** שרשור עדכונים, קישורים ועוד רגע הגעתם לסין מרוב חפירות **

מצב
הנושא נעול.

yoni564712

Well-known member
סתיו היא הדמות הכי שנואה בקרב רוב צופי התוכנית והטיעונים של תומכיה מוכיחים זאת.

סדאם או טוסטר ינצחו את סתיו? זה מוכיח שיש יותר שונאים של סתיו במדינה מאשר אוהבים.

שיש יותר צופים שלא אוהבים את סתיו מאשר צופים שאוהבים אותה.

ולכן יש יותר צופים שמרוצים מכך שהפסידה, מאשר צופים שזועמים על כך.

וזה היה נכון גם אם אברהם היה מנצח אותה.

זה היה אומר שיש רוב ששונא את סתיו יותר מאשר שונא את אברהם - כלומר - בתרחיש שכזה, אברהם היה פחות שנוא מסתיו, ובמילים אחרות - יותר אהוב ממנה.

ולכן במידה ומעתוק קיבלה אפילו קול אחד יותר מסתיו, אז כן, יש יותר צופים שאוהבים את מעתוק מספיק כדי לתת לה לנצח על פני סתיו, ללא קשר למניע שגרם להם להצביע.

אם הייתה דמות שנואה יותר מסתיו, היו מצביעים לסתיו כדי שהדמות השנואה לא תנצח. אבל תרצו או לא, כל אחד מ-26 הדיירים שהיו העונה, אולי אפילו ריקי, היה מנצח את סתיו אם מחנה "רק לא סתיו" גדול יותר והיה מצביע לה, ולכן, למעשה, היא הדמות הכי שנואה בעונה הזו
גם מחנה רק לא ביבי הוא יותר גדול

אבל הבחירות זה להצביע למי שאתה רוצה שינצח
ולא מי אתה רוצה שיפסיד

אל תדליק אותי
אותו דיון כבר 19 יום

KAPSULA1

Well-known member
גם מחנה רק לא ביבי הוא יותר גדול

אבל הבחירות זה להצביע למי שאתה רוצה שינצח
ולא מי אתה רוצה שיפסיד

אל תדליק אותי
אותו דיון כבר 19 יום
אבל בסופו של דבר הצביעו יותר למעתוק. אז מי יותר אהוב? זה שהצביעו לו יותר או זה שהצביעו לו המונים אבל עדיין פחות?

yoni564712

Well-known member
אבל בסופו של דבר הצביעו יותר למעתוק. אז מי יותר אהוב? זה שהצביעו לו יותר או זה שהצביעו לו המונים אבל עדיין פחות?
אם אני מצביע למעתוק מתוך שנאה לסתיו
זה לא הופך את מעתוק ליותר אהובה אלא לפחות שנואה
וזה - לא האח הגדול

בסדר555

Well-known member

סדאם או טוסטר ינצחו את סתיו? זה מוכיח שיש יותר שונאים של סתיו במדינה מאשר אוהבים.

זה היה אומר שיש רוב ששונא את סתיו יותר מאשר שונא את אברהם - כלומר - בתרחיש שכזה, אברהם היה פחות שנוא מסתיו, ובמילים אחרות - יותר אהוב ממנה.

ולכן במידה ומעתוק קיבלה אפילו קול אחד יותר מסתיו, אז כן, יש יותר צופים שאוהבים את מעתוק מספיק כדי לתת לה לנצח על פני סתיו, ללא קשר למניע שגרם להם להצביע.

