שרשור משדר!!!!

poseidon111

Active member
סתם מעניין אותי מדוע הצבעת לאורטל אם המועדפת

שלך היא דניאל.את לא חוששת מהפיצול כשברור שאינך רוצה שקרן תזכה?

דקל69

New member
כפי שכתבתי אשמח גם אם אורטל תזכה, יש לי

סימפטיה מאוד גדולה אליה, היא אדם טוב, חיובי, קצת ילדותית וקפריזית אבל לא פועלת מרוע. עקב העובדה הזאת שמאוד אשמח עבורה אם תזכה הרגשתי צורך לחזק גם אותה גם אם מנעתי הצבעה אחת מדניאל. גם בגמר האח הגדול 2 לאורך כל הדרך תמכתי באלירז ואלין וסימסתי לשניהם לאורך כל הדרך ובגמר סימסתי רק לאלירז בכדי לא לפצל קולות וגם כי האמנתי שמגיע לו מעט יותר, במקרה הזה אני חושבת שלשתיהן (אורטל ודניאל) מגיע באותה מידה אך הנטיה שלי היא מעט יותר לדניאל ולכן לה הענקתי את שתי ההצבעות. אני לא חוששת מהפיצול כי אני לאורך תקופה ארוכה בטוחה שבכל מקרה קרן וגב יקחו את הפרס ולא מסמסת בשביל הנצחון אלא רק להעניק את הקול שלי עבור אחת מהן. ההודעה היתה עבור האוהדים של הבנות שמסמסים ומשקיעים שבמקום שיתנצחו יריבו יתחילו לסמס למועמדות שלהן מכיון שמחלוקת וחשבונות בשלב כזה רק מרחיקים את המועדפת שלהן מהפרס. אשמח על זכיה של כל אחת מהן, זה לא שיכאב לי אם דניאל לא תזכה במידה שאורטל תנצח ולהיפך, לדעתי לשתיהן מגיע במידה שווה רק שאני אישית קצת יותר מתחברת לדניאל (אולי בגלל שיש שם קשר זוגי שהיא התמודדה איתו בקושי, באומץ ודי ביושר).

poseidon111

Active member
אם נקודת המוצא שלך היא שאין להן סיכוי מול

קרן,והקרב אבוד ,אז זה הגיוני בהחלט.

דקל69

New member
אני מאמינה שחודשיים של עריכה מפרגנת לקרן,

כולל הודעות טקסט מוכתבות של המנחים ,קרן מקסימה", "איזה מותק קרן" "קרן נפגעה" וכו' הצליחו להשפיע על הצופים במשדרים הערוכים. כמו כן סיפור האהבה הנרקם בשבועיים האחרונים והנסיעה ליוון של הזוג החדש ונסיון המנחים לטפטף על התאהבות אמיתית כנגד כל הסיכויים והדיון בנשיקה הייתה או לא היתה גם גרמו לצופים לסמס להם ולחזק אותם. אני כבר לא מתייחסת לעריכה שהחל ממשימת הכלבים שבה איתו ודניאל זכו כהורים מטפלים אך רוב הפרקים התבססו על קרן חד ההורית המטפלת בגב, בקשיים שלה, בכאב שלה וכולי ועל ההצבעות שגרמו לקרן לזכות במשימה ומה שהתחולל באתר ההוא וממשיך גם היום. אם אני שוקלת את כל הדברים האלה אני ראלית ומבינה שקרן וגב יזכו, אם אני רוצה לתרום מחלקי באפשרויותי ובדרכי הדבר היחיד שנותר לי זה להעניק 2 הצבעות לדניאל ואחת לאורטל ואני מאוד מקוה שאולי אם כל אחד מהמסמסים יפעל כך אולי זה יעזור ויתן לאחת משתיהן לנצח, וגם אם לא לפחות לדעת שניסינו. שמעתי את ההערה של טל ברמשביום ראשון יסגרו הקווים ולא נוכל יותר להצביע, הוא לא ציין מתי הם יסגרו ואיך ההצבעה תערך ולכן אני חושבת שנגיד לקראת שיא התוכנית יסגרו כל הקווים לכל המועמדות יחדיו ולא יהיה אפשר להמשיך להצביע לאחרות שנשארו אני קוראת למי שמצביע להפסיק לריב ופשוט להצביע ולתמוך במועדפת שלו, מי שלא תהיה.

