שרשור עם תוכן, לשם שינוי.

• פותח הנושא NiGa
  • פורסם בתאריך

TrunKs 2003

New member
איזה כיף לעשן כשאתם רושמים את זה...

חחח סתם.. לא. לא עישנתי כבר יומיים..(!) וחן די עם זה לא אתה הכנסת אותי לזה, זה שהתחלתי לצאת למועדונים זה לא מה שהביא אותי לעשן... בקשר לאלכוהול..טוב, זה כבר באמת באשמתך..

NiGa

New member
די להיות שיכור מסומם מסריח מסיגריות

חחחחחח ... לא נורא דודי לפחות ככה אני יודע שאם דודי בא, יהיה לי מה לשתות, או שיהיה לי מה לראות...

NiGa

New member
דודה ש'ך דודי!!;

אל תקרא לי טמבל בחיים, תשאל את יובל שלא קוראים לי טמבל בחיים בפורום!!!!!!

LadySpeedStick

New member
שונאת עקיצות במקומות הלא נכונים

שונאת לא להרדם בלילה שונאת לחלום על המורה להסטוריה שונאת ת'בצפר שלי ואת הטקסים המיותרים והנאומים שהמנהל שאין לי מושג איך הוא נראה נואם לנו כל שניה והכי שונאת את החניך שלי אלירן, לא סתם אלירן- אלירן אמזלג בלי בושה, ואת זה שאני צריכה לרוץ אחריו ולשמוע את הבכי כוסית שלו כשרועי השחור מציק לו.... בי

דברים שעיצבנו אותי בתקופה האחרונה:

להתעורר בבוקר עם דפיקות בדלת, להתעורר בצהריים עם מוזיקת ערסים מהשכנים, להתעורר בכלל! כשנכנס משו לעין, כששולחים לך באייסיקיו הודעה כמו:" יואו את לא יודעת מה קרה!!!" או " גיליתי משו על מישו..." או " יש לי משהו דחוףףףףף לספר לך!!!!" ואח"כ כשאת מתחברת ורואה את ההודעה, מי ששלח לך ת'הודעה מנותק ואת במתח ומשתגעת ובא לך כבר לא יודעת מה לעשות! אנשים אל תעשו דברים כאלה! יש לכם מה לספר, תספרו! ואללל תשאירו במתח! לא עושים דברים כאלה! והפרסומות של פוקס! הפרסומות הכי מעצבנות בעולם! (יותר אפילו מהפרסומות של קופ"ח כללית) להירשם לפורומים, במיוחד להייד פארק: לפני כמה ימים ידיד שלי אמר לי לרשום לו משו בפורום שלו בהייד פארק אז אמרתי סבבה,אז נכנסתי ובאתי להירשם והיה צריך לרשום שם את הכתובת של האי-מייל (כי זה שולח לשם את הסיסמא) אז רשמתי וגיליתי שרשמתי לא נכון את הכתובת, אז שיניתי והייתי צריכה גם לשנות ניק, טוב אז שיניתי ניק ורשמתי ת'אי-מייל (הפעם נכון) וראיתי שלא רשמתי ת'ניק טוב אז באתי לשנות ואז זה עושה לי שהכתובת של האי-מייל כבר רשומה במערכת אז אחרי שעות שאני מנסה להירשם התייאשתי ויצאתי במהירות, אז מה זה החרא הזה?! אם אין אי-מייל אתה צריך כל פעם שאתה נכנס להירשם מחדש?! וגם אם אחותי או מישו מהמשפחה רוצה גם להרשם?!אז מה הקטע?!הואלא יוכל רק בגלל שיש את אותו אי-מייל?! מסקנה: הייד פארק זה אתר מפגר! עוד דבר מעצבן שאתה מנסה להוריד הופעה או קליפ מקאזה ואחרי שנים שזה מוריד מסתבר שזה סרט סנאף אדום של איזו שוודית יורדת לסוס(בעעעעעע!!) ואם כבר מדברים- מי בכלל עושה ת'סרטים האלה?!את מי זה בכלל מגרה?! אווווו כלב מזיין שרמוטה....עושה לי את זה! יש מלא דברים אבל מספיק לבינתיים.....

חדגי

New member
יש פרטים שאת צריכה לשמור לעצמך....

