ה 15000 זה בנוסף לזכיה. מעתוק תתרום את זה כמו שהבטיחה. הזכיה בצק תשאר לה נקיכשאני חושב על זה
לא יותר הגיוני היה לתת לסתיו פרס ניחומים במקום ליענקי (מעתוק זכתה אז ה15 זה חלק מהמיליון)?
אכלה את הלקרדה עד הסוף
ה 15000 זה בנוסף לזכיה. מעתוק תתרום את זה כמו שהבטיחה. הזכיה בצק תשאר לה נקיכשאני חושב על זה
לא יותר הגיוני היה לתת לסתיו פרס ניחומים במקום ליענקי (מעתוק זכתה אז ה15 זה חלק מהמיליון)?
אכלה את הלקרדה עד הסוף
שתתרום לסתיוה 15000 זה בנוסף לזכיה. מעתוק תתרום את זה כמו שהבטיחה. הזכיה בצק תשאר לה נקי
בינינו, אני גם לא בטוחה שתתרום את זה למשפחות שאין להם לעשות את החג כמו שהבטיחה.שתתרום לסתיו
התירוץ לפרס ניחומים היה מי היה הכי גבוה במשימה ההיאכשאני חושב על זה
אכלה את הלקרדה עד הסוף
אני לא מתבאסת שמעתוק זכתה וסתיו לא.אבא של טילטיל התבאס יותר מאיתנו...
איפה?אבא של טילטיל התבאס יותר מאיתנו...
היא כבר מתראיינת איפה שלא רצתה לפני כןמקווה שהעוקבים של סתיו יגידו לה לא לשחק לידי ההפקה ולא להגיע לחוזרים הביתה
נחכה ונראה היא עדיין לא לחלוטין מודעת להכלהיא כבר מתראיינת איפה שלא רצתה לפני כן
החוזה חזק יותר
הם יהרסו לה. היא תצטייר כבעייתית וקטנונית. שתתעלה על עצמה ותיֶתן שואו כמו שהיא יודעתמקווה שהעוקבים של סתיו יגידו לה לא לשחק לידי ההפקה ולא להגיע לחוזרים הביתה
נראה לך שהיא תוותר אפילו על עוד דקה על המסך? בחיים לא. היא הרי חולת תשומי.מקווה שהעוקבים של סתיו יגידו לה לא לשחק לידי ההפקה ולא להגיע לחוזרים הביתה
בדוח היומי לא מקבלים כסף, רק חשיםה ומי בכלל צופה בזה.היא תבוא לכל ראיון
די נו אל תהיו ילדים
יש לה אינטרס לשמור על יחסים טובים
הם גם יסדרו לה עבודה בערוץ
דוח יומי וכל מיני שטויות כאלה
תעשה מזה כסף
אומרים לכם היא משת"פית של עוז
עד מחר ההפקה תשלח לסוויסה "הוכחות" שמעתוק הובילה לכל אורך הדרךאני לא מתבאסת שמעתוק זכתה וסתיו לא.
אני מתבאסת כי זה לא כשר, מהונדס ושיקרי.
אם מעתוק היתה זוכה בהצבעה רגילה ועוקפת את סתיו הייתי שמחה ובכלל לא מבואסת כי.... דמוקרטיה.
אבל עוז או רשת או ההוא מלמעלה עשו הכל אבל הכל למנוע מסתיו את הזכיה.
שיפרסמו נתוני הצבעה בתחילת המשדר ואחרי הכל הדחה, אולי רק אחרי זה אני אאמין.
לא מאמינה שמעתוק גרפה 2 מליון הצבעות אחרי כל הדחה וסתיו לא
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.