לא נראה לי. ימשיך למלא פיו במים. הוא פחדן.העיקר צלופח לא זכה
עכשיו יוסי ישחרר את כל המטען קריז שהחביא עונה שלמה
חארם על מי שיחטוף
לא נראה לי. ימשיך למלא פיו במים. הוא פחדן.העיקר צלופח לא זכה
עכשיו יוסי ישחרר את כל המטען קריז שהחביא עונה שלמה
חארם על מי שיחטוף
בטוחה שלאלא נראה לי. ימשיך למלא פיו במים. הוא פחדן.
זה באמת מעניין אותך?לא הבטיחו לנו שיגידו מה גיא ולירון הצביעו?
חח לא אבל זה חובבני שאמרו את זה בפירוש בשידור ואז זה נשכח כאילו לא היהזה באמת מעניין אותך?
כל העונה הזו חובבנית. אין לי ציפיות מהםחח לא אבל זה חובבני שאמרו את זה בפירוש בשידור ואז זה נשכח כאילו לא היה
אלא אם פספסתי
אבל לפני הכלא קצת היה בצבאחשבנו על מנצח לוחם
בסוף קיבלנו מנצח מכלא 4.
לא קצת. הוא שירת 4 שנים. אבא שלו גסס באמצע השירות והוא נפקד להיות איתו בבית חולים. היה בכלא צבאי והשלים את כל השירותאבל לפני הכלא קצת היה בצבא
לא ידעתילא קצת. הוא שירת 4 שנים. אבא שלו גסס באמצע השירות והוא נפקד להיות איתו בבית חולים. היה בכלא צבאי והשלים את כל השירות
הקטע שאומרים שהוא פחות בריונערס מדיירי עבר - כאילו שזה משהו שאמור להיות טוב או מנחם, זה הכי מזעזעהדבר הכי טוב שהיה יכול לקרות לפרידה זה מקום שני (לעומת מקום שלישי - חמישי). התעשייה תחבק אותה והיא תצליח בטירוף. אני לעומת רבים אחרים לא חושב שאור כזה מזעזע כמו שעושים ממנו. היו דיירים הרבה יותר גרועים ממנו בתולדות האח הגדול. הוא כוחני ועצבני אבל הוא לא בנאדם רע. רחוק מזה. אבל הוא משקף לדעתי, גם אם לא במתכוון, את תרבות האיכסה ששולטת ברחוב שלנו. הוא לדעתי יעדן את ההתנהגות שלו בחוץ כדי להתחבב על התעשייה אבל הרחוב שהצביע לו לא ישתנה כזה מהר.
זה לא מנחם. הבעיה שלי אבל היא לא אור. היא הרחוב. וברור לי שלא כל מי שהצביע לאור מקדם בריונות הוא משהו כזה. אבל חלק מהמצביעים, ואפשר למצוא אותם ברשתות החברתיות, הצביע לו בדיוק בגלל החלקים האפלים שיש בו, כאילו זה מושא לגאווה.הקטע שאומרים שהוא פחות בריונערס מדיירי עבר - כאילו שזה משהו שאמור להיות טוב או מנחם, זה הכי מזעזע
לא הצבעתי לו אבל אני הרחובהדבר הכי טוב שהיה יכול לקרות לפרידה זה מקום שני (לעומת מקום שלישי - חמישי). התעשייה תחבק אותה והיא תצליח בטירוף. אני לעומת רבים אחרים לא חושב שאור כזה מזעזע כמו שעושים ממנו. היו דיירים הרבה יותר גרועים ממנו בתולדות האח הגדול. הוא כוחני ועצבני אבל הוא לא בנאדם רע. רחוק מזה. אבל הוא משקף לדעתי, גם אם לא במתכוון, את תרבות האיכסה ששולטת ברחוב שלנו. הוא לדעתי יעדן את ההתנהגות שלו בחוץ כדי להתחבב על התעשייה אבל הרחוב שהצביע לו לא ישתנה כזה מהר.
לא סוד שפרידה הפייבוריטית שלי מהתחלההדבר הכי טוב שהיה יכול לקרות לפרידה זה מקום שני (לעומת מקום שלישי - חמישי). התעשייה תחבק אותה והיא תצליח בטירוף. אני לעומת רבים אחרים לא חושב שאור כזה מזעזע כמו שעושים ממנו. היו דיירים הרבה יותר גרועים ממנו בתולדות האח הגדול. הוא כוחני ועצבני אבל הוא לא בנאדם רע. רחוק מזה. אבל הוא משקף לדעתי, גם אם לא במתכוון, את תרבות האיכסה ששולטת ברחוב שלנו. הוא לדעתי יעדן את ההתנהגות שלו בחוץ כדי להתחבב על התעשייה אבל הרחוב שהצביע לו לא ישתנה כזה מהר.
מסכימה עם מה שכתבת על פרידה, ובעצמי כתבתי דברים דומים.הדבר הכי טוב שהיה יכול לקרות לפרידה זה מקום שני (לעומת מקום שלישי - חמישי). התעשייה תחבק אותה והיא תצליח בטירוף. אני לעומת רבים אחרים לא חושב שאור כזה מזעזע כמו שעושים ממנו. היו דיירים הרבה יותר גרועים ממנו בתולדות האח הגדול. הוא כוחני ועצבני אבל הוא לא בנאדם רע. רחוק מזה. אבל הוא משקף לדעתי, גם אם לא במתכוון, את תרבות האיכסה ששולטת ברחוב שלנו. הוא לדעתי יעדן את ההתנהגות שלו בחוץ כדי להתחבב על התעשייה אבל הרחוב שהצביע לו לא ישתנה כזה מהר.
זה תמיד ככה פחות או יותרמפתיע אותי הכמות תגובות נגד אור
ממש ממש כועסים על הזכייה
צפה בקובץ המצורף 117136
צפה בקובץ המצורף 117137
כל התגובות באינסטגרם זה ככה.
יש לנו תקווה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.