אני מאמינה שחודשיים של עריכה מפרגנת לקרן,
כולל הודעות טקסט מוכתבות של המנחים ,קרן מקסימה", "איזה מותק קרן" "קרן נפגעה" וכו' הצליחו להשפיע על הצופים במשדרים הערוכים. כמו כן סיפור האהבה הנרקם בשבועיים האחרונים והנסיעה ליוון של הזוג החדש ונסיון המנחים לטפטף על התאהבות אמיתית כנגד כל הסיכויים והדיון בנשיקה הייתה או לא היתה גם גרמו לצופים לסמס להם ולחזק אותם. אני כבר לא מתייחסת לעריכה שהחל ממשימת הכלבים שבה איתו ודניאל זכו כהורים מטפלים אך רוב הפרקים התבססו על קרן חד ההורית המטפלת בגב, בקשיים שלה, בכאב שלה וכולי ועל ההצבעות שגרמו לקרן לזכות במשימה ומה שהתחולל באתר ההוא וממשיך גם היום. אם אני שוקלת את כל הדברים האלה אני ראלית ומבינה שקרן וגב יזכו, אם אני רוצה לתרום מחלקי באפשרויותי ובדרכי הדבר היחיד שנותר לי זה להעניק 2 הצבעות לדניאל ואחת לאורטל ואני מאוד מקוה שאולי אם כל אחד מהמסמסים יפעל כך אולי זה יעזור ויתן לאחת משתיהן לנצח, וגם אם לא לפחות לדעת שניסינו. שמעתי את ההערה של טל ברמשביום ראשון יסגרו הקווים ולא נוכל יותר להצביע, הוא לא ציין מתי הם יסגרו ואיך ההצבעה תערך ולכן אני חושבת שנגיד לקראת שיא התוכנית יסגרו כל הקווים לכל המועמדות יחדיו ולא יהיה אפשר להמשיך להצביע לאחרות שנשארו אני קוראת למי שמצביע להפסיק לריב ופשוט להצביע ולתמוך במועדפת שלו, מי שלא תהיה.