שיש שבוע אחרי שבוע מתכונות..... שהמורה שלי לכימיה הביאה לי 21 באסה....... היא בכל זאת מגניבה פרידה הזו שהמורה שלי מתקשרת כי אני לא קם בבוקר..... שההיפ הופ קיים בעולם..... ויש עוד אבל אני לא זוכר .....

אנזימים

New member
אין מגניבה ממורתי לכימיה

ישתבח שמו בעל 100 ימי חסד ברוך השם אסתר מורתי האהובה הזונה הזאת אומרת לי לבוא לשיעור כימיה אחרי מתכונת במת'!!!! ישתבח שמו אני לא יהיה שם

Katy Cat

New member
המורה שנכנסה היום באמצע המתכונת

ואמרה לכם שיום שני יש שיעור כרגיל אחרי המתכונת היא מורה לכימיה? מאיפה היא צצה? לא ידעתי על קיומה בכלל.

n u t

New member
גם אני גם אני! 55 אני שונאת!

מממ 1. אני שונאת לשיר שיר שאני אוהבת ואז באמצע לגלות ששכחתי את המילים 2. אני שונאת כשזה קורה בדיוק כשאת וחברה מסתכלות אחת על השנייה ושרות 3. אני שונאת לרקוד במועדונים לשירים ארוכים מדי 4. אני שונאת כשאני רוקדת ואז פתאום עושה תנועה נוראית ואני צריכה לבדוק שאף אחד לא הסתכל 5. אני שונאת לגלות שאף אחד באמת לא הסתכל 6. אני שונאת שאני מחליטה להתעורר באיזשהי שעה כי יש לי משהו חשוב לעשות אבל ברגע שהשעון המעורר מצלצל אני מכבה אותו ויותר לא מתעוררת ביום הקרוב 7. אני שונאת כשהעכבר עם הגלגלת מפסק פתאום לעבוד ואז מחברים אחד בלי גלגלת 8. אני שונאת שהטלפון מצלצל בדיוק כשאני בשירותים 9. אני שונאת שהסורק שלי לא עובד עם windows xp 10. אני שונאת כשאני מבקשת משהו גדול מההורים שלי כמו לנסוע לקנדה בחופש ושאחרי שהם מסכימים יש להם במה לסחוט אותי ללמוד 11. אני שונאת שהחברה הכי טובה שלי גרה בקנדה 12. אני שונאת שהבית ספר שלי לא הוציא אותנו לטיול שנתי ויש לי הכי חשק בעולם לעשות להם דווקא ולבוא לקחת את הכסף חזרה אבל אני תלמידת חוץ שלא משלמת אז אני לא יכולה 13. אני שונאת כשאמא שלי מסדרת לי את החדר מרצונה החופשי ואחר כך מתלוננת על איך אני נותנת לה לעשות את זה 14. אני שונאת לכוון שעון מעורר לבוקר וכשאחרי שהוא מצלצל אני שוכחת להפסיק אותו אז הוא מצלצל באותה שעה גם ביום למחרת 15. אני שונאת את הסוף של הנייר טואלט 16. אני שונאת את המשפט "יו, איך שאת דומה ל..." 17. אני שונאת לקחת ספר מהספרייה ולגלות בתוכו לכלוכים של אנשים אחרים 18. אני שונאת שכשאני עושה פרצוף נגעל מסיגריות שמישהו לידי מעשן, הוא באמת מפסיק לעשן ואז אני מרגישה לא נעים 19. אני שונאת אנשים שאוהבים הצגות כמו מרי לו 20. אני שונאת שגם אני אהבתי את מרי לו 21. אני שונאת שנמחקת לי הפלייליסט במדיה פלייר ואני צריכה לבחור שוב איזה מבין 1500 שירים אני רוצה להכניס לפלייליסט החדשה 22. אני שונאת שאין לי טעם מסויים במוזיקה 23. אני שונאת אנשים שאומרים שהם אוהבים לשמוע הכל 24. אני שונאת שפעם אני אמרתי שאני אוהבת לשמוע הכל אבל עכשיו זה פאסה 25. אני שונאת שעכשיו כל פעם ששואלים אותי מה אני אוהבת לשמוע אז אני חייבת להגיד את כללללללללל המשפט הזה "אני שונאת שפעם אני אמרתי שאני אוהבת לשמוע הכל אבל עכשיו זה פאסה" 26. אני שונאת לזכור אנשים שלא זוכרים אותי 27. אני שונאת שאנשים זוכרים אותי אבל אני לא זוכרת אותם 28. אני שונאת אנשים שחושבים שצריך ללכת לישון בלילה ולהתעורר בבוקר 29. אני שונאת שמעירים אותי ואז שואלים "הערתי אותך?" ואז לא נעים אז אני צריכה להגיד לא... 30. אני הכי שונאת בעולם שכל בוקר מחדש (וברגע זה) ההורים שלי מתפלאים שעדיין לא הלכתי לישון הלילה... 