גם אני בשלב מסוים ריחמתי עליו, אבל הוא מספיק בוגר כדי לבחור שלא לעשות את זה, הוא עושה את זה מרצון.אורית הזאת זבל של בן אדם, מסכן חיים
נראה לי שהוא מפחד להיכנס לפה שלהגם אני בשלב מסוים ריחמתי עליו, אבל הוא מספיק בוגר כדי לבחור שלא לעשות את זה, הוא עושה את זה מרצון.
לפני שהיא עפה (אני נותן לה שבועיים, שלושה גג), התאומים חייבים להתפצל. שאחד מהם בעוד 24 שעות יחזור לנתיבות.אף אחד לא מפחד מאורית
הם לא רוצים לצאת בחוץ אלה שרבו עם אישה מבוגרת
צריכה לעוף
הכל יחסי, היא הכי מבוגרת ביחס לשאר. היא יכולה להיות סבתא של אמילי!ממתי 61 זה מבוגרת????
אני בת 57 עם מיליון בעיות רפואיות, ומרגישה הכי צעירה בעולם!
די כבר עם המבוגרת….
הם באמת חצי מהגיל שלה אבל עדיין היא לא כזו מבוגרת והיא משתמשת בגיל שלה איך שנוח לה.הכל יחסי, היא הכי מבוגרת ביחס לשאר. היא יכולה להיות סבתא של אמילי!
היא משתמשת בזה כשזה נוח לה, באחד הפרקים האחרונים היא צעקה על השימוש במילה "מבוגרת" ואמרה אל תגידו דבר כזה זה מעליב אני לא מבוגרת, אמרה את זה גם לאחד התאומים וגם ליהב כשכאילו ריחמו עליה ורצו לכבד מבחינת לא לומר דברים מכאיביםממתי 61 זה מבוגרת????
די כבר עם המבוגרת….
בדיוק כתבנו אותו דבר בו זמניתהיא משתמשת בזה כשזה נוח לה, באחד הפרקים האחרונים היא צעקה על השימוש במילה "מבוגרת" ואמרה אל תגידו דבר כזה זה מעליב אני לא מבוגרת, אמרה את זה גם לאחד התאומים וגם ליהב כשכאילו ריחמו עליה ורצו לכבד מבחינת לא לומר דברים מכאיבים
אחרי זה כשהיה לה קשה במשהו אמרה "אני אישה מבוגרת בת 61.5"
אבל הדיירים לא אמורים לשתף פעולה עם זה, היא לא בת 90, כנראה הם מפחדים שבחוץ זה ייראה רע ולא חושבים על זה שאנחנו צוחקים על השימוש בזה
קודם כל בעיני יש גיל כרונולוגי וגיל מטאלי, אבל זה לא העניין. יחסית לדיירים בבית אורית מבוגרת ומבחינת כבוד למבוגרים "אמורה' לקבל כבוד כאישה הכי מבוגרת בבית. אבל יש אבל, לקרוא לקורלי גורליה ואז לשנות לבבון, זה גזענות לשמה. למרות שאמרתי מה שאורית אמרה לבת שלי והיא ענתה לי : "אורית בעצמה לא הלכה רחוק מבבון, פרא אדם וכל קוף שממנו יצאנו לפי דרווין"ממתי 61 זה מבוגרת????
די כבר עם המבוגרת….
סווטה,קודם כל בעיני יש גיל כרונולוגי וגיל מטאלי, אבל זה לא העניין. יחסית לדיירים בבית אורית מבוגרת ומבחינת כבוד למבוגרים "אמורה' לקבל כבוד כאישה הכי מבוגרת בבית. אבל יש אבל, לקרוא לקורלי גורליה ואז לשנות לבבון, זה גזענות לשמה. למרות שאמרתי מה שאורית אמרה לבת שלי והיא ענתה לי : "אורית בעצמה לא הלכה רחוק מבבון, פרא אדם וכל קוף שממנו יצאנו לפי דרווין"
הלוואי והוא היה יצירתי אבל הוא לאיאללה שיפעיל את התוכי
שישמיע להם את הרעל של אורית דרכו
את הדר מדברת על יהב
את יוסי פותח על קורל
שיעשה משהו
וואלה מרגישה לא נעים שאמרתי לך להשאריאללה שיפעיל את התוכי
שישמיע להם את הרעל של אורית דרכו
את הדר מדברת על יהב
את יוסי פותח על קורל
שיעשה משהו
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.