אין לי בעיה עם זה שהיא לא פירגנה. גם אני לא הייתי מפרגנת ולא הייתי מצפה מבחורה לפרגן לאחרות בסיטואציה כזו. אני אולי הייתי בולעת את הצפרדע כי זה המשחק, אבל למה שאני אפרגן.
ונראה לי שזה כבר מובן מאליו שאני תומך בדניאל לאור ההודעות שאני כותב בפורום (אין לי צורך לכתוב "דניאללללל המלככככה1!!!!!11! כדי להמחיש שהיא הפייבוריטית שלי).
אני לא לוקחת ולא לקחתי קשה בכלל את מה שהיה בתוכנית הזאת ובאותו זמן בכלל הפייבוריטית שלי היתה איילת ,חיבבתי את אורטל וענבר אבל בדיעבד זה היה ממש לא יפה אני כמעט ולא צופה בתוכנית הזאת הפורמט גרוע ,תוכנית שוביניסטית,משפילה ועם המון רמאות ומניפולציות של ההפקה אורטל היא הניצוץ היחיד שמחזיק אותי עדיין לראות אותה ולעקוב פה בפורום סה"ףכ ביום א' זה ייגמר מקווה שעם זכייה של אורטל וכולנו נמשיך בחיינו
על זה שהיא קראה לה שטן. זה עדיין לא עונה לשאלה שלי, איך זה מוציא אותן צבועות והיא לא יוצאת צבועה שהיא התחברה אליהן (ועוד בעצמך את אומרת שהיא יודעת שהן ריכלו עליה ושנאו אותה, ככה שזה אמור היה לגרום לה להתרחק מהן ע"פ איך שהיא התנהגה עם אתי בחודש האחרון).
שטן אלא אמרה שהיא כעסה וקנאה בקשר שלה עם איתן אורטל לא סומכת שם על אף אחת כל החירטוטים של דני,קרן ואתי לא קנו אותה היא לא התחברה אליהן מאוד היא שהתה בחברתן מה רצית שהיא תבודד את עצמה מכולם שם? אפשר להשתגע אורטל לא נתנה אמון מלא אף פעם באף אחת שם ובצדק