אופה קטנטנה
Well-known member
חחחחחחחחחחחח
תביא שיר, מאמי.
תביא שיר, מאמי.
לדעתי אם לא רצו לתת לה לזכות, היה יותר דרמטי להדיח אותה בהדחה האחרונה במקום אברהם. גם זה היה עושה רעש מטורף, וגם הגמר לא היה מרגיש צפוי. בסוף הגמר לא היה צפוי אבל הרוב נכנסו אליו במחשבה שזה של סתיו. אם סתיו לא הייתה שם, חוץ מליאל הכל היה נראה אפשרי וזה היה יותר מותח.זה שלא נדע זה בטוח
אבל מה אתה חושב?
חחחחחחחחחכריסוששששששששששששש,
בואי כבר, בואי.
כשאת לא כאן, פאשיסטוש
מפפלט על סתיוי עד
גבישי חלבלוב על התקרה.
לא ממשכפרה,
דפקת שיר, עדיין מאזינה.
דגש על הטקסט.
ראשית,
תודה.
שנית, היום כבר אמרת לי שאני שי,
אתה רומז שאני גם אהבליטה שלא דוברת
אנגלזית, שדפקת לי תרגום לעברית?
למה לא בספרדית, ודי?
זו שפת האם שלי.
תגיד, אבו לסבוס,
אתה מבין ערבית טוב?
נזכרו בו?מחר שניר בדוח היומי ככה אמרו
אולי קיבל אישור משינזכרו בו?
ואם שוב יהיה מקרה של סלמונלה, הכותרת תהיה "חיידק בסטורי"שוקלים לחדש את כלבוטק
סתיו מועמדת להחליף את רפי גינת
היו 14או 15 הדחות,כולל כמה כלליות.לדעתי אם לא רצו לתת לה לזכות, היה יותר דרמטי להדיח אותה בהדחה האחרונה במקום אברהם. גם זה היה עושה רעש מטורף, וגם הגמר לא היה מרגיש צפוי. בסוף הגמר לא היה צפוי אבל הרוב נכנסו אליו במחשבה שזה של סתיו. אם סתיו לא הייתה שם, חוץ מליאל הכל היה נראה אפשרי וזה היה יותר מותח.
מצד שני, יכול להיות שהחלטה כזו לא הייתה מתקבלת כמו הגמר כי היה הרבה פחות אמין שהיא לא העפילה לגמר (בטח לא לפני שינוי עניין ההצבעות)
אבל זה נכון שאם ההפקה מחליטה שסתיו לא זוכה, אז היא לא זוכה נקודה, ויגידו לנו מה שיגידו.
במקרה הזה אני כן מאמין שעניין ההצבעות החדש כן הופך לריאלי את האפשרות שבאמת מעתוק הובילה בקטע של הצבעת נגד. כלומר אני מקבל את האפשרות שאם לא רצו שסתיו תזכה אז היו אומרים לנו שלא זכתה גם אם זה לא נכון, אבל שבמקרה הזה לא היו צריכים לשקר כי שיטת ההצבעות פתרה להם את הבעיה אם המטרה הייתה למנוע ממנה זכיה
האם כשהשידור התחיל ב21:15 מעתוק הייתה מקום ראשון? פה התשובה היא בסבירות גבוהה שלא
הוא יודעהיו 14או 15 הדחות,כולל כמה כלליות.
ההפקה כבר ידעה את הכוח של כל דייר,אז ידעו שהכוח של מצביעי סתיו,נגר,שיר,ריקי ביחד לא עוברת 50%....מה יותר פשוט מזה?
מה שכן,את מעתוקה רצו לקדם עוד משלבים המוקדמים של העונה...4חסינויות+כרטיס לגמר+רק פעמיים מועמדת להדחה....vip במונחים של סטטיסטיקה בכדורסל
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.