שרשור עם תוכן, לשם שינוי.

• פותח הנושא NiGa
  • פורסם בתאריך

NiGa

New member
שרשור עם תוכן, לשם שינוי.

תוכן דפוק, אבל תוכן דברים קטנים שמעצבנים אתכם!!!! אני אפתח: נכון יש לפעמים כל מיני דברים קשורי-אוכל, שכתוב עליהם "תאריך אחרון לשיווק: 1.1.2002" אז עולה השאלה: עד מתי מותר לי להשתמש בזה?!?! כאילו, אם מותר למכור את זה ב 1.1.2002, זה מן הסתם לא אומר שאסור להשתמש בזה כבר, כי אז לא היה אפשר לקנות את זה... ואז אני עומד מול הקופסא של התיבולית והמים של האורן כבר רותחים ואני ללא יודע!! לשים? לא לשים? לשים? לא לשים?!!? אהההההההההה!!! קיצר, תתנו את הדברים שלכם גם! דברים אפשריים שאני יכול לחשוב עליהם: שי: מקוואים שתלטניים. דודי: אופיר. אופיר: דודי... ויותם. יאללה תנו את שלכם!

NiGa

New member
אני אוסיף לעצמי -

בכל מקום רקפת!!! באיי סי קיו של חברים שלי, בתמונות כולם דומות לה, די! מציק!! עעעעעעעעעעעעע!! זהו.. :)

Uv Kruvi

New member
באיסיקיו של חברים שלי?

"היי, אני אצל חן, שלך לי את רקפת רגע...." ?????????????????? מוכר??????????????

R2 D2s Servant

New member
קודם כל

את השתלטניים אני אמרתי(מנוסח אחרת), לא שי. דבר שני, סתם זרקתי את זה באוויר, תפסיק להתרגש משטויות. אין לי שום בעיה עם מקווה, תעשו מה שבראש שלכם, זה לא הפורום שלי. ואם אני כבר מגיב, שיהיה... דברים קטנים? - אני שונא להחטיא יתושים - אני שונא לחפש את השלט בחדר שלי - מעצבן כשאני מכין חביתה ונופלת לי קליפה קטנה של ביצה למחבת, ולוקח לי שעה להוציא אותה החוצה, כשבדרך גם עף עליי שמן - מעצבן אותי שיתושים עושים לי את ה"בזזזזזזזט" הזה באוזן כשאני יושן זה לא נגמר כאן, אבל אין לי כוח להמשיך...

NiGa

New member
DUDE!

לא נלחצתי, דיברתי על הקטע ששי כתב שנמאס לו משרשורי מקווה, בשרשור תמונות מקווה שהוא פתח. וסתם כתבתי יש בעיות, לך לאמנון. המקוואים הבינו... אל תדאג, אני לא כועס עליך או משו, זה לא ענין של אגו פה. וקדימה הקטע עם הקליפת ביצה במחבת אחד המטורפים גם עם היתושים האלה שבלילה אתה שומע אותם כזה חלש חלש ולאט לאט מתחזק על יד האוזן ואין לא תצליח בחיים להעיף אותם!! תמיד הם חוזרים!!!!!

R2 D2s Servant

New member
עכשיו אני רגוע

בקשר ליתושים, כן... אני יכול לרצוח בן אדם בגלל דבר כזה. הכי גרוע, זה שלפעמים נשבר לך הזין ואתה פשוט מחליט לרצוח את היצור המגעיל, ואתה פתאום קולט אותו נח לו בשקט על הקיר ליד המיטה שלך, עולה לך חיוך מרושע על הפרצוף, אתה מתקרב אליו, והבן זונה פשוט מחליט לעוף... אתה עוקב אחריו עם העיניים שלך, עד שהוא עובר למקום שאין בו הרבה אור ונעלם... אין דבר יותר מחרפן מזה. אני חייב גלאי תנועה בחדר או משהו כזה...

NiGa

New member
אני בוחר בפיתרון הפשוט יותר

של לקחת את האלה שמורחים נגד יתושים הבקבוקים הכחולים האלה עם רולר במקום פקק מורח כמו מטורף על 2 האוזניים וחוזר לישון...
טוב די!!! אני מנסה בנרות להפיג שיעמום... אני פשוט אלך לישון לילה טוב!

n u t

New member
תשנו עם מאורר!

כבר שלוש שנים יש לי שקט מיתושים מעצבנים בלילה... תשנו עם מאוורר!

יאפה

New member
קדימ

אם יש דבר קטן שמעצבן אותי - אז אני בד"כ לא מתעצבן-כי זה דבר קטן. כלומר אני שמח שהעצבים שלי נובעים ממנו ולא מדבר גדול:)) ואותי חוץ מהקטע עם היתושים...מעצבן אותי שאחי מתזמן את הנסיעות שלו באוטו ככה שהוא חוזר אין כמעט דלק-ואז אני חייב למלא!! החשו הקטן

Firz

New member
חחחח אהבתי...

דברים שמעצבנים הממ יש כל כך הרבה... אבל אם אני יגיד אותם פה יצעקו עלי אח"כ אז אני אשמור אותם לעצמי...
אבל הורים זה מעצבן ואממ חברים בוגדנים ואמממ קרציות ואממ טוב אין לי באמת כוח לזה...

Uv Kruvi

New member
גרוע...

אני לא אדבר בכלל על הסוף... אבל דוד... (אחי, בשבילך...אתה בטח לא אומר דוד...) הורים? אחד הטובים הורים!!!!!!!!!!!!!!

Uv Kruvi

New member
אחד המעצבנים זה שכשאתם...

...מתעצבנים... חחח... סתם סתם... לא עולה לי כרגע, אבל יש פול בטח... כרגע אני שמח, אז זין על העצבים ועל הדברים הקטנים... בקשר ליתוש, אני מעדיף שהוא יעיר אותי, ואני אדפוק בו משו (בד"כ כדור, יותר קל לי לכוון) מאשר שהוא יעקוץ אותי ואני אשתגע מכל העקיצות... בקשר לביצה... תפתח את הביצה בצלוחית קטנה... קערה קטנה... ככה, אתה גם יכול להתפנות שעות בחיפוש אחר הקליפות, וגם לשקשק את הביצה...או איך שלא אומרים את זה...

למעלה