שרשור נוסטלגיה!~ D=

KiaritChan

New member
זונות, גמאני נוסטלגיה!!!!!11111 D:

תגידו שלא,תגידו. ;; [אחח..הימים שבהם הייתי מטורפת על הולו איצ'י D:..]

Sakai Shana

New member
אוי, הם היו!!1 >__>

ואת ממילא לא זוכרת את האתרוג המושחז, לכייייייייייי

KiaritChan

New member
נו ישלי זיכרון של פיל מת ]:

אבל אני כן זוכרת שהצטלמנו עם קון באיזה מפגש ואחת מאיתנו לחצה לו על הבטן @@"

keep smiling

New member
אני!!!!!1111../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

[בבית. כןכן.] האמא של ההתחלות- אור: יש לנו פורום קיפי: חחחחחח. אור: באמאשלי. קיפי: אמפג$^$##@ *מנתקת* [נו, זה לא הלך בדיוק ככה, אבל זה היה משהו בסגנון! :<]

Sakai Shana

New member
"לנו" אונד!

"קיפי אני יולד"/"קיפי, מזוודות, עוברים לבית הלבן וכורתים ברית אחים עם יפן ויוצאים במלחמה גרעינית נגד צ'כיה" [מה, אפשר לדמיין את זה באותה נימה >: ] |לאקשורהבשיט|

keep smiling

New member
מה.../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

אמאשלך. כשאני אהיה נשיאת ארצות הברית אני לא אזמין אותך לבקר אותי על חשבון הממשל יא קקי לבן!!!!!111

JeeChan

New member
נראה לי שזה הלך

*יוצא ממשרדי תפוז* *מתקשר לקיפי* אני: אממ קיפי ? קיפי: כן ? אני: אממ זוכרת שאמרתי לך שאולי יהיה לנו פורום, אז נחשי מה ^^ יש לנו ^^ ואז תיארתי איך עבר התהליך וכמובן החלק הכי חשוב בשיחה! אני: *שיכור משמחה* קיפי יש פה קיוסק רוצה למלא חישגד XD ? קיפי: תמלא אני: *ממלא* ובסוף איבדתי את הטופס XD

Shishi san

New member
אחח.. נוסטלגיה.

*מרגיש לא קשור* אבל לא נוראXD היה נחמד להסתכל בתמונוהת השונות~

Fay Wood

New member
סג. כמה זמן עבר? XD ../images/Emo168.gif

הו, אני לא אשכח את הימים הראשונים של הפורום הזה. *פלאשבאק* קיפצצתי לי ברחבי בצפר והטרדתי אנשים מסכנים בצווחות של "אומפג יש פורום בליץץץץץ'#@$(%(#$", ואז הם היו שואלים אותי מה זה לעזאזל בליץ'. או שהם היו בורחים. או שהם היו מסתובבים לצד השני ומשתעלים שיעול שנשמע בצורה מאוד חשודה כמו "חמשושית". T_T~ אח, היו זמנים. XD; ועכשיו אפילו מפגשים נורמלים אין לנו. שלא נדבר על פורום חיי. x___x (הווו, והתמונה למעלה#$% המפגש עם ריקוד הרייבן! XDD ידיים למעלה, על האבן, בואו נרקוד את ריקוד הרייבן! רייבן~ רייבן~ רייבןרייבןרייבן~~~ XDDDD) אני דורשת מפגש גדול שוב~~ ;___;

למעלה