זה אפשרי. תלוי כמה האח יתן נקודות למשימה ומי מחליט על הנצחון. אולי שאת משימה שכל אחד צריך להגיד מה דעתו ועוז יחליט שהכחולים ניצחו.סתיו חושבת שלמרות ה4-0 הם עוד יכולים לנצח
הבעיה עם הכחולים שהם תחרותיים אבל בלי כוח לחימה, יצטרכו את עוז לצידן
זה אפשרי. תלוי כמה האח יתן נקודות למשימה ומי מחליט על הנצחון. אולי שאת משימה שכל אחד צריך להגיד מה דעתו ועוז יחליט שהכחולים ניצחו.סתיו חושבת שלמרות ה4-0 הם עוד יכולים לנצח
מדהים שלא משנה לה שמישהו אחר יצטרך לנקות את זה אחר כך, העיקר שזו לא היא אז מותר לה להיות מגעילה ולעשות בלגןעדן לסתיו: את לא יכולה לפזר את כל השערות פה
סתיו: למה? אנחנו לא צריכים לנקות
עדן: אבל דורכים על זה
שכחת את העיקר: "אבל הן נושרות לבד אני לא עשיתי כלום" ...וממשיכה לסרק את השיער הנושר ישר לרצפה.עדן לסתיו: את לא יכולה לפזר את כל השערות פה
זה כמו האלה שלא מפנים בקניון את המגש שלהם כי יש מנקה ו״זה התפקיד שלה״ איכסעדן לסתיו: את לא יכולה לפזר את כל השערות פה
אח.. אני רק חושב לעצמי, מה היה קורה אם היא הייתה בעונה הזו
מאמא(;אברהם כמו תינוק עם השמיכה על הראש מבואס ועצבני. לפחות הוא לא מגזדר שם. לא סתם סםיר קוראת לו ילד שלי. לא מבינה מי רוצה ילד במקום גבר ששווה לה
היה מת לברוח משםמסכן יענקי נתקע בחדר אחד עם 3 בחורות ותינוק
בלי התינוק, זה היה יכול להיות סרט מענייןמסכן יענקי נתקע בחדר אחד עם 3 בחורות ותינוק
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.