שרשור סליחות

בפעם האלף

איך את קובעת למי מגיע סליחה. אה אוקיי, אז אני יכול לתת דוגמא על רוצחים כדי להסביר עמדותיי על מתנחלים, כמו שעשית עם חיילים?

spoop

New member
סיכום של השרשור ההזוי הזה.

נדב בא ודורש מאיתנו לבקש סליחה בכלל זאת האמונה שלנו.(לא משנה שאני לא יודעת איך אני יכולה לבקש סליחה מהחיילים דרך הפורום...) מה שקומם אותי היא החוצפה שלו לבקש ממני להתנצל בפני מי שלא פגעתי,וגם אם פגעתי למה הוא צריך לבקש ממני את זה? דווקא תדעו לכם שאני מאד בעד סולחה בין החיילים למתנחלים,אבל אני לא אבוא ואדרוש את זה מהם! מה גם שאני לא פגעתי בחיילים,אבל מצד שני גם לא נפגעתי מהם אז אני לא יכולה לשפוט פה,בגלל זה אמרתי שאני לא יכולה לחייב מישהו להתנצל,לא בגלל שזה לא רצוי. יש סליחה שמחובתך לבקש,ויש סליחה שאתה מבקש כי יש לך נפש עדינה שלא יכולה לסבול פגיעה באחרים. אבל זא מתעוררת שאלה: בשביל אנחנו מבקשים סליחה? כדי שלמי שנפגע מאיתנו יהיה עכשיו טוב,או בשביל שהמצפון שלנו יהיה שקט? ואולי המצפון שלנו לא שקט כי למישהו לא טוב? קיצר סליחה זה דבר מורכב ודי לבלבל במוח כבר!

איך?

במיוחד בשבילך, יש לידי 4 חיילים ויס"מניק. פגעת בהם ברגע שהבנת את הפגיעה בהם על ידי מתנחלים, ואת זה אפשר לראות הרבה פעמים אפילו בשרשור הזה. בטח שאת בעד סולחה, רק לא בקשת סליחה מפי המתנחלים. מה קשור למה מבקשים סליחה????? תודי לפחות שהאמונה שלך היא עד כדי כך סלקטיבית. ודבר אחרון, אל תסכמי משהו כשבא לך לצאת מזה.

spoop

New member
שלום חברים של נדב../images/Emo13.gif

אני מצטערת אם פגעתי בכם,אבל תדעו שגם נדב פוגע בחברות שלי בכך שהוא שונא דתיים ומתנחלים,למה ללכת רחוק? הוא פוגע בי! המתנחלים לא צריכים לבקש סליחה,ובטח שלא עכשיו שהפצע טרי. אולי בעתיד שהרוחות ירגעו,הסליחה תבוא משני הכיוונים ותהיה אמיתית.

Rotema3

New member
היו גם מספיק חיילים זבלי שהרביצו,

אל תיתתמם. אם נלך לפי גישתך, כל אחד מכל צד צרי לחשוב פעמיים לפני שהוא מבקש סליחה.

spoop

New member
אם אתה רציני הדיון סגור.

אם אתה ציני על מה שאמרתי,אז תבין שזה מה נולד קודם הביצה או התרנגולת? מי נפגע קודם,המתנחל,או החייל,או המתנחל וכן האלה... ולכן כן צריכה להיות סולחה(למרות שברור מי נפגע יותר מההתנתקות,ומי שלא רואה את זה אידיוט) אבל לא עכשיו! אנשים עוד מלאי טראומות שהם רואים שוטרים וחיילים,צריך לחכות אולי ביום העצמאות יהיה פיוס מי יודע.

זה ממש לא ככה

כי החיילים נפגעו קודם, ולא צריך יותר מאשר לראות קברי חיילים שנפלו בשמירה על התנחלויות כדי לדעת זאת.

One Echoe

New member
אבל מי הכי נפגע מההתנחלויות,

זו השאלה האמיתית, והתשובה היא כמובן כל עם ישראל פרט לכמה מתנחלים.

One Echoe

New member
לא תודה.

אני לא אסלח לכל מי שמבקש ממני סליחה בגלל שזה יום כיפור, ובטח שלא אבקש סליחה בלי לדעת על מה ביקשתי.

למעלה