31. אני שונאת להגיד דברים לפני שאני חושבת עליהם 32. אני שונאת שעד שאני חושבת עליהם מספיק זמן כבר עוברים נושא 33. אני שונאת להתווכח עם מישהו ואז שכשהוא עונה לך הוא בעצם משכנע אותך, ואת לא רוצה להראות טיפשה אז את ממשיכה להתווכח איתו למרות שכבר השתכנעת... 34. אני שונאת כשאני עושה משהו טוב וכולם מביאים את הקרדיט למישהו אחר 35. אני שונאת להכנס לאימייל ולראות שאין לי אימיילים חדשים 36. אני שונאת שהבטריה בפלאפון יוצאת משום מה ואז נהרס הכיוון של השעון 37. אני שונאת להגיע ראשונה למקום כלשהו 38. אני שונאת להגיע קצת אחרי כולם ואז לגלות שהפסדתי קטע שיצר בדיחה פרטית 39. אני שונאת שאנשים מדברים על משהו לידי ואז כשאני שואלת מה הסיפור אז עונים לי לא משנה... 40. אני שונאת שהדעה שלי תמיד שונה משל כולם 41. אני שונאת שאנשים בטוחים שאני עושה את זה בכוונה 42. אני שונאת לדעת לאן בן אדם מכוון את השיחה כבר מראש ובכל זאת להיות צריכה להקשיב לכל מה שהוא אומר בדרך 43. אני שונאת שכשאני הולכת בגשם בלי מטריה אז כולם מסתכלים עלי כאילו אני משוגעת 44. אני שונאת שאנשים מסווגים אנשים אחרים למרות הם לא מעוניינים שיסווגו אותם 45. אני שונאת שאנשים בטוחים שאני מתלבשת כמו שאני מתלבשת כי אני רוצה להראות פריקית אבל בעצם התלבשתי ככה מאז שהייתי בת חמש 46. אני שונאת אנשים שתמיד בטוחים שהם נועדו להיות המלבישים שלי 47. אני שונאת שחברים שלי מתעצבנים עלי על זה שאני נותנת לכל העולם לעקוף אותי בתור 48. אני שונאת שכולם חושבים שאני ילדה שלווה שלא שונאת כלום ושגם אני חשבתי ככה אבל פתאום אני מסתכלת על ההודעה הארוכה הזאת ורואה שזה לא ככה. 49. אני שונאת אנשים שממהרים 50. אני שונאת שאנשים לא ממהרים כשלי דווקא בא למהר 51. אני שונאת כשלמישהו עם דיסקמן באוטובוס מצלצל הפלאפון ואז אני לא יודעת אם להגיד לו או לא 52. אני שונאת אנשים שכל הזמן קוטלים אותך ואז פתאום אחרי שאת מחזירה להם תשובה מייבשת לגמרי ליד כולם הם הופכים להיות החברים הכי טובים שלך 53. אני שונאת אנשים שרוצים לדבר בטלפון למרות שגם אני וגם הם מחוברים שמסנג'ר או באיי סי קיו 54. אני שונאת את זה שבטח יש עוד מליון דברים שאני שונאת אבל דווקא הטובים לא באים עכשיו... 55. אני שונאת לעשות back ואז לחזור להודעה ולגלות שהכל נמחק! מזל שעשיתי copy לפני זה... ענת

...

מעצבן שהגבינה היחידה שאני אוהבת היא קוטג', ותמיד רשום לך שיפוג תוקפו בעוד מאה שנה, אבל יום אחרי שפתחת אותו הוא חמוץ וגעיל ואז זורקים ואז אמא מתעצבנת. אה ועוד מעצבן אותי שיותם חושב ועוד אומר(!!) שאני דומה למפורסמי אמ טי וי שיותם, לא נזכיר את שמם.....

למעלה