היא פגשה אותה אישיתאיך שי לא שברה את הקיר?
דרך החלון… נראה לי היא הייתה בצד של האדומיםהיא פגשה אותה אישית
אברהם באמוק בגלל שנגר נשאר. רוצה שכולם יחשבו כמוהו, הוא תמיד צודק וכמובן יודע הכל.העברתי אחורה
אברם עוד באמוק על נגר?
חשבתי נגמר
למה הצ'ופר של האדומים שניצחו
זה לא לראות על הפלזמה
את הכחולים
נגר גם בתעופה. חכה יביאו להם מדימת טלוויזיה וכמובן שאברהם החכם באדם ייצא מנצח וגם צודק, גם אם הוא לאנגר חושב שהקבוצה השניה לא שווה להם
מה הייתה המילה שלה? פרפר? עוף גוזל?נגר אומר שסתיו הלכה רחוק מידיי במשחק המילים..
אמרה קבר, אבא שמת
לא הבינו איך הגיעה לזה
נגר במילים אחרות ניסה להסביר שסתיו חשבה אסטרטגיה ורצתה להכניס את הכאב שלה ודברים כואבים בלזכות בתשומת לב ואמפתיה. כמובן שהוא לא יגיד את זה במילים כאלה אבל ככה ישתמע מימנו. עוד בן ברית דמיקולומה הייתה המילה שלה? פרפר? עוף גוזל?
משימות מטומטמות. כתבתי כבר שלא הייתי גאה לנצח במשימות כאלה ואם הייתי הצד המפסיד ממש לא הייתי מתבאסת להפסיד במשימות עלובות כאלה.למה למה למה
כי עוז יודע לז' יין תשכל ולגמור מהר
וככה נראות המשימות שלו
נכון, זאת משימה שתקים עליו את שניר, ליאל וספיר וגם את אברהם מהצד השני של הבית. מה שעומד לצידו של נגר שהפעם הוא אמר וגם יישם וצידד בסתיו ועמד מאחריי זה ועדיין שהם יראו את זה תפרוץ מלחמה שם. אברהם גם ככה חם על נגר, אולי על כלום ואולי נפל לו האסימון שנגר נשאר פעם דניה אחרי גילוי האסטרטג והוא חזקבמקום כל המשימה החול בחצר החבלים הסקר החסר משמעות אחרי שמעתוק נבחרה להכי אמיתית
יכל פשוט להקרין את אורי קורא להם בריונים בחדר האח והיה הרבה יותר מעניין
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.