שרשור סליחות

spoop

New member
חחחח את מצחיק

אתה התחלת עם טיעון של טפשות!(שלא לדבר שאתה התחלת על הקללות) "ההבדל הוא, באמת, שאני כותב את זה מתוך עצבים על טיפשות של אחרים ואת כותבת כי את רוצה להעליב אותי" זה לא נכון,אני אמרתי דביל כי ממש פגעת בי,ואתה אמרת מחורבן כי אמרתי הרב אבינר.

One Echoe

New member
נכון, אבל לא קיללתי אותך.

כלומר, אני מתעצבן על טיפשות של אנשים להיות מושתתים על איזה רב מושתן, וכתבתי את זה. לא כתבתי לך דבילית, למרות שאני חושב ככה. אני לא יודע למה כתבת לי דביל, אבל כתבת. וכתבתי מחורבן, לא בגלל הרב הספציפי הזה, אלא מהסיבות הנ"ל.

spoop

New member
אם אני אכתוב לך:

גיל אל תתכחש לזה שיש אלוהים! אתה לא יכול,אתה יודע שיש!!!! לא תכתוב לי דברים הרבה יותר גסים שאני לא אציין פה מפאת היותי דוסית?

One Echoe

New member
ת'אמת?

לא. למה שאני אכתוב לך דבילית? אני רק אנסה למצוא את ההיגיון הבריא שלך.. עזבי אותך נופר... עזבי. נמאס.

spoop

New member
../images/Emo24.gifנדב הפתעת אותי לטובה!

טוב חברים,הלכתי להתחרץ ולגהץ,יש סעודה מפסקת עוד שעה.

One Echoe

New member
זה לא אישי אל הרב הספציפי הזה.

אלא יותר לזה שאנשים מושתתים על מה שרב אומר להם.

קודם כל בלי קשר לאמונה

ולהיותו רב, הוא בן אדם. כבן אדם, הוא צריך להיות אחד האנשים הכי מדהימים שיצא לי לפגוש. רק שתדע עד כמה זה נכון, בגלל שהוא היה נגד סירוב בזמן הפינוי ונגד פגיעה בחיילים, עכשיו רוב הרבנים באים נגדו.

spoop

New member
אתה נתפס לשטויות זאת דוגמא!

אתה בן אדם חוצפן ברמות. פותח שרשור ודורש מאנשים לבקש סליחה מכאלה שלא מגיע להם. עזוב לא מגיע להם,באיזה חוצפה אתה מבקש ממני לבקש סליחה? מה אתה תופס מעצמך אלוהים? אולי תעשה חשבון נפש לעצמך קודם? "תבקשו סליחה מהחיילים",חחח הצחקת אותי. אני אבקש מהם סליחה אחרי שאתה תלך ותבקש סליחה מכל אדם בגלל תמיכתך בהתנתקות נפגע.

שוב אני שואל

איך השוואה בין חיילים לרוצחים זה דוגמא? לא ביקשתי ממך סליחה, רק רציתי להראות את הצביעות הדתית ביום הזה.

spoop

New member
בוא אני אסביר לך את הדוגמא

החיילים פגעו במתנחלים,ולכן נפגעו חזרה. רוצח שיפגע במישהו,יפגע חזרה וזה יגיע לו. זאת בכוונה דוגמא קיצונית,לא השוותי חלילה חיילים לרוצחים צביעות דתית עלק.דווקא בגלל שאני לא מבקשת סליחה ממי שלא מגיע לו ולא סולחת לכאלה שלא מגיע להם,מראה שאני אמיתית ולא אחד בפה ואחד בלב.

אז גם המתנחלים משתווים לרוצחים?

או שזה פועל רק לטובתך? ושוב אני אשאל, איך את קובעת למי מגיע סליחה?

spoop

New member
זה שתי דברים שונים

לסלוח-למי שביקש סליחה מכל הלב,ותיקן את הפגיעה(אםזה ממון,פגיעה גופנית,או נפשית) לבקש סליחה-ממי שפגעתי בו סתם בלי סיבה אמיתית. אם יש לי סיבה מוצדקת לפגיעה,אז קודם שהוא יתנצל. לא השוויתי חיילים לרוצחים בפעם ה1000000000000000.

למעלה