אופה קטנטנה
Well-known member
כן,
זה הקונטרסט המיטבי.
שלי למשל, רך וילדותי,
אבל מטונף להחריד,
ואם אשיר,
את תמלטי לשטחים.
זה הקונטרסט המיטבי.
שלי למשל, רך וילדותי,
אבל מטונף להחריד,
ואם אשיר,
את תמלטי לשטחים.
לזנק על מעתוק, להפיל אותה לרצפה ולגנוב לה את הגביע. זה יותר הסגנון. חחחביום חמישי יש להם מסיבת סיום
פחות מלהתפרץ לבמה
כשעוז מזמין את מעתוק
לעלות
אני אתאכזב
אומרים לא מאיימים על (ז)יונה בחחחחחחחח
לא מאיימים עלי עם החרא הזה,
אמרתי אין ספור פעמים העונה,
האקס הזבאל שלי,
היה מתנחל, ימני, וחרדי בעברו.
לא עלינא.
ביום חמישי יש להם מסיבת סיום
פחות מלהתפרץ לבמה
כשעוז מזמין את מעתוק
לעלות
אני אתאכזב
באופן אישי,כולם היו חברים שלה. אף אחד לא היה חבר של אף אחד שם.
כולם היו איתה וסביבה, היא היתה החוט המקשר בין כל המחנות והאנשים
כשאני אמרתי במהלך העונה שאסור לתת לסתיו לנצחאני חושב שכולנו יכולים להסכים שההפקה רצתה שמעתוק תזכה ולא רצתה שסתיו תזכה
נניח שמעתוק אכן הגיע ועקפה את סתיו בזכות הצבעות הנגד
השאלה
אם היא לא הייתה עוקפת אותה היו נותנים לסתיו לזכות?
או שהיו אומרים לנו שהיא עקפה אותה
דווקא במקרה של אורן חזן לי זה היה נראה שכן רוצים או לפחות רוצים לתקן את התדמית שלו אחרי שנכנס למשימה בעונה של תקווה והרסו לו את התדמיתכשאני אמרתי במהלך העונה שאסור לתת לסתיו לנצח
אמרו שאם נתנו לאורן חזן אפשר לתת גם לה
פה נכנסים לעניין הקבוע שלא נדע באמת לעולם כלום באופן ודאי כל עוד הנתונים לא מפורסמיםדווקא במקרה של אורן חזן לי זה היה נראה שכן רוצים או לפחות רוצים לתקן את התדמית שלו אחרי שנכנס למשימה בעונה של תקווה והרסו לו את התדמית
לא שינו אצלו שיטות הצבעות וכו גם העונה לא עניינה אף אחד בתכלס
מה אתה חושב אם לא היו רוצים היו נותנים לה אחרי כל המאמץ?
זה שלא נדע זה בטוחפה נכנסים לעניין הקבוע שלא נדע באמת לעולם כלום באופן ודאי כל עוד הנתונים לא מפורסמים
יכול להיות שיש זוכים לאורך העונות שלא באמת קיבלו את רוב הקולות
לא סתם הם שומרים לעצמם את כל התרחישים בחוקי המשחק, לכל מצב שלא יהיה
למשל אם יש דייר בעייתי שלא רוצים להעיף בגלל רייטינג ומחליקים לו התנהגויות בעייתיות, יכולים להחליט שניצחון לא נותנים לו בשום אופן גם אם משאירים אותו עד הגמר ובלי קשר להצבעות
כמו שאני בטוח שיש דיירים שהודחו לאורך העונות בשלבים מוקדמים משיקולי הפקה בלי קשר להצבעות
היה משתלם להם מבחינה כספית שהוא ינצחכשאני אמרתי במהלך העונה שאסור לתת לסתיו לנצח
אמרו שאם נתנו לאורן חזן אפשר לתת גם לה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.