עוז ראה והעביר לאמילי ושילה
כייף לקרוא
מתוקים כמו הכדורי שוקולד של עינב
עצוב כמה שהם מתאימים
אמילי תצא ואמא שלה תכעס עליה שהיא לא הקשיבה להעצוב כמה שהם מתאימים
הם באמת מאוד מתאימים מבחינה ויזואלית. שילה ממש לא מעוניין בזה שהדר ואמילי ישלימו, הוא נותן לאמילי עצה שממש אבל ממש לא טובה. אם חשבתם שאמילי מרוכזת בעצמך, אז שילה ממליץ לה עוד יותר להתרכז בעצמה! גם אמר לה משפט שלדעתי כוון שעידן לא להדר "אם מישהו מוותר עליך הוא לא שווה אותך". כמובן שאחר כך הוא דיבר על זה שהדר אולי עוד לא ויתרה. כל יום הוא זורק לה בקטנה משהו נגד עידן. אתמול "איך את עם זה שעידן עוד לא באה לצעוק לך?" אמילי : "אני ציפיתי רק ביום הולדת, הוא אמר לי הרבה פעמים שהוא לא אחד שיבוא לצעוק".
אני חושבת שהוא לא קלט את מלאני18:42 חיים אומר להדר על מלאני, שהוא לא יכול להסתכל על בן אדם ש''לא מעוניין להיות איתו בקשר''.
ממציאן חרטטן.
איזה מעוות המוח שלו, בחיי.
אני לא חושבת שהוא המפלצת שעשו ממנושילה אחלה גבר וחמוד לאללה
שווה את כל הסתומים והמזויפים של הבית
גם חזק ואכפתי
במקום שפוי היו רבות עליו
הבחור בולט ממבט ראשון, פיקח, לא מתכופף, לא מתחנף ולא מראה פחד. אלה שבבית פשוט מאוימים ממנו אז מחפשים מתחת לאדמה איפה אפשר להמציא עליו - אמרו מפוצל אישיות, עדיין מתעסקים בארטיק שלקח כשכמעט כל אחד ואחד שם דואג לעצמו קודם כל ואין להם בעיה לבטל משימה ולהוריד בתקציב.אני לא חושבת שהוא המפלצת שעשו ממנו
אמילי והוא הרבה יותר מתאימים ממנה ומעידן.
אמילי תצא החוצה ותצמד לאור כמו שאמא שלה רצתההבחור בולט ממבט ראשון, פיקח, לא מתכופף, לא מתחנף ולא מראה פחד. אלה שבבית פשוט מאוימים ממנו אז מחפשים מתחת לאדמה איפה אפשר להמציא עליו - אמרו מפוצל אישיות, עדיין מתעסקים בארטיק שלקח כשכמעט כל אחד ואחד שם דואג לעצמו קודם כל ואין להם בעיה לבטל משימה ולהוריד בתקציב.
הרוב שם מורכב מרגשי נחיתות ותוסיפי לזה את התחרות, לחפש את מי קל לציין בהדחה והצורך האובססיבי להתבלט ותקבלי עין צרה וחוסר פרגון.
בין הבודדים שמדברים איתו בצורה חברית בלי לשפוט ולהיגרר אחרי העדר זה דני.
אמילי ילדונת חוצפנית מאוד מרוכזת בעצמה אבל גם לא עושה חשבון לאף אחד אז אין לה פחד והיא לא נגררת, לכן הם מוצאים שפה משותפת.
אם יהיו ביחד בחוץ? מי יודע
אני לא אתפלא אם אחרי שתתפכח מהאידיוט עידן היא תתחיל עם שילה בחוץ
בלון מנופח. מנקה מדהיםשילה אחלה גבר וחמוד לאללה
שווה את כל הסתומים והמזויפים של הבית
גם חזק ואכפתי
במקום שפוי היו רבות עליו
דיג'ייעוז ידיח היום את מי שבעיניו יותר תוקע דינמיקות.
מיכל ודיג'יי נדבקו לפרידה
עינב דבוקה לאמילי
דני עדיין דבוק לאור.
מי הכי תוקע דינמיקות לדעתכם?
מיכל או די ג'יידיג'יי
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.