אם הייתה דמות שנואה יותר מסתיו, היו מצביעים לסתיו כדי שהדמות השנואה לא תנצח. אבל תרצו או לא, כל אחד מ-26 הדיירים שהיו העונה, אולי אפילו ריקי, היה מנצח את סתיו אם מחנה "רק לא סתיו" גדול יותר והיה מצביע לה, ולכן, למעשה, היא הדמות הכי שנואה בעונה הזו
זה עדיין לא אומר שמעתוק הייתה יותר אהובה ועל זה הוויכוח
סתיו אולי הייתה הכי שנואה אבל גם הכי אהובה לעומת דיירים אחרים כמו שקורה עם כל מועמד לזכיה
גם לטליה היו יותר נגד מבעד ובגלל זה היא לא קיבלה 60% מהקולות
להגיע לרמה של כמעט חצי מהצופים בעדך וחצי נגדך זה רמת אהבה מטורפת בתכנית כזאת כמו שסתיו הגיע

המזל של טליה שההפקה לא החליטה לעשות לה את אותו תרגיל
יש מצב שבר הייתה מנצחת
ואם היו שמים את אלנה מולה ראש בראש רוב הסיכויים שכל מי שנגד או ניטרלי היה מצביע לאילנה כי היא הצטיירה כטובת לב

תיקח את כל הדיירים עם סתיו או רק את החמשייה בלי לשלב את כולם ביחד נגד סתיו
סתיו לוקחת בפער ענק והשאר

ולכן היא הכי אהובה ולה יש את הקהל הכי גדול
וזה המהות של האח הגדול הדייר האהוב עם הקהל הגדול ביותר זוכה

sashalola

Well-known member

סליחה אבל נדמה לי שיש לך סתירה בטיעון,
"....יש יותר צופים שאוהבים את מעתוק מספיק כדי לתת לה לנצח על פני סתיו, ללא קשר למניע שגרם להם להצביע.
|4U|

tarimulu

Well-known member
אז בעצם יש הסכמה שאם ההצבעה בגמר הייתה מנוסחת "מי הדייר שלא תרצו שייצא אחרון"

והרוב היה בוחר בסתיו

ומי שקיבל הכי פחות קולות בשאלה הזו היה מנצח

אז הכל היה תקין

בסדר555

Well-known member
אז בעצם יש הסכמה שאם ההצבעה בגמר הייתה מנוסחת "מי הדייר שלא תרצו שייצא אחרון"

והרוב היה בוחר בסתיו

ומי שקיבל הכי פחות קולות בשאלה הזו היה מנצח

אז הכל היה תקין
אני מתווכח על הנושא לפי מה שההפקה סיפרו לנו
כי זה בעיקר מה שמאמינים לו

דעתי היא שיש מצב לכאורה שמעתוק בכלל לא עקפה לא את שניר ולא את יענקי וגם לא את סתיו
מהרבה סיבות שאין לי כוח לפרט שוב
אנחנו לא נדע לעולם

shesai

Well-known member
האאא מר תרימו, אני זכיתי!! לא יעזרו פוסטים ארוכים, לא עזר הסינוס, לא הקוסינוס ולא בטיח. אולי אם היית הולך לכיוון של הסתברות היה לך קל יותר להשלים עם זכייתי. איייי את הפלי.

אופה קטנטנה

Well-known member
איזה קינג אתה, יא ראב,

אני שרופפפפפפפפפפפה עליו,
בתפקיד הוטרינר,

אני בוכה ממנו, בוכה.
❤️

anthropologist

Active member
עקפה ואותתה או לא עקפה ואותתה...מה זה משנה? בתכלס ההפקה לא רצתה את סתיו כזוכה ולא ניסתה להעיף אותה לפני הגמר, אז עשתה זאת בגמר. כל החישובים מיותרים משום שלולא היו מוסיפים את ההצבעות בגמר סתיו היתה זוכה. כיוון שכל הדיירים כולל סתיו חתומים על חוזה אסור להם לדבר על זה ולכן כל הקשקושים של מגיע לא מגיע או מי עשה את העונה מיותרים. אם סתיו היתה הולכת נגד ההפקה אזי מאוד פשוט.....עשיתם הכל כדי שלא אזכה בכך שהוספתם הצבעות בגמר ומייתרת את המגיע לא מגיע שלה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה