שרשור משדר!!!!

efrat800010

New member
../images/Emo31.gifאני לא צופה נמאס לי מהם

אתגעגע רק לאורטל אם היא לא תזכה זה יהיה ביזיון(או כמו שבן אמר "ביזיוני" אורטל הבחורה הכי אהובה ופופולארית בחוץ! זה פשוט עצוב שמאפיות\ההפקה\מומחי מחשבים יטו את הכף וישפיעו על ההצבעות בדרך לא ישרה ואמינה

efrat800010

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo249.gifשהיא תזכה והצדק ינצח מכל הבחינות

היא אמורה וראויה לזכות הובילה בכל הסקרים אף פעם לא הועמדה להדחה מדברים עליה הרבה בחוץ אהובה-פופולארית היא חייבת לזכות!!

andy181

New member
אורטל לפי דעתי מאוד שנויה במחלוקת

יש הרבה שאוהבים אותה אבל יש הרבה שחושבים שהיא משעממת.

אורטל מתנהגת ומתנהלת בכבוד

מה היית רוצה שתעשה? בלאגנים,רכילות,צביעות,חוסר כינות כלפי האחרים ל***ן ? זאת אורטל והיא סבבה לגמרי איך שהיא, אין האבה בחורות ששומרות על הכבוד שלהן כמוה, ע" ליהי וקרן

andy181

New member
לא דיברתי על עצמי, אני מחבבת את אורטל

יש אנשים שפחות מתחברים אליה.

efratit7

New member
סמסו לאורטל ורק אל תאמינו לנתונים בבלוג אגוז-

גם באח הגדול הוא סתם זרק מספרים ללא כל בסיס

efrat800010

New member
ההודעה מיועדת למי ש

רוצה\חושב לסמס לה אם באתר ואם בנייד את לא חייבת לסמס לה....

talibatata

New member
אם הייתי יודעת בודאות שהכל כשר, הייתי מסמסת

מכיון שכולם יודעים שהכל מכור לזוג ההזוי אז למה לי לסמס. מה אני פריירית של ההפקה, שיחפשו אותי בסיבוב.

דקל69

New member
אפרת, צליל וכל השאר שחושבים להצביע או לסמס

הגיעה הזמן לעשות את זה למועמדת המועדפת שלכם ולא להתדיין או להתנצח. ביום ראשון נסגרים הקווים, לא בטוח שכל ההצבעות לא יסגרו בבת אחת ויהיה ניתן להצביע הצבעה למישהי אחרת אחרי שהראשונה והשניה יודחו. לכן, כל מי שרוצה לחזק את אורטל שיצביע עבורה, מי שרוצה לחזק את דניאל שיצביע עבורה וכנל לגבי קרן וליהי. אני הצבעתי בוואלה פעמיים לדניאל ופעם אחת לאורטל, לא מתכוונת לעשות יותר מזה, מקוה שזה יעזור לאחת מהן. מאחלת לאחת משתיהן לקחת, עדיפות ראשונה של דניאל אבל אשמח גם אם זאת תהיה אורטל. תקחו בחשבון כשאתם מצביעים שאולי יש מצב שאם אורטל או דניאל ייצאו קודם (אחרי ליהי) לא ניתן יהיה להצביע למועמדת אחרת והקולות ישארו על כנם.

efrat800010

New member
כן אני מתארת לעצמי שכך יהיה

ובכל מקרה אם לא אסמס בכלל אצטער על כך אולי ואם אסמס בסכום גבוה ותהיה תרמית אתאכזב וארגיש מרומה לכן הקצבתי סכום סימלי לסמס מקווה שאורטל תזכה כי הכי מגיע לה והקהל הוכיח את האהבה אליה לאורך כל העונה

סימסתי והצבעתי , בטח ביום ראשון לא אעמוד בלחץ

(חחחחחחחחחח מי ישמע איזה לחץ ) ואסמס עוד קצת. הבת שלי לימדה אותי להצביע בוואלה המון פעמים, אני לא מגלה איך, אבל זה קל, הכי קל שיש.....ולא צריך לסגור מודם או לצאת מדפדפן....צריך רק דקה וחצי זמן. אם יהיה לי זמן מחר אולי אצביע כך, אולי .

למעלה