** שרשור ערב - היום ה-24 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

מרגוליקו

Well-known member
כל הסיפורים שלה על כל החשפניות והאונליפנס ואיברי המין של ההוא וההיא שהיא ראתה. לא יודעת לדבר על שום דבר, איך שהנושא הזה עלה מביעה בקיאות כאילו מצטיינת דיקן בטכניון.

פשוט דוחה.
לגמרי…

בוףףברכה

Well-known member
כל הסיפורים שלה על כל החשפניות והאונליפנס ואיברי המין של ההוא וההיא שהיא ראתה. לא יודעת לדבר על שום דבר, איך שהנושא הזה עלה מביעה בקיאות כאילו מצטיינת דיקן בטכניון.

פשוט דוחה.
:unsure:...מצטיינת.....דיק.....ן....

GALxp

Well-known member

פשוט דוחה.
אני לא רואה במה היא תורמת לתכנית. יש מצב שהיא תודח בקרוב.

מרגוליקו

Well-known member

פשוט דוחה.
סיי תשמע משהו-

אני בשעה האחרונה חושבת על קורלי ועל מה שדיברנו עליה.

לקורלי יש דיבור מיני בוטה וגם הסיפורים שהיא מספרת בתוך בית מרושת מצלמות מעלה בי חשיבה לגבי ההתנהגות המינית הבוטה של קורלי.

אני אומר את זה הכי בזהירות שאפשר-

קורלי נולדה וגדלה בדרום תל אביב להורים ״ זרים ״.

דרום תל אביב, שכונת התקווה, כפר שלם מוצפות בסודאנים ( שרובם לא מהגרי עבודה ולא פליטים ).

הפשיעה שם מאוד גבוהה - זה כולל אונס, תקיפות מיניות כאלה ואחרות, גניבות למכביר, שליטה על שטחים, מסחר שחור ועוד.

תושבי השכונות הותיקים מאוד סובלים אבל אין להם מושיע לא מעיריית תל אביב ולא מהממשלה.

יש לי חברה ,ילידת כפר שלם שחיה שם כבר למעלה מ 50 שנה.

היא אומרת לי -
מרגול, איך שמחשיך אני לא נותנת לילדים שלי לצאת מהבית.

הם לא יכולים לעזוב כי החנות שלהם נמצאת בשכונת התקווה וזה מקור הפרנסה
שלהם.

קורלי הגיעה מהמקום הקשה והבוטה הזה.

אני לא מתפלאת על ההתנהגות שלה ויכול מאוד להיות שהיא חס וחלילה עברה שם דברים קשים וכל זאת בלי הגנה הורית במיוחד במקום כזה….

אני לא רוצה להאריך יותר ממה שכתבתי אבל אני יכולה להבין מאיפה מגיעה ההתנהגות שלה.

לנו הצופים זה קשה לצפיה ושמיעה אבל זה העולם שלה, היא לא מכירה משהו אחר ולא יכולה להבין את ההשלכות של ההתנהגות שלה.

ולכן מאוד עצוב לי עליה!

נערך לאחרונה ב:

Psy Bear

Well-known member
לא אשכח גם כשתום נכנס באיזו גאווה והתרגשות סיפרה איך כשהייתה קטינה הוא היה מבריח אותה ואת חברות שלה למועדונים שלו (בניגוד לחוק כמובן) לשתות אלכוהול ואני מניח שגם לצרוך חומרים אחרים.
בחורה טראש מוחלט.

מרגוליקו

Well-known member
קורלי הזו עם סיפורי ההזרמות שלה ועוז החרמן מבקש ממנה לסדר את המיקרופון…

מצב
הנושא נעול.
למעלה