ולכבות את האש. כשחוזרים, מדליקים שוב ומבשלים עד ריכוך, מעבירים לפלטה או תנור להמשך השבת.
בחמישי מאוחר בערב או שישי מוקדם בבוקר, מכינה את כל חומרי החמין ברוכסניות על מגש במקרר:
ביצים קשות
תפו"א קלופים - לא משחירים ברוכסנית
הקטניות והדגנים אחרי השריה
הקישקע מופשרת
תערובת הבסיס שממנו מתחילה: בצל מאודה עם פפריקה ותבלינים - בצנצנת.
הבשר נקי ומוכן לבישול
מתחילים מהרתחה של מים בקומקום ותוך כדי מתחילים להרכיב את הסיר.
יוצקים את המים הרותחים ומתחילים בבישול