אופה קטנטנה
Well-known member
חחחחחחחחחחחח יוניאל
קינג.
קינג.
אני יודע שהוא יודע....זה אני שמרגיש את הצורך להתפרץ כאן....הוא יודע
הוא סתם מטריל כי אין לו חיים
אבל השאלההיו 14או 15 הדחות,כולל כמה כלליות.
ההפקה כבר ידעה את הכוח של כל דייר,אז ידעו שהכוח של מצביעי סתיו,נגר,שיר,ריקי ביחד לא עוברת 50%....מה יותר פשוט מזה?
מה שכן,את מעתוקה רצו לקדם עוד משלבים המוקדמים של העונה...4חסינויות+כרטיס לגמר+רק פעמיים מועמדת להדחה....vip במונחים של סטטיסטיקה בכדורסל
הם רשאים לבטל הצבעותאבל השאלה
נניח אם לא הייתה עוברת את סתיו מה היו עושים נותנים לסתיו אחרי כל ההשקעה של שינוי השיטה וכו?
אתם שוכחים זה שבפעם הראשונה במהלך העונה שבה סתיו ומעתוק התמודדו ראש בראש על הצבעות הקהל מעתוק זכתה. ושם אי אפשר לטעון שסתיו קיבלה פחות בגלל שיטת ההצבעה.אבל השאלה
נניח אם לא הייתה עוברת את סתיו מה היו עושים נותנים לסתיו אחרי כל ההשקעה של שינוי השיטה וכו?
זה היה תחילת העונהאתם שוכחים זה שבפעם הראשונה במהלך העונה שבה סתיו ומעתוק התמודדו ראש בראש על הצבעות הקהל מעתוק זכתה. ושם אי אפשר לטעון שסתיו קיבלה פחות בגלל שיטת ההצבעה.
עם תמיכה מעמודי רשת גדולים והקהל השקט יש סיכוי שהיא באמת הייתה הרבה יותר חזקה ממה שחושבים.
שאלה מצוינת....כי כל העונה הוא כיוון לזה,מאמין שהיו לו עוד תוכניות מגירה במקרה של פרישה או משהו אחראבל השאלה
ערב טוב...איך את מרגישה?שואל כי הבת שלי הייתה במצב שלך לפני 6-7 חודשיםיום קשוח והורמונלי, ואין לי איזה טראש טוב להטמיע בו את יגוני.
חשש וחוסר וודאות, ואנשים שמעצבנים אותי ומעליבים אותי בקטנה, אבל אצלי זה יוצא מפרופורציות בגלל הורמונים. אז אני מרגישה פגועה.ערב טוב...איך את מרגישה?שואל כי הבת שלי הייתה במצב שלך לפני 6-7 חודשים
תתעודדי, למדתי היום שאני גם כת וגם סחלה. היש קשוח מזה?יום קשוח והורמונלי, ואין לי איזה טראש טוב להטמיע בו את יגוני.
בסדר, אבל למה את צועקת? אני רק סחלה, לא חירשחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
היא בהריון, מאמי.
יום קשוח והורמונלי, ואין לי איזה טראש טוב להטמיע בו את יגוני.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.