** שרשור ערב היום ה-77 בבית - עדכונים **

מצב
הנושא נעול.

KAPSULA1

Well-known member
הפסדים מקשים על אברם? חחח
אברהם דחליל כמו שאתי אמרה עליו. בלי ספיר בבית הוא היה כלום. היא הכוח שלו. חבל שהיא לא יודעת איך הוא מדבר עליה ליד כולם ומוסר פרטים על המגרעות שלה. והיא רק חושבת עליו, שמרה לו את הבגדים וכל הזמן מדברת על מה הוא יאכל. איך שפתחו להם את ההפרדה רצה אליו וחיבקה אותו ולא עזבה אותו. לא ברור לי למה כולם חושבים שהיא משחקת, היא הכי בעניין שלו. והכי מצחיק שבלעדיו היא פורחת, חברותית, נהנית , משוחררת וצוחקת מלא, מה שלא קורה שהיא איתו

רותרות7

Well-known member
אברהם דחליל כמו שאתי אמרה עליו. בלי ספיר בבית הוא היה כלום. היא הכוח שלו. חבל שהיא לא יודעת איך הוא מדבר עליה ליד כולם ומוסר פרטים על המגרעות שלה. והיא רק חושבת עליו, שמרה לו את הבגדים וכל הזמן מדברת על מה הוא יאכל. איך שפתחו להם את ההפרדה רצה אליו וחיבקה אותו ולא עזבה אותו. לא ברור לי למה כולם חושבים שהיא משחקת, היא הכי בעניין שלו. והכי מצחיק שבלעדיו היא פורחת, חברותית, נהנית , משוחררת וצוחקת מלא, מה שלא קורה שהיא איתו
אסתר המלכה אמרה על אברם שהוא דחליל? באיזה הקשר? היה ביניהם קשר מאוד חם, לפחות ממנו אליה.

KAPSULA1

Well-known member
לאברהם יצאה כל רוח הקרב מהצהריים, אחרי כל הקטילות על כולם ומשנתו הסדורה והצודקת על כולם הפסד נוסף שבר את רוחו.

tarimulu

Well-known member
סתיו: האדומים הם האויב, אנחנו במלחמה, בואו ללאונג׳ לתצפת עליהם

BlameCoco

Well-known member
חחחחח
סתיו בסרט שיש לאדומים משימה סודית
האויבים😂
חחחחחחחחחח
היא הורגת אותי

לא כזה תלוש

בעונה של שיחי
הייתה איזו משימה של כחולים VS אדומים
והייתה למישהו שם משימה סודית
בתכלס מכל המשימות, רק לאחרונה הייתה חשיבות

ירוקה מהכרמל

Well-known member
חחחחחחחחחח
היא הורגת אותי

לא כזה תלוש

בעונה של שיחי
הייתה איזו משימה של כחולים VS אדומים
והייתה למישהו שם משימה סודית
בתכלס מכל המשימות, רק לאחרונה הייתה חשיבות
וואלה. הבאת נקודה למחשבה...
בעצם עוז
אם האדומים היו במשימה סודית הם היו מדברים על זה ...לא שמעתי אפילו רמז

tarimulu

Well-known member
אברהם בטח בשיח פנימי עם עצמו, לגבי היתרונות מול החסרונות של לטעון שהפסיד בכוונה כדי שספיר תנצח

מצב
הנושא נעול.
למעלה