שרשור משדר!!!!

ועוד דבר אחרון

אין לי בעיה עם זה שהיא לא פירגנה. גם אני לא הייתי מפרגנת ולא הייתי מצפה מבחורה לפרגן לאחרות בסיטואציה כזו. אני אולי הייתי בולעת את הצפרדע כי זה המשחק, אבל למה שאני אפרגן.

Deacon Frost

New member
לא הבנת שהיית ציני, חבל.

בפעם הבאה אני אטרח לכתוב שאני ציני כדי שלא תתייחסי ביתר רצינות לדבריי.

אני מצטערת, אני בד"כ מריחה ציניות מרחוק

פשוט מדי פעם יש פה כמה שאוהבים לתקוף אותי, ואיתך לא היו לי הרבה דיונים אני חושבת,אז לא הייתי סגורה מהי דעתך. ולכן,לא העלתי במחשבתי לרגע.... מחילה.

Deacon Frost

New member
../images/Emo13.gif רק בגלל שזאת את המחילה התקבלה

ונראה לי שזה כבר מובן מאליו שאני תומך בדניאל לאור ההודעות שאני כותב בפורום (אין לי צורך לכתוב "דניאללללל המלככככה1!!!!!11! כדי להמחיש שהיא הפייבוריטית שלי).

רינתי77

Active member
אם זכרוני אינו מטעני, זאת הייתה דניאל שאמרה

לחן שהיא לא מוכנה חדבר על קרן כי היא חברה שלה ולכן היא לא מוכנה לשמוע מחן דברים רעים עליה...

וזה שהיא לפעמים ישבה לדבר איתה

זה שהיא בהתחלה דירבנה את דניאל? נו נגיד.. אז קרן עוד לא הייתה בתמונה. אני בהלם שאת חושבת שנשים מפרגנות אחת לשניה כשיש גבר באמצע.

efrat800010

New member
../images/Emo46.gifאני לא אשכח איך קרן ודניאל שנאו את

אורטל שהעיזה להתנשק עם איתן קראו לה זונה שטן בת פרעה ועוד שלל כינויים לא שוכחת להן את זה גם האחת את השנייה הן לא סבלו הכול משחק

meytula

New member
את משקרת

דניאל קראה לאורטל שטן אבל לא זונה .בחיים לא

efrat800010

New member
אני לא!!!!כתבתי קרן ודניאל כל אחת את

ה"ברכות" אחדד זאת שוב דניאל קראה לה שטן קרן קראה לה זונה ובת פרעה שלה

efrat800010

New member
אגיד לך את האמת

אני לא לוקחת ולא לקחתי קשה בכלל את מה שהיה בתוכנית הזאת ובאותו זמן בכלל הפייבוריטית שלי היתה איילת ,חיבבתי את אורטל וענבר אבל בדיעבד זה היה ממש לא יפה אני כמעט ולא צופה בתוכנית הזאת הפורמט גרוע ,תוכנית שוביניסטית,משפילה ועם המון רמאות ומניפולציות של ההפקה אורטל היא הניצוץ היחיד שמחזיק אותי עדיין לראות אותה ולעקוב פה בפורום סה"ףכ ביום א' זה ייגמר מקווה שעם זכייה של אורטל וכולנו נמשיך בחיינו

Deacon Frost

New member
מצד שני אורטל התחברה אליהן אחר כך

האם זה לא מעיד גם עליה משהו?

efrat800010

New member
אורטל לא ידעה ועד היום לא יודעת שהן כינו אותה

בשמות האלה או ריכלו עליה ושנאו אותה היא ידעה שהן קינאו וכעסו אבל לא ידעה על השאר

Deacon Frost

New member
לפי מיטב זכרוני דניאל התוודתה בפניה

על זה שהיא קראה לה שטן. זה עדיין לא עונה לשאלה שלי, איך זה מוציא אותן צבועות והיא לא יוצאת צבועה שהיא התחברה אליהן (ועוד בעצמך את אומרת שהיא יודעת שהן ריכלו עליה ושנאו אותה, ככה שזה אמור היה לגרום לה להתרחק מהן ע"פ איך שהיא התנהגה עם אתי בחודש האחרון).

efrat800010

New member
דניאל לא סיפרה לה שקראה לה בכינוי

שטן אלא אמרה שהיא כעסה וקנאה בקשר שלה עם איתן אורטל לא סומכת שם על אף אחת כל החירטוטים של דני,קרן ואתי לא קנו אותה היא לא התחברה אליהן מאוד היא שהתה בחברתן מה רצית שהיא תבודד את עצמה מכולם שם? אפשר להשתגע אורטל לא נתנה אמון מלא אף פעם באף אחת שם ובצדק

למעלה