** שרשור ערב - היום ה-24 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

בסדר555

Well-known member
הדר פאדחנית

אומרת רוצה לכבד את תום ואז מדברת על יהב כאילו הוא חלום חייה
משחקת אותה שלא חושבת שתום לא רואה
היא לא סתומה מחושבת מאוד בכל מילה שיא מוציאה
גורם לחשוב שזה תסריט שעוז כתב לה

tarimulu

Well-known member
אני מניח שמלאני תיכנס בתחילת המשדר, יודיעו להם על קולקטיבית ולכו לארוז, והדחה בסיום המשדר

למרות שהיה יותר מגניב לעשות את זה הפתעה על מלא. להשתמש בכניסה של מלאני בתור התירוץ הבלעדי לקהל, שזה אמין מספיק כדי שלא יחשדו שיש גם הדחה, להמשיך במשדר בלי לומר להם כלום, לפנות אליהם באמצע גירבוצים על הספה במפתיע להגיד אתם בשידור חי ולהכריז על המודח, ואז שהדיירים יארזו למודח אחרי שכבר יצא

Psy Bear

Well-known member
אני מניח שמלאני תיכנס בתחילת המשדר, יודיעו להם על קולקטיבית ולכו לארוז, והדחה בסיום המשדר

למרות שהיה יותר מגניב לעשות את זה הפתעה על מלא. להשתמש בכניסה של מלאני בתור התירוץ הבלעדי לקהל, שזה אמין מספיק כדי שלא יחשדו שיש גם הדחה, להמשיך במשדר בלי לומר להם כלום, לפנות אליהם באמצע גירבוצים על הספה במפתיע להגיד אתם בשידור חי ולהכריז על המודח, ואז שהדיירים יארזו למודח אחרי שכבר יצא

מה שסביר יותר שיעשו זה כמו הקרוסלה. לא יודיעו על כניסה, ידיחו את דנה, ואז בהדחה שלה מלאני תיכנס באיזשהו אופן.

yalian

Well-known member

אני מקווה שיעשו הפתעה על מלא, כי גם להכניס את מלאני ואז לשלוח את כל הדיירים לארוז יהיה מעאפן, כי לאף אחד לא יהיה ראש אליה והכניסה שלה קצת תתמסמס. אני ממששש מקווה שיעשו את זה בהפתעה.... אולי מכוונים להעיף את אחד התאומים (whoever, לא משנה לי, לא זוכרת אפילו מי זה מי), ואז הוא יוכל לארוז לתאום המודח שלו את הדברים 😝

מיק83

Well-known member
קורלי נישקה היום את יהב ״כדי להפגין נוכחות״??

משחקת הבחורה הדחויה כדי ש״עם ישראל יראה הכל״??

קריפי

מצב
הנושא נעול.
למעלה