שרשור עם תוכן, לשם שינוי.

• פותח הנושא NiGa
  • פורסם בתאריך

Darakan

New member
נזכרת מאוחר מדי! ../images/Emo45.gif

שמעתי כל חולון משחקת בזה מאז שהתחלנו להפיץ את זה.

NiGa

New member
יש לי את זה בבית

מאז שאתם הבאתם לי את זה... (יובל, לא שי... מן הסתם..) אבל אף פעם לא פתחתי את זה אין לי כח לראות מה זה.

Uv Kruvi

New member
חחחחח

בדיוק! ד"א בגלל זה פרשתי... נהיה לאג רצחני וסתם אנשים נכנסים זה נהיה אדיוטי...

R2 D2s Servant

New member
אני אשם בהכל ת'אמת

אני הבאתי את זה לבני, ומשם זה התפשט. אני הייתי אפילו זה שלימד את שינהם(מוטי ובני) לשחק, ועכשיו אני רואה לשכל העולם יש את המשחק. אני בכלל פרשתי אחרי שלושה שבועות... גראפיקה של טטריס, פיקסלים בגודל לוח שחמט וכל הזמן חפרתי והרגתי פרות(כן, אני יודע שאתם עושים הרבה יותר מזה). אין אקשן בגרוש...

Absolut May

New member
תיכננתי את זה לפני, אל תצטער

וחיפשתי מילה מיוחדת שזכרתי שם ובתאריך מסויים יפה לי הזכרון.

Darakan

New member
אני שונא

את השכן הערס ההומו או מצד שני את האישה המרוקאית חובבת הטראנסים והעקרת בית מעבר לכביש ששמה כל היום מוזיקה מזרחית,ערבית,טראנסים וההאוסים בפול ווליום ואפילו גרסת היפ הופ לשיר הפתיחה של ה"לב". שלשום הוא שם איזו מזרחית של מישהו מתבכיין בזמן שראיתי טלויזיה אז צעקתי לו "שיסגור את המוזיקה הבכיינית הזאת" והוא הסתכל דרך החלון ולא עשה כלום :\. אמא שלו זונה.

the eye2001

New member
אני שונא...

את אפרת המורה שלי לביוטכנולוגיה!! בת זונה הביאה לי רק 85 מגן מעבדה ססאמק איתה הג'יגלי פאף הזאת היא מדברת כולם נרדמים היא לא הולכת היא מתגלגלת ברחוב הבת זונה!

TrunKs 2003

New member
מה שמדמם אותי

*מדמם - מעצבן עד כדי כך שיורד לי דם.. אהמ.. שיותם לוקח לי סיגריות ואז חן מפרק אותן שיותם לא אומר לי "איך היה" שיש בגרות בתנ"ך יום אחרי שנטיפי ובגלל זה אני לא יכול ללכת שאנשים חארות ששירן לא אומרת לי שלום ש****** מנג'ס לי כמו לא יודע מה כאילו אני חברה שלו או משהו שהאינטרנט נתקע שאני לא מצליח לראות סרטים באיכות די וי די במחשב בגלל בעית זיכרון או משהו שאנשים מתעלמים, ולבטח אף אחד לא יגיב להודעה הזאת...כמה צפוי, יודעים מה? אפילו לא מעצבן אותי. זה כבר סתם גובל בהטרדה.

יאפה

New member
*מגיב*

דודי אחשלי אני רק שובר לך סיגריות בגלל שרק באשמתי התחלת לעשן:(( סליחה דודי... ותפסיק לעשן-זה לא מתאים לך לעין:) עדיף נחשי גומי!

למעלה