דברים שעיצבנו אותי בתקופה האחרונה:
להתעורר בבוקר עם דפיקות בדלת, להתעורר בצהריים עם מוזיקת ערסים מהשכנים, להתעורר בכלל! כשנכנס משו לעין, כששולחים לך באייסיקיו הודעה כמו:" יואו את לא יודעת מה קרה!!!" או " גיליתי משו על מישו..." או " יש לי משהו דחוףףףףף לספר לך!!!!" ואח"כ כשאת מתחברת ורואה את ההודעה, מי ששלח לך ת'הודעה מנותק ואת במתח ומשתגעת ובא לך כבר לא יודעת מה לעשות! אנשים אל תעשו דברים כאלה! יש לכם מה לספר, תספרו! ואללל תשאירו במתח! לא עושים דברים כאלה! והפרסומות של פוקס! הפרסומות הכי מעצבנות בעולם! (יותר אפילו מהפרסומות של קופ"ח כללית) להירשם לפורומים, במיוחד להייד פארק: לפני כמה ימים ידיד שלי אמר לי לרשום לו משו בפורום שלו בהייד פארק אז אמרתי סבבה,אז נכנסתי ובאתי להירשם והיה צריך לרשום שם את הכתובת של האי-מייל (כי זה שולח לשם את הסיסמא) אז רשמתי וגיליתי שרשמתי לא נכון את הכתובת, אז שיניתי והייתי צריכה גם לשנות ניק, טוב אז שיניתי ניק ורשמתי ת'אי-מייל (הפעם נכון) וראיתי שלא רשמתי ת'ניק טוב אז באתי לשנות ואז זה עושה לי שהכתובת של האי-מייל כבר רשומה במערכת אז אחרי שעות שאני מנסה להירשם התייאשתי ויצאתי במהירות, אז מה זה החרא הזה?! אם אין אי-מייל אתה צריך כל פעם שאתה נכנס להירשם מחדש?! וגם אם אחותי או מישו מהמשפחה רוצה גם להרשם?!אז מה הקטע?!הואלא יוכל רק בגלל שיש את אותו אי-מייל?! מסקנה: הייד פארק זה אתר מפגר! עוד דבר מעצבן שאתה מנסה להוריד הופעה או קליפ מקאזה ואחרי שנים שזה מוריד מסתבר שזה סרט סנאף אדום של איזו שוודית יורדת לסוס(בעעעעעע!!) ואם כבר מדברים- מי בכלל עושה ת'סרטים האלה?!את מי זה בכלל מגרה?! אווווו כלב מזיין שרמוטה....עושה לי את זה! יש מלא דברים אבל מספיק לבינתיים.....