שרשור ערב היום ה84 בבית עדכונים

מצב
הנושא נעול.

svtar25

Well-known member
הם באמת מאוד מתאימים מבחינה ויזואלית. שילה ממש לא מעוניין בזה שהדר ואמילי ישלימו, הוא נותן לאמילי עצה שממש אבל ממש לא טובה. אם חשבתם שאמילי מרוכזת בעצמך, אז שילה ממליץ לה עוד יותר להתרכז בעצמה! גם אמר לה משפט שלדעתי כוון שעידן לא להדר "אם מישהו מוותר עליך הוא לא שווה אותך". כמובן שאחר כך הוא דיבר על זה שהדר אולי עוד לא ויתרה. כל יום הוא זורק לה בקטנה משהו נגד עידן. אתמול "איך את עם זה שעידן עוד לא באה לצעוק לך?" אמילי : "אני ציפיתי רק ביום הולדת, הוא אמר לי הרבה פעמים שהוא לא אחד שיבוא לצעוק".
אבל בבית הסגור הזה, כאשר את כמעט לבד, את עלולה ליפול לשילה לידיים בלי שתשימי לב

גליה 1211

Well-known member
18:42 חיים אומר להדר על מלאני, שהוא לא יכול להסתכל על בן אדם ש''לא מעוניין להיות איתו בקשר''.
ממציאן חרטטן.
איזה מעוות המוח שלו, בחיי.
אני חושבת שהוא לא קלט את מלאני
מבחינתו היא אמרה לא אמרה לו (לא) והוא לא הבין.
ברגע שהתחילו להסביר לו הוא עשה 1+1
והוא לא רוצה איתה קשר כי הוא נפגע.
המודעות שלו לא משהו

8LIBI8

Well-known member
אני לא חושבת שהוא המפלצת שעשו ממנו
אמילי והוא הרבה יותר מתאימים ממנה ומעידן.
הבחור בולט ממבט ראשון, פיקח, לא מתכופף, לא מתחנף ולא מראה פחד. אלה שבבית פשוט מאוימים ממנו אז מחפשים מתחת לאדמה איפה אפשר להמציא עליו - אמרו מפוצל אישיות, עדיין מתעסקים בארטיק שלקח כשכמעט כל אחד ואחד שם דואג לעצמו קודם כל ואין להם בעיה לבטל משימה ולהוריד בתקציב.
הרוב שם מורכב מרגשי נחיתות ותוסיפי לזה את התחרות, לחפש את מי קל לציין בהדחה והצורך האובססיבי להתבלט ותקבלי עין צרה וחוסר פרגון.
בין הבודדים שמדברים איתו בצורה חברית בלי לשפוט ולהיגרר אחרי העדר זה דני.
אמילי ילדונת חוצפנית מאוד מרוכזת בעצמה אבל גם לא עושה חשבון לאף אחד אז אין לה פחד והיא לא נגררת, לכן הם מוצאים שפה משותפת.
אם יהיו ביחד בחוץ? מי יודע
אני לא אתפלא אם אחרי שתתפכח מהאידיוט עידן היא תתחיל עם שילה בחוץ

newhere333

Active member
הבחור בולט ממבט ראשון, פיקח, לא מתכופף, לא מתחנף ולא מראה פחד. אלה שבבית פשוט מאוימים ממנו אז מחפשים מתחת לאדמה איפה אפשר להמציא עליו - אמרו מפוצל אישיות, עדיין מתעסקים בארטיק שלקח כשכמעט כל אחד ואחד שם דואג לעצמו קודם כל ואין להם בעיה לבטל משימה ולהוריד בתקציב.
הרוב שם מורכב מרגשי נחיתות ותוסיפי לזה את התחרות, לחפש את מי קל לציין בהדחה והצורך האובססיבי להתבלט ותקבלי עין צרה וחוסר פרגון.
בין הבודדים שמדברים איתו בצורה חברית בלי לשפוט ולהיגרר אחרי העדר זה דני.
אמילי ילדונת חוצפנית מאוד מרוכזת בעצמה אבל גם לא עושה חשבון לאף אחד אז אין לה פחד והיא לא נגררת, לכן הם מוצאים שפה משותפת.
אם יהיו ביחד בחוץ? מי יודע
אני לא אתפלא אם אחרי שתתפכח מהאידיוט עידן היא תתחיל עם שילה בחוץ
אמילי תצא החוצה ותצמד לאור כמו שאמא שלה רצתה
היא כבר מתאמנת איתו על הגעה להשקות

ziniozi

Well-known member
עוז ידיח היום את מי שבעיניו יותר תוקע דינמיקות.
מיכל ודיג'יי נדבקו לפרידה
עינב דבוקה לאמילי
דני עדיין דבוק לאור.
מי הכי תוקע דינמיקות לדעתכם?

מצב
הנושא נעול.
למעלה