אברהם דחליל כמו שאתי אמרה עליו. בלי ספיר בבית הוא היה כלום. היא הכוח שלו. חבל שהיא לא יודעת איך הוא מדבר עליה ליד כולם ומוסר פרטים על המגרעות שלה. והיא רק חושבת עליו, שמרה לו את הבגדים וכל הזמן מדברת על מה הוא יאכל. איך שפתחו להם את ההפרדה רצה אליו וחיבקה אותו ולא עזבה אותו. לא ברור לי למה כולם חושבים שהיא משחקת, היא הכי בעניין שלו. והכי מצחיק שבלעדיו היא פורחת, חברותית, נהנית , משוחררת וצוחקת מלא, מה שלא קורה שהיא איתוהפסדים מקשים על אברם? חחח
אסתר המלכה אמרה על אברם שהוא דחליל? באיזה הקשר? היה ביניהם קשר מאוד חם, לפחות ממנו אליה.אברהם דחליל כמו שאתי אמרה עליו. בלי ספיר בבית הוא היה כלום. היא הכוח שלו. חבל שהיא לא יודעת איך הוא מדבר עליה ליד כולם ומוסר פרטים על המגרעות שלה. והיא רק חושבת עליו, שמרה לו את הבגדים וכל הזמן מדברת על מה הוא יאכל. איך שפתחו להם את ההפרדה רצה אליו וחיבקה אותו ולא עזבה אותו. לא ברור לי למה כולם חושבים שהיא משחקת, היא הכי בעניין שלו. והכי מצחיק שבלעדיו היא פורחת, חברותית, נהנית , משוחררת וצוחקת מלא, מה שלא קורה שהיא איתו
חחחחחחחחחחחחחחח
סתיו בסרט שיש לאדומים משימה סודית
האויבים
וואלה. הבאת נקודה למחשבה...חחחחחחחחחח
היא הורגת אותי
לא כזה תלוש
בעונה של שיחי
הייתה איזו משימה של כחולים VS אדומים
והייתה למישהו שם משימה סודית
בתכלס מכל המשימות, רק לאחרונה הייתה חשיבות
כן אני לגמרי מנמיכה ציפיותוואלה. הבאת נקודה למחשבה...
בעצם עוז
אם האדומים היו במשימה סודית הם היו מדברים על זה ...לא שמעתי אפילו רמז
הם בטוח מבינים את זה לבדאברהם בטח בשיח פנימי עם עצמו, לגבי היתרונות מול החסרונות של לטעון שהפסיד בכוונה כדי שספיר תנצח
זה קורנפלקססתיו יודעת שהיא בסרט
בולסת פופקרן
מאיפה יש לה בכלל???
אההזה קורנפלקס
סתיו באה לארח לנו חברה בצנזורי הדלתות
תכלס היא צריכה להיות אליסה בארץ הפלאות או תמי עם עמי בבית ממתקים
זה נראה כמו אליס בארץ הפלאות אחרי שהיא אוכלת מהפטרייה שמכווצת אותה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.