tortt
Well-known member
העולם לא בנוי לפרגן לי תסריט כזה מושלם.אני לא חושבת שהעולם בנוי למצב שבו סתיו ודיאן נמצאות ביחד בסיר לחץ לזמן כל כך ארוך
העולם לא בנוי לפרגן לי תסריט כזה מושלם.אני לא חושבת שהעולם בנוי למצב שבו סתיו ודיאן נמצאות ביחד בסיר לחץ לזמן כל כך ארוך
אבא של טילטיל מתיפייף ומגעיל כמו הבן שלו.עונת אולסטאר של רשת
מגי טביבי
לירון אופיר
אבא של טילטיל
ניר
חגית
תום
לינור
קאזם
דיאן
נגר
גיא
סתיו
12 מתמודדים
עונה של חודשיים
קדימה
אברהם וסתיו עוקבים אחד אחרי השני? עכשיו היא אמרה בלייב בישראל בידור שהוא חייב לה סליחהאפשר להכריז שספיר אברהם וסתיו התחילו לעקוב זה אחר זה באינסטוש?
רק נגמר הגמר וכבר?
כןאברהם וסתיו עוקבים אחד אחרי השני? עכשיו היא אמרה בלייב בישראל בידור שהוא חייב לה סליחה
סתיו לא עוקבת אחרי אברהם, והאמת זה לא כזה משנה כי היא עדיין לא מנהלת את העמוד שלה..אפשר להכריז שספיר אברהם וסתיו התחילו לעקוב זה אחר זה באינסטוש?
רק נגמר הגמר וכבר?
סתיו קצין היא משת"פית של רועי עוז .יש מצב שהיא באמת חיבבה את עוז והאמינה לו שרצה בטובתה?
יצאה החוצה והבינה מהחברות והמשפחה מה עשה על הגב שלה?
והכאפה כפולה?
בפרק האחרון אמרה לו תודה הייתה כמו אבא בשבילי פה
היא מאוכזבת ממש בראיון. כמעט בוכה, אבל הפעם יל אמת ולא מבוייםסתיו קצין היא משת"פית של רועי עוז .
צא מהבאסה
הכל תוכנן מראש.
הוא גם אמר לה בפרק של הועדת כיתה שהיא משהו והוא בחיים לא ישכח אותה. ועשה לה קליפ של מנצחת ראויה, בטח לעומת מעתוק.יש מצב שהיא באמת חיבבה את עוז והאמינה לו שרצה בטובתה?
והכאפה כפולה?
אני חושבת שגם עוז חיבב אותהיש מצב שהיא באמת חיבבה את עוז והאמינה לו שרצה בטובתה?
והכאפה כפולה?
אבל האכזבה שלה היא כנראה ממנו ומהקומבינה מעבר להפסד לא?אני חושבת שגם עוז חיבב אותה
ההחלטה על המנצח ושינוי החוקים
לא של עוז
הוא בורג קטן במערכת
ברוראבל האכזבה שלה היא כנראה ממנו ומהקומבינה מעבר להפסד לא?
יאפ..עדן הייתה בגמר?...
איך היא חגגה...?...יאפ..
גם היא מהחוגגים שסתיו הפסידה
כן, הייתה בין היחידות שהתלבשו יפהעדן הייתה בגמר?...
ספיר התלבשה נדיר ונראתה נדיר. את הירוקת של עדן לא אהבתי עם הפנים החיוורות שלהכן, הייתה בין היחידות שהתלבשו יפה
מי זאת?עדן הייתה בגמר?...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.