שרשור נוסטלגיה!~ D=

CibiHeart92

New member
כן. תמשיכי לדבר =_=;

אני-לא-אוקא-של-אף-אחד יש לי פיצול אישיות שמתיימר להיות חיית מחמד אבל אני לא אוקא. לא משנה מה. לא.

../images/Emo15.gif לא את לא!

אני האניטיתזה שלך ולכן אינך מסוגלת לגבור עליי! (לפחות עד שתגיע בחורה שלישית ותגיד "שלום אני הסינתזה שלכן, נעים להכיר. פפתרתי את כל הבעיות שלכן ועכשיו סתלקו! D:" אבל זה לא יקרה.) אני לא אוקע של אפחד! ומי שינסה יחטוף! וחזק! (אם שרדתי אימון פושאנס עם עודד [ממזר שכמוהו! מתחיל קווי ואז מתחכם לי כשהוא משנה את התבנית לעריסה! ובסוף הוא מחליט שבכלל בא לו לעבוד בצורת חבית! ואחרי שנמאס לו מהחבית הוא עובר לשמיניות, וספירלות, ובסוף איכשהו הגענו לגלגל בכלל!מה קשור הגלגל הוא בכלל אנכי ולא אופקי! איכשהו הגעתי לתבנית של "לתוות את חוט המשי", ואפילו לא ידעתי איך הגענו לשם!ורגל שמאל שלי רעדה שבוע אחרי זה מהמאמץ האדיר של חילופי משקל במשך פאקינג חצי שעה] אני אשרוד הכול)

באג לא יפה לתקוף מישהי שכרגע

החלימה, סאנסיי! אבל אםפ את מתעקשת...*שולפת קאטאנה*0 את יודעת שאת לאיכולה לנצח אותי. כי אז למי תתקשרי ותשאלי " את תרצחי אותי על הקונספט הזה?" כן כן.

יאיי XD

New member
ווא

אני זוכרת את היום הראשון של הפורום הזה O: למרות שלא כתבתי פה בכלל~

Sakai Shana

New member
גם אני.

הצטרפתי ורק שבוע אחרי שהצטרפתי התחלתי לראות בליץ'. Oס

Sakai Shana

New member
לטגלן ומיידדדד!@F#5ע346

[ואז גם יהיו לי שני שרשורים בטאג. חהחה.^^]

חח. O_O

בזמנים כאלה, אני תוהה אם אני באמת נהיית פחות סתומה עם הזמן, ולא יותר. או סתם אותו הדבר. אוף, באמת הרבה אנשים עזבו מאז. >:

Sakai Shana

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif כ"כ!!!1 ם.ם

[ז"א, לגבי.]

למעלה