זו שנכנסה בשביל יובלמי זאת?
זו שנכנסה בשביל יובלמי זאת?
אה.זו שנכנסה בשביל יובל
כןעדן הייתה בגמר?...
מזמור לתפילה, הנני מוחל וסולח לכל מי שלא הצביע לי בגמר, לא פרגן, לא תמך, הן הסימוס והן בהצבעה בסקרים....מזל שהקלטתי קריאת שמע של יענקי ומעתוק. אצפה לפני השינה
נכון. הייתי בטוחה שזה פרס ניחומים להפסד, ועוד נתן לה וליענקי אפשרותֶלהתחלק. למעשה הכריח אותם להתחלק באופן שבו נתו להם את הבחירה.אל תשכחו שעוז סידר למעתוק 15 אלף
הבחירה במעתוק
זה משהו שנעשתה תוך כדי תנועה
בלית ברירה
ועדיין מליון שקלים במיידית יכלו לסדר אותה כבר עכשיו לפחות בחובותֶ למשכנתא. היא תצטרך עכשיו לקחת כל הצעה ושתפ בכדי להגיע לסכום כזה בזמן קצר.סתיו היחידה שתדע למנף את האינסטגרם שלה לעמוד מכירות, תעשה מספיק כסף..
מאוכזבת עכשיו אבל היא תצחק עוד חודש..
בסדר זה המשחק, יש זוכה אחד.ועדיין מליון שקלים במיידית יכלו לסדר אותה כבר עכשיו לפחות בחובותֶ למשכנתא. היא תצטרך עכשיו לקחת כל הצעה ושתפ בכדי להגיע לסכום כזה בזמן קצר.
600000 זה סכום רציני לחד הורית שהבנק תובע אטתה וצריכה לגדל 2 ילדים קטנים ותחזוקה יקרה כמו שלה לעצמה
סתיו עמדה בכל הדחה וצלחה אותה. יובל מעתוק היתה בכל העונה ב2 הדחות כלליות. קיבלה 4 חסיניות וכרטיס לגמר.בסדר זה המשחק, יש זוכה אחד.
כולם נכנסים בידיעה הזאת, גם היא.
היא מספיק חכמה בשביל להתנהל בצורה כלכלית נכונה..
הייתה מגמת שינוי לאחרונה......זה אשכרה הכל תוכנן מראש עד רמת הטקסטים של המנחים
בזמן אמת גם טורט ויוני כתבו שהוא בונה הכל שיראה הגיוני
ואני האמנתי שלא
גם אני האמנתי שלא. האמנתי שהמצביעים של סתיו חזקים מהקומבינות של עוז וחזקים מהמצביעים של כל שאר המתמודדים. ויותר מזה ידעתי שהם לא ינטשו אותה וימשיכו להצביע עד הרגע האחרון.זה אשכרה הכל תוכנן מראש עד רמת הטקסטים של המנחים
בזמן אמת גם טורט ויוני כתבו שהוא בונה הכל שיראה הגיוני
ואני האמנתי שלא
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.