alesandro2
Well-known member
מדיבורו ניתן להבין את הלך מחשבתו אני אני ובעיקר אניהוא בחור איכותי. אני רוצה שיפתח ויפסיק להיות אפיפיור ואז אני אהנה ממנו.
היום הוא התחיל, הוא בדרך הנכונה
מדיבורו ניתן להבין את הלך מחשבתו אני אני ובעיקר אניהוא בחור איכותי. אני רוצה שיפתח ויפסיק להיות אפיפיור ואז אני אהנה ממנו.
היום הוא התחיל, הוא בדרך הנכונה
אני לשיניים שלומתגעגעת לתום והדר
טוב עבר ליאני לשיניים שלו
וואואני לשיניים שלו
אני מניח שמלאני תיכנס בתחילת המשדר, יודיעו להם על קולקטיבית ולכו לארוז, והדחה בסיום המשדר
למרות שהיה יותר מגניב לעשות את זה הפתעה על מלא. להשתמש בכניסה של מלאני בתור התירוץ הבלעדי לקהל, שזה אמין מספיק כדי שלא יחשדו שיש גם הדחה, להמשיך במשדר בלי לומר להם כלום, לפנות אליהם באמצע גירבוצים על הספה במפתיע להגיד אתם בשידור חי ולהכריז על המודח, ואז שהדיירים יארזו למודח אחרי שכבר יצא
אני מקווה שיעשו הפתעה על מלא, כי גם להכניס את מלאני ואז לשלוח את כל הדיירים לארוז יהיה מעאפן, כי לאף אחד לא יהיה ראש אליה והכניסה שלה קצת תתמסמס. אני ממששש מקווה שיעשו את זה בהפתעה.... אולי מכוונים להעיף את אחד התאומים (whoever, לא משנה לי, לא זוכרת אפילו מי זה מי), ואז הוא יוכל לארוז לתאום המודח שלו את הדבריםאני מניח שמלאני תיכנס בתחילת המשדר, יודיעו להם על קולקטיבית ולכו לארוז, והדחה בסיום המשדר
למרות שהיה יותר מגניב לעשות את זה הפתעה על מלא. להשתמש בכניסה של מלאני בתור התירוץ הבלעדי לקהל, שזה אמין מספיק כדי שלא יחשדו שיש גם הדחה, להמשיך במשדר בלי לומר להם כלום, לפנות אליהם באמצע גירבוצים על הספה במפתיע להגיד אתם בשידור חי ולהכריז על המודח, ואז שהדיירים יארזו למודח אחרי שכבר יצא
יהב
כדי להפגין נוכחות מול הדר![]()
היא באמת בגיל הזהיאבאלה איזה כיעור איכס.
מה זה כיתה י-5?
זה היה לפני או אחרי שהיא אמרה להדר שזה סבבה שהדר תהיה עם יהב??יהב
כדי להפגין נוכחות מול הדר![]()
כנראה אחרי, כנראה זה חלק מהמשחק שלה נגד הדרזה היה לפני או אחרי שהיא אמרה להדר שזה סבבה שהדר תהיה עם יהב??![]()
בקרוב היא גם תודח חחאחלה קורל
ככה צריך
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.