אופה קטנטנה
Well-known member
טיקטוק זה שטן.TikTok - Make Your Day
www.tiktok.com
טיקטוק זה שטן.TikTok - Make Your Day
www.tiktok.com
אבא שלי היה שולח לי מיילאבא שלי המדרוב,
התקשר אלי לא מזמן באמצע הלילה,
כי מה?
א. הוא טכנופוב יותר ממני,
ב. הוא אמר לי שהטלפון שלו עבר לטיסה,
והוא לא מצליח להכנס לטיקטוק,
אמרתי לו: אבוש, אתה לא שפוי, ובבוקר
אני אמחק לך את האפלקציה מהטלפון.
ביי.
שיגלוש, הרי את נופתֶ צופים פה. זה לא שהוא יגלה שהילדה שלו עושה סמים, סקס פרוע ועם פנטזיות מוזרות . מה כבר יקרה אם הוא פה סמוי?חחחחחחחחחחח
זה כלום, סשוש.
מתישהו בסוף העונה העלתי הנה שיר,
אבא שלך מעשן חשיש,
לא חלפה שניה, שניה בודדה,
זה היה בלילה,
אבא שלי שולח לי אייקונים מאוד חשודים במה נשמע,
צילמתי את המסך, והעלתי הנה.
לרגע הייתי בטוחה שהוא גולש כאן המג׳נון, ופחדתי.
זה לא מפריע לעיסוקים שלך, לעבודה שלך, הכשרון לא מתבזבז, חיי החברה כסדרם, הכלב מקבל את הטיפול הטוב ביותר . מה זה אמור להפריע? לפחות פה יש המשוגעים הכי נחמדים ומקסימים שיכולֶת למצוא.אם הוא ידע שזה מה שאני עוסקת בו
מרבית שעות היממה,
הוא יורה בי.
עומר אדם זה הקו האדום. לא סובלת את הקול שלו ובטח לא השירים.כפרה,
אני פלצנית.
אני באה מבית של פלצנים, אמנים וכל החרא הזה,
אם היו יודעים שאני מעבירה כאן את חיי,
הייתי מנודה רשמית.
מילא שהתחלתי להאזין לעומר אדם.
היא קלילה עם חוש הומור…מיקקקקקק, אליקו וספיר בצילום משותף שהיא טוענת שהיא זאת אליקו.
כמובן שהיא מהממת והוא פחות, אבל כל הכבוד על החוש הומור והרוח הטובה. אני הייתי נעלבת עד עמקי נשמתי, לא שהיה לי אומץ לעשות תספורת כזאת.
פעם אחת עשיתי קארה אחרי הכתפיים בחיי ומאז שומרת על אורך שערי. מעריצה נשים שמעזות ללכת עם קצוץ או שיער קצר.
אבא שלי כשהיה בן 89 ביקש שאכין לו צ'נגלה מתנה ליומולדת,אם הוא ידע שזה מה שאני עוסקת בו
מרבית שעות היממה,
הוא יורה בי.
חחחחחחחחחחחחח
ענק.
אתה וסשה, אדירים היום.
געגוע, כמעט שלחתי ידי לתיבה
ליילל.
זה נכון שבסדר, יוני, אופה, תרימו ועוד כמה כאן עשו את העונה בפורום, אבל אני, אני הגחתי בשליש האחרון!! הייתי מעין עציצון פרווה כזה, הפצצתי בליהוגי סרק, זרמתי והתאמצתי להתייפייף ולכן אני בטוח שבזכות זה אני הכי אהוב כאן ואין להטיל ספק בזכייתי. ואופה, אין צורך לצעוק שבלעדייך לא היתה עונה, גם כשאת לוחשת שומעים חזק.
הקיצר מרי, ממך אוספים את המיליון?
כן. רק שענית לעצמך בתגובה?אני אצביע לך
ואתן לך את הזכייה,
הבנתי שככה זה בהצבעות, נותנים את הקול למי שמזדהים איתו.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.