** שרשור ערב - היום ה-24 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

SNIPES

Well-known member
שמישהו יכין לדנה תה נענע
אי אפשר כבר לשמוע את הצרידות

מרגוליקו

Well-known member
הכל יחסי, היא הכי מבוגרת ביחס לשאר. היא יכולה להיות סבתא של אמילי!
הם באמת חצי מהגיל שלה אבל עדיין היא לא כזו מבוגרת והיא משתמשת בגיל שלה איך שנוח לה.
ודרך אגב היא הכי ילדותית שם!
אם אני משווה אליה את עינב אז אורית היא התינוקת ועינב היא הסבתא שלה.

tarimulu

Well-known member
ממתי 61 זה מבוגרת????
אני בת 57 עם מיליון בעיות רפואיות, ומרגישה הכי צעירה בעולם!
די כבר עם המבוגרת….
היא משתמשת בזה כשזה נוח לה, באחד הפרקים האחרונים היא צעקה על השימוש במילה "מבוגרת" ואמרה אל תגידו דבר כזה זה מעליב אני לא מבוגרת, אמרה את זה גם לאחד התאומים וגם ליהב כשכאילו ריחמו עליה ורצו לכבד מבחינת לא לומר דברים מכאיבים

אחרי זה כשהיה לה קשה במשהו אמרה "אני אישה מבוגרת בת 61.5"

אבל הדיירים לא אמורים לשתף פעולה עם זה, היא לא בת 90, כנראה הם מפחדים שבחוץ זה ייראה רע ולא חושבים על זה שאנחנו צוחקים על השימוש בזה

מרגוליקו

Well-known member
היא משתמשת בזה כשזה נוח לה, באחד הפרקים האחרונים היא צעקה על השימוש במילה "מבוגרת" ואמרה אל תגידו דבר כזה זה מעליב אני לא מבוגרת, אמרה את זה גם לאחד התאומים וגם ליהב כשכאילו ריחמו עליה ורצו לכבד מבחינת לא לומר דברים מכאיבים

אחרי זה כשהיה לה קשה במשהו אמרה "אני אישה מבוגרת בת 61.5"

אבל הדיירים לא אמורים לשתף פעולה עם זה, היא לא בת 90, כנראה הם מפחדים שבחוץ זה ייראה רע ולא חושבים על זה שאנחנו צוחקים על השימוש בזה
בדיוק כתבנו אותו דבר בו זמנית

svtar25

Well-known member
ממתי 61 זה מבוגרת????
אני בת 57 עם מיליון בעיות רפואיות, ומרגישה הכי צעירה בעולם!
די כבר עם המבוגרת….
קודם כל בעיני יש גיל כרונולוגי וגיל מטאלי, אבל זה לא העניין. יחסית לדיירים בבית אורית מבוגרת ומבחינת כבוד למבוגרים "אמורה' לקבל כבוד כאישה הכי מבוגרת בבית. אבל יש אבל, לקרוא לקורלי גורליה ואז לשנות לבבון, זה גזענות לשמה. למרות שאמרתי מה שאורית אמרה לבת שלי והיא ענתה לי : "אורית בעצמה לא הלכה רחוק מבבון, פרא אדם וכל קוף שממנו יצאנו לפי דרווין"

מרגוליקו

Well-known member
קודם כל בעיני יש גיל כרונולוגי וגיל מטאלי, אבל זה לא העניין. יחסית לדיירים בבית אורית מבוגרת ומבחינת כבוד למבוגרים "אמורה' לקבל כבוד כאישה הכי מבוגרת בבית. אבל יש אבל, לקרוא לקורלי גורליה ואז לשנות לבבון, זה גזענות לשמה. למרות שאמרתי מה שאורית אמרה לבת שלי והיא ענתה לי : "אורית בעצמה לא הלכה רחוק מבבון, פרא אדם וכל קוף שממנו יצאנו לפי דרווין"
סווטה,
כדי לקבל כבוד צריך להתנהג בצורה מכובדת ומכבדת.
היא פוגעת ומעליבה דיירים השכם והערב.
כשדייר מעיר לה שהיא פגעה בו היא מיד עונה גם אתה פגעת בי.
הם נזהרים ממנה אבל נתפסים לתירוץ אשה מבוגרת.
הם פוחדים להכנס לג׳ורה שלה זה זה הכל…

מצב
הנושא נעול.
למעלה