שרשור סליחות

12בומבה

New member
סליחה.

לתושבי גוש הקטיף היקרים- סליחה על שלא עשינו מספיק,על שיכולנו יותר לעזור. סליחה. וסליחה בעיקר- לרבונו של עולם,שלא עשינו מספיק,ויכולנו יותר להאבק על נחלתך היקרה לנו כ"כ. סליחה אם לפעמים קצת התעצלנו,וויתרנו לעצמנו. למרות שבשנה וחצי האחרונות התאמצתי מאוד להגן על אדמתך, להשתתף ליזום ולעשות ה-כ-ל להשאר בנחלתך. אני מודה שיכלתי לצאת יותר לצמתים,להגיע יותר לגוש. השיבנו ה' אליך ונשובה,חדש ימינו כקדם.

AB17

New member
לא נמאס לך להטיף פה לכולם?

שתבקש סליחה ממי שהיא רוצה. גם את זה אתה תגיד לך איך לעשות?

12בומבה

New member
"פועל בניגוד לאמונה היהודית"

אני מבינה שאתה מתיימר להבין בדת היהודית. אלו שגירשו מצבם גרוע הרבה יותר. הם עברו על הרבה מאוד לאוים.אני מקבלת אנשים עם דעות שונות.ואין לי שום דבר נגד דיונים וויכוים. אבל אני לא אוהבת שאנשים מעבירים מבחוץ ביקורת על משהו שהם לא שותפים בו. אם אתה נכנס לאמונה היהודית-בבקשה עד הסוף.שב תילמד תכיר ישיבות,ונשמח לדבר. "עוד אבניך ונבנית". גוש קטיף-עוד נשוב!

One Echoe

New member
חחחח.

הוא לא צריך להיות דתי בשביל להעביר עליכם ביקורת. כי כולכם שואבים מאותו הספר. גם אני יכול לקרוא בספר, ולהעביר עליכם ביקורת כמה שבא לי. בניגוד אליך, שלא יכולה להעביר עלי ביקורת סתם ככה.

One Echoe

New member
וחס וחלילה,

שילך לישיבה. דתיים פטריוטים, רק לא מתגייסים.

AB17

New member
כשאתה תתגייס

ליחידות קרביות כמו הדתיים, רק אז תדבר.

AB17

New member
תתחיל להירגע

"דתיים פטריוטים, רק לא מתגייסים"- לא נראה כאילו דיברת על חרדים. אני לא מתכוון להיכנס פה לריב עם ילד קטן, אבל אתה נהנה לקרוא למישהו "טיפש" דרך המחשב? שמתי לב שזאת לא הפעם הראשונה שאתה עושה את זה. פעם הבאה כשיתחשק לך לקרוא לי טיפש, למה שלא תעשה את זה בפנים....

One Echoe

New member
טיפש.

לא קראת את ההודעה שלפני - דיברתי על ישיבות ועל חוק טל.

AB17

New member
אתה מתחיל לעלות לי על העצבים

חתיכת חרא קטן. לא מעניין אותי אם אני צודק או טועה, אף פעם אל תקרא לי טיפש, הבנת?

One Echoe

New member
תגיד,

לא צמת לפני כמה שעות? כבר אתה עושה עוד חטא? מה אתה רוצה? אז קראתי לך טיפש, זו סיבה להעלות את כל עצביך ע"ג האינטרנט ובכלל? אולי לא הייתי צריך לקרוא לך טיפש, אבל תסכים איתי שהאיומים שלך לא פחות, ואף יותר גרועים.

One Echoe

New member
אולי לא במפורשות,

אבל כשבנאדם אומר לי: "תתחיל להרגע, פעם הבאה כשיתחשק לך לקרוא לי טיפש, למה שלא תעשה את זה בפנים... " זה די ברור מה אני אמור להבין מזה. זו שפה של עבריינים. סליחה אם נפגעת כשאמרתי לך טיפש, אבל אני באמת לא חושב שאתה צריך ככה להתנהג. ובטח שלא אחרי יום כיפור שכ"כ קדוש לך.

למעלה