ריף24

New member
הפקה שקרית בזויה ומלוטשת!!הם רוצים את הזוג המ

המלכותי שלם! גועל, ביזיון של הפקה!!!

24שעות1

New member
ריף - הבנו את זה בגדול ב-3 ימים אחרונים

המסך נקנה על ידי איתן ודניאל וגם אורטל מקבלת שעות מסך לא מעטות . קרן וגב העלימו מהמסך

efrat800010

New member
../images/Emo31.gifקרן וגב קיבלו הכי הרבה שעות מסך ופרבילגיו

מכל אדם אחר שם בוילה הכול וכל הזמן זה הכי שקוף בעולם....

izmeral1

New member
גם אני לא צופה. הם מנסים הכול. ואני .ו.......

והחברים רואים את ליהי . פשוט מעבירים. לא יכול להיות שליהי תקבל וקיבלה הרבה זמן מסך. על השטיות והיא לא בת זוג ולא דבר. בזיון להפקה ולמנחים ולבן בוז ביזיון חוליגן הוא הבת זוג" שלו הדוחה המשוחזרת המשובטת. גם הכיבשה דולי יותר אסתית ומתוקה מהכיעור הזה של ליהי. שוב הפנים האמיתיות שלה. הם . פשוט מסכה מכוערת אחת. קצת דומה לבן" של הזמרת שר.בסרט הוא הבן שלה ושם הסרט המסכה. תחפשו ותוודו.

זאת ועוד.. טל ברמן האדיוט

החליט לומר שלקרן יש חלק נכבד בזוגיות של איתן ודניאל, משהו כזה. כאילו, בגלל שהיא יעני פירגנה וכו.. כאילו שמישהו חיכה לאישור שלה בכלל. מה כאילו מה? תסתום ת'פה קצת

adiyon2

New member
בטח שהיא תרמה לזוגיות

היא תרמה את גופה וגרמה לאיתן להבין שהוא רוצה את דניאל.

Deacon Frost

New member
אני בהלם שאת מתעלמת מהמציאות

שכחת שקרן שימשה אוזן קשבת לדניאל ברגעים שאיתן היה בדאון? או שהיא צידדה בה בפני חן כשאמרה שהיא נאמנה לדניאל ולא מוכנה שחן תדבר על איתן ודניאל כשהיא בסביבה. והשוס זה שהיא דירבנה את דניאל להתקרב לאיתן ולנסות לגרום לו להתאהב בה ולגרום לו להתנשק איתה. ההפקה הבזיונית גרמה לך לחשוב שקרן לא חברה נאמנה לדניאל ולכן את חושבת שהיא כל הזמן קינאה לה וריכלה עליה, אבל המציאות היא שונה לחלוטין.

אני בהלם שאת חושבת שאני לא רואה

ראיתי, את התוכנית הזו הרבה. ולא, לא רק את ערוץ 10. קרן התחילה לפרגן ברגע שהייתה לה תוכנית ב', ברגע שהיה לה את גב. סורי בובה, לא קונה.

אני ממליצה לך לקרוא את תשובתי שוב

כשחן הייתה, גב כבר היה בתמונה. תוכנית ב', וזה היה כבר אחרי שאיתן הודיע רשמית שהוא הולך על דניאל. הרבה יותר קל לפרגן בסיטואציה כזו כשאין לה את איתן "לריב" עליו ויש לך גבר חדש.

למעלה