שרשור עם תוכן, לשם שינוי.

• פותח הנושא NiGa
  • פורסם בתאריך

NiGa

New member
תלךוי

אם אני מכין חביתה או מקושקשת, זה מה שאני עושה אם זה עין?

Uv Kruvi

New member
בכל מקרה תפתח אותה לצלוחית...

לא משנה מה זה... אתה אח"כ יכול להחליט אם לשקשק או לא... זאת לא הפואנטה... אני שונא כשאני עצבני, ואני מוציא עצבים על אמא... :\

עדידית

New member
אוקי..

מעצבן אותי שיש עלי לפחות 8 עקיצות -ספור מעצבן אותי שאני לא יודעת איך יתוש נראה והורגת פרפרים במקום מעצבן אותי שחם מעצבן אותי שאין לי אומץ לצאת מהבית כי חם מעצבן אותי שאני מכוערת בתעודת זהות וחניכים שלי שימותו גם הם כמובן מעצבנים אותי יום טוב.

Uv Kruvi

New member
חחח...מצחיק אותי...

שאת לא יודעת איך נראה יתוש :) תמיש כשנכנס יתוש, אני אומר "יש זבוב!" ואמא שלי מתחילה לצחוק עלי שאני לא יודע מה ההבדל בין יתוש לזבוב... חחחחח... עזבו...

The WizardMan

New member
lol !

"לא יודעת איך יתוש נראה והורגת פרפרים" :) ואני נורא מתחבר לרביעי שלך.

Absolut May

New member
אין לי מושג איך יתוש נראה

אין לי מושג איך זה מרגיש שעקצו אותך אין לי מושג איך הוא נשמע וחם לי.

NiGa

New member
לי יש סיביר בחדר...

אני הולןך לישון, חם לי, אז אני מקפיא את החדר 8 שעות לאחר מכן אני קם קפוא כמו שלא ידעתי שאפשר להיות.

אנזימים

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

כן הקטע עם היתושים הוא מזה מעצבן!!!! מעצבן אותי שיש לי 3000000000000 עקיצות בגללם מעצבן אותי שהאייסיקיו שלי כל שנייה נדפק ובכלל האינטרנט כולו מעצבן אותי אחים קטנים מעצבן אותי שאתמול היה שתיקת הכבשים ולא הקלטתי מעצבן אותי שהחתולה שלי משירה שיערות כמו משיגנע וכל הבית מלא בפרווה ומעצבן אותי שהיה לי עוד מה להגיד ושכחתי

צודקת!

וגם מעצבן אותך הייד פארק נכון.....? חתולות הן פיזדות (במיוחד החתולה שלי) צריך לקצץ להן את כל הפרווה ולהשמיד את כל היתושים

יו מיכל את יודעת במה נזכרתי!

שאח שלך "שיחק" עם ג'ינג'ר (BTW מה איתו?) כשלמדנו לביולוגיה זוכרת? -( כמובן, איך אפשר לשכוח.... חחחחח!) איך יכלת למחוק את התמונות?! איך?? את לא מבינה, היינו מסתכלות על התמונות עוד 20 שנה והיינו מקבלות התקפת לב מרוב צחוק, זאת הייתה יכולה להיות נוסטלגיה והרסת! יופי מיכל!

אנזימים

New member
../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!! לא נורא יש לך תמונות בראש זה מה שחשוב

למעלה