לא מפתיע, בכל פיפס שראיתי בשבועות האחרונים ברשת היו כמה תגובות בעד אור ומלאאאא תגובות נגדמפתיע אותי הכמות תגובות נגד אור
ממש ממש כועסים על הזכייה
צפה בקובץ המצורף 117136
צפה בקובץ המצורף 117137
כל התגובות באינסטגרם זה ככה.
יש לנו תקווה.
לא מפתיע, בכל פיפס שראיתי בשבועות האחרונים ברשת היו כמה תגובות בעד אור ומלאאאא תגובות נגדמפתיע אותי הכמות תגובות נגד אור
ממש ממש כועסים על הזכייה
צפה בקובץ המצורף 117136
צפה בקובץ המצורף 117137
יש לנו תקווה.
בסדר זה היה ככה גם כשסתיו לא זכתה.. תמיד זה קורה אחרי הזכייה ומחר הרוחות נרגעות ואנשים מבינים למה אותו זוכה זכהמפתיע אותי הכמות תגובות נגד אור
ממש ממש כועסים על הזכייה
צפה בקובץ המצורף 117136
צפה בקובץ המצורף 117137
יש לנו תקווה.
מחר הם שוכחים הכל לא?בסדר זה היה ככה גם כשסתיו לא זכתה.. תמיד זה קורה אחרי הזכייה ומחר הרוחות נרגעות ואנשים מבינים למה אותו זוכה זכה
זה קרה ככה עם טל גלבוע, קותי,אורן חזן
לא כי זה אורמפתיע אותי הכמות תגובות נגד אור
ממש ממש כועסים על הזכייה
צפה בקובץ המצורף 117136
צפה בקובץ המצורף 117137
יש לנו תקווה.
איזה כיף שהיא לא זכתה. הכי אוברייטד בהיסטוריה.לא כי זה אור
כי היה נגד פרידה
לגמריאיזה כיף שהיא לא זכתה. הכי אוברייטד בהיסטוריה.
התגובה של יהודית תפסה לי את העין.מפתיע אותי הכמות תגובות נגד אור
ממש ממש כועסים על הזכייה
צפה בקובץ המצורף 117136
צפה בקובץ המצורף 117137
יש לנו תקווה.
תמיד יהיה מרמור בזכיה. גם נגד מעתוק כתבו שהיא לא עשתה כלום ושהיא עציץ ובטוחה שגם אם סתיו היתה זוכה היו תגובות נגדה.מפתיע אותי הכמות תגובות נגד אור
ממש ממש כועסים על הזכייה
צפה בקובץ המצורף 117136
צפה בקובץ המצורף 117137
יש לנו תקווה.
בוט דוט קום קריקוכמה לדעתכם יש בזכיה הזאת משקל של קבוצת מעריצים? כמה זה האור עצמו שסחף אחריו מעריצים או עבודה מעומצת של הקבוצה?
זה בגלל שהוא היה מול פרידה.רוב הטוקבקים פשוט קוטלים את המנצח וזה היה דיי ברור כי הוא טיפוס שנוי במחלוקת אין מה לעשות.
קוטלים אותו בגלל מי שהוא כך שלא הבנתי את הקשר אבל סבבה..זה בגלל שהוא היה מול פרידה.
אם הוא היה מול הדר, התגובות היו בעד.
לצופים של האח הגדול לא אכפת מי הואקוטלים אותו בגלל מי שהוא כך שלא הבנתי את הקשר אבל סבבה